• criticus
    7.6k
    Financirati ili sufinancirati :chin:Frizura Robija M

Index potencira klikove. Plenković je izjavio: 'Pomoći ćemo financiranje i privremenog dok se rekonstruira Poljud ili koja već bude odluka'. Dakle ništa novo što nismo znali. Split nemože iznijet ovo što Zagreb može. Nama će sufinancirat i ove ostale sadržaje uz Maksimirski stadion, a njima kamp, privremeni stadion i novi stadion na Poljudu ili šta već bude. Vuk sit a ovce na broju.

A ostali? A ko vam je kriv što niste bitni za izbore...
  • ElDorado
    10.8k
    mislim da nama država sufinancira samo stadion
  • criticus
    7.6k
    mislim da nama država sufinancira samo stadionElDorado

Zasad. Al za mir u kući će se dogodit ovo što sam napisao.
  • superhik
    12.4k
    Da mi je netko rekao da ću citirati Ivoševića, ali ajde:

Vjerujem da je Ivica Pirić shvatio da nema tog pojedinca ni iz političkih ni iz navijačkih krugova s kojim možeš "sjesti" da bi mu to garantiralo šutnju navijačkog puka kad spletkariš oko Hajduka.

Pojedinci s kojima se sastao Pirić, a nemaju veze s onim što navijači zovu tribina, trebali bi biti razlog diskvalifikacije dotičnog od ikakve uloge u Hajduku, ikad. Ponavljam, ne pričamo o nikakvom Ukrajincu, Uzbekistancu ili Kazahstancu, pričamo o Piriću i s kim se okružio. Kad na to dodamo i njegov politički angažman zbilja mi je nejasno tko i kad je pomislio da jedna takva osoba bi mogla obnašati ulogu predsjednika Hajduka.

Uopće ideja gurati se za predsjednika kluba čije najžešće navijače si prozivao da plaču za Jugoslavijom i ne vole Hrvatsku, dok su prosvjedovali protiv HNS-a, pokazuje o kakvom profilu osobe se radi.

Svakako treba mu zahvaliti što je na ovako neprofesionalan način pristupio Hajduku, pa su navijači imali priliku upoznati se s likom i djelom dotičnog, znatno prije nego je do ikakvih ozbiljnih razgovora s klubom uopće došlo. Stoga ne treba čuditi da se u javnom prostoru pojavljuje sve više "preporuka" za dotičnoga poput stečajnog postupka tvrtke Summopere d.o.o. gdje je ljudima ostao dužan 41.342,21kn. Podsjeća vas to na nekog splitskog političara?

Ali postoji rješenje kako Hrvatska ne bi ostala uskraćena za jednu takvu lijepu priču. Danas je objavljena informacija da se prodaje NK Osijek, a u okupljanju investitora sudjeluje i stranački kolega Ivice Pirića - Davor Šuker.

Eto Piriću dobiješ klub i to u vlasništvo, dobiješ novi stadion i kamp, dobiješ priliku pokazati orjunašima kako se to radi. Usput odradiš kakvo lobiranje za ukrajinske investitore u okolici. Ne vjerujem da ti je to što je Gabrijela Žalac u zatvoru zatvorilo vrata Lijepe naše. Upisao bi se u povijest Slavonije - NK Osijek prvak HNL-a 2026/2027!
  • mlinchica
    5.8k
    Opet tipična tovarska akrobacija.
    Kako bi se prebacila priča s njihovog klubića, triba uključit drugi klub u sve.
    Kaj su im Osječani poslali Pirića, da im unište snove o tituli?
    Ne znam, možda mi je promaklo da je i OS u toj nekoj ukrakazauzbe priči… ili to ludilo nema granica ..

Jedva čekam tu subotu..
  • Paggini
    81.7k
    Oni ne mogu jebena dva tjedna bez nekog cirkusa, jebeš mi sve živo. Prvo ono prebijanje zaštitara na PRIPREMAMA i otada samo cirkusiranje iz tjedna u tjedan.

Bože koji paraklub
  • Oluja
    6.5k
    želiš reći da ipak ima naznaka crnila oko drumskog razbojnika?
  • Jurki
    24.6k
    Kaj je s tovarCoinom? Rug-pulled?
  • crophantom
    3.8k
    Meni je drago da ce se ovo kod njih vući do priprema, onda ce se sjetiti da su dužni dobavljačima vise nego sto im je sva imovina vrijedna i da nemaju od cega naručiti robu za svoje poluprazne fan shopove, kamoli da se pripreme za sezonu.

Ko zna kaj ce na kraju biti od samog Pirića, neki cirkus sigurno, ušao ful, djelomično ili nikako, a ovi njihovi kopaju nove rovove. Ovi koji su protiv ko Bojanče tvrde da će to propasti, ovi podcasteri kojima se oke sjaje od 150 milijardi kripto eura tvrde da pregovori idu dobro.
  • Omake
    17.1k
    Najveća želja ovog ljeta mi je da ih Štimac izbaci iz Europe. Aftermath toga, spektakl.
  • NORTE
    24k
    Plenković je izjavio: 'Pomoći ćemo financiranje i privremenog dok se rekonstruira Poljud ili koja već bude odluka'.criticus

Kako god, ovo je skroz novi moment, država osim što 100% iznosom obnavlja Poljud u moderno ruho, sada ulazi u (su)financiranje "privremenog" stadiona.

Nema teorije da guba pristane na neki privremeni stadion pa makar 'klonirali' Pampas u Split.
    Oni žele samo novi veliki stadion, a ne premali kapacitet.

Tu je Plenki nadodao i "ili koja već bude odluka", jasno je što se sprema za NK Režimliju.
  • Pacho
    16.4k
    Ne mogu ti dzabalebarosi financijski prezivjeti par sezona na manjem privremenom stadionu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet