• Dzoni
    5.4k

Često niti to
  • Ivan0302
    1.6k
    DABRO OPET ZABIO U DINAMO ŠNJIMMM
  • Facke
    8.1k
    Osma utakmica Slavena bez pobjede u HNLu ak racunas jos i kup to je 9. Strasne su pali, jake pune ozledenih imaju i nemaju zamjene. Jos budu iza Osijeka zavrsili...
  • prefontaine
    8.4k
    Nakon 33 kola samo tri ekipe imaju pozitivnu gol razliku, Dinamo, Hajduk i Rijeka.

A jada od lige, mati moja mila.
  • Mr Anderson
    18.9k
    Nisam baš nešto pažljivo pratio tekmu Hajduka i Varaždina jučer. Jeli stvarno nisu niti jednom na TV pokazali transparent posvećen akcijama Hrvatske vojske?
  • NORTE
    24k
    Jeli stvarno nisu niti jednom na TV pokazali transparent posvećen akcijama Hrvatske vojske?Mr Anderson

Šetalicu s početka tekme nisu pokazali tijekom prijenosa.
  • Droljo
    27.3k
    Treba mudražiju vratit. Zabio je gol prije tjedan, dva.
  • Ludovic IX
    11.2k
    ja još uvijek ne mogu vjerovati da mi ne znamo dal je zadnje kolo 23.5. ili 24.5. i u koliko sati.. ljudi planiraju par tjedana unaprijed a ovi ne mogu staviti tu informaciju
  • Niko1986
    6.5k
    Mislim da je to trenutačno zbog toga što se ne zna hoće li Lokomotiva u zadnjem kolu morati igrati u isto vrijeme kao neki drugi klub. Kada se to definira, znat će se i termin.
  • NORTE
    24k
    Fun fact.

U 34 sezone u ligi sa zvezdom i partizanom prije smrti Tita Hajduk je osvojio 7 titula.

U 35 sezona Hnl-a Hajduk je osvojio 6 titula.

Treba reći i da su im te zadnje dvije osvojene hnl titule kompromitirane bivšom sudačkom mafijom.
  • Papastrumf
    22.6k

Da, vrlo vjerojatno ćemo znati termin u ponedjeljak.
  • ZG plavi 01
    179
    mogli su u svakom slucaju posto smo mi prvak odrediti da je nasa utakmica sa fiksnim vremenom zadnja, sad ukoliko Loksa mora igrati recimo kad i Rijeka onda neka stave i Rijeku u taj termin ako me razumijete. Posto smo mi prvak da mi igramo zadnji, a sad druge utakmice neka se prilagode.
  • plavi devet
    756
    ja se ipak nekako nadam suboti još uvijek
  • pešća
    1.4k
    Nedjelja u 16h je po meni zadnji dostupan prihvatljiv termin. Tekma nek bude gotova u 18h, dok se dogegaju do Trga već bude 20h, ceremonija nek traje do 22h sa koncertima i svime i ajde da se ljudi vrate doma u koliko toliko razumne sate da odrade radni ponedjeljak.

Iako je sudjelovanje u kompletnoj fešti opcionalno, netko tko nije iz Zagreba može i ranije otić put kućama, nisu ni svi sa prošle tekme proslave naslova prvaka išli na trg.
  • fakin
    3.9k
    Nadam se da bu ipak subota, zadnji put sam skoro otkaz dobio radi stanja u kojem sam bio u ponedjeljak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet