• veselko tenžera
    7.8k
    Boban ne bi jer je frajer koji bi što riječju, što potezima pokazao kako stvari stoje. Na koncu, pokazao je što misli o toj ekipi kad ju je iz temelja razmontirao.
    U onoj situaciji, Jakiru nije bilo spasa. Sam je rekao da su mu samo 4 čovjeka u zrakoplovu iz Azerbajdžana čestitala na plasmanu u LP. Inače, zrakoplov je bio pun.

poštujem mišljenje, ali treba stvari staviti u kontekst. Spartu je Jakir nadigrao i dobio 3-1 i nakon utakmice uprava mu prodaje najboljeg igrača koji je zabio i asistirao na toj utakmici, igrao u formi života. Stojković se ozljedi na zagrijavanju sljedeće i u Pragu starta Marin. Tada kao neka nada, danas se vidi teški promašaj od igrača. Ukupan poraz je bio 5-4. Pogledaj sastav iz Praga, a još bolje, pogledaj klupu.
    Od Paoka je poraz bio ukupnim rezultatom 5-3. Utakmica tamo je bila užas, a sve zasluge za to je pobrao Jakir. Nažalost ne i igrači, ali tu zabludu smo saznali na teži način, prošlosezonskim HNL-om. Za pobjedu 2-0 u ZG vrhnje su pobrali igrači. Inače, taj Paok je od nas bio jači za više od 2 gola u dvomeču.
    Balkani je bruka, al jbg, dogodi se. Kad nam vidiš sastav iz te utakmice, u prvoj Bulat, Moha, ranjenici Perić i Šutalo, Myka, Menalo, nezainteresiran za život Baturina, Vidović na krilu... Kad bolje razmislim, nije bruka :lol:

hvala na podsjećaju, to sam zaboravi napisati. Također sam uvjeren da bi glatko bio prvak da je ostao cijelu sezonu, unatoč tome što ga je dugokosi prodavač magle sabotirao i nije doveo nijednog igrača kojeg je tražio, a doveo je Cordobu, Mbukua, Mmaeea i ostale superstarove koje ne uspijevao ni pokloniti.
  • emilperska
    15.7k
    Kačavenda s ruba klupe na putu do dvostruke krune u Austriji. Zasada 16 nastupa, ugl garbage time.

Nadam se da smo uglavili nes za otkup ili naknadu ako osvoje naslov :lol:
  • jakov1
    1.5k
    Da, imaju zabranu transfera, ali to ne znači da ne mogu nikoga dovesti, nego da ne smiju plaćati odštete.Mathiasovi Chageri

Auuu kako me brat usutkao ponavljanjem iste lazi...

Reci brate, ne volim Jakira i točka.veselko tenžera

A zasto vi ne kazete da volite Jakira, da ste popusili njegov PR o ogromnoj zrtvi koju se "tjera do Sesveta" ili da jednostavno radite njegov PR? Stvarno dugo nisam vidio da itko govori da je Jakir prevara od trenera ili neznalica, ali zato svaki tjedan iskoci neki biser poput vas dvojice koji ga hvali kao da bi sutra s Dinamom osvojio LP, jer eto, jako dobro zna posloziti krseve od ekipa, kao da identicnu pricu nismo vec jednom vidjeli i opekli se.

Za ovo je Zvonimir Boban izjavio da bi ostavio Jakira na klupi.rokikaciga

Pa i ja sam, kakve to veze ima?
  • wolfgang14
    3.8k
    Jakire sretno u petak!!

Za 3 godine ćeš bayern vodit! A ja ću se prisjećat kad si se derao i pizdio na suce da sviraju kraj protiv rudeša dok smo jedva držali 1-0 na maksimiru :lol:

sretno!!
  • veselko tenžera
    7.8k
    Da parafraziram Zlatana Stipišića - nit ga volim, niti mrzim, ja ga samo jasno vidim ovaj put :smile:.

Jakir je trener koji s 5 klubova uzastopno radi fantastičan posao. Ne zna se koji od tih pet je bio u većoj gabuli kad ga je preuzeo i sa svih 5 je napravio izvrstan posao.

Zrinjski ostao bez Europe nakon 100 godina, bez love i sa starom i isluženom ekipom. On sam provodi selekciju, ostalo je povijest.

Rijeka nakon Cosmija, kaos Bože sačuvaj! Opet radi selekciju i to u zimskom prijelaznom roku, dovodi masu anonimusa, ostalo je povijest.

Mi u kaosu, tu priču znamo, uzima duplu krunu s morem il bivših il bezveznih igrača.

Turci već bili otpisani, prijelazni rok gotov, on ne da ih spašava nego ih dovodi do sredine tablice.

Hull ekipa koja se spašava ispadanja na gol razliku, ima zabranu transfera osim za free igrače. Siguran sam da je itekako imao utjecaja na selekciju i uspio je pronaći 2-3 solidna igrača za 0 funti. S tom ekipom ulazi u top 6 i doigravanje za PL.

Ovo su mrtve činjenica!

To da ima dosta ljudi koji su ga nazivali klaunom, Yakirom, PR prevarom pa im sad ego i nezrelost ne dopuštaju priznati da su bili totalno u krivu je takoder mrtva činjenica.
  • criticus
    7.6k
    Što vi mislite o Sergeju Jakiroviću kao treneru?
  • Ijayi Atiemwen
    6k
    Što vi mislite o Sergeju Jakiroviću kao trenerucriticus

Mid
  • jakov1
    1.5k
    To da ima dosta ljudi koji su ga nazivali klaunom, Yakirom, PR prevarom pa im sad ego i nezrelost ne dopuštaju priznati da su bili totalno u krivu je takoder mrtva činjenica.veselko tenžera

Ili im se jednostavno toliko zamjerio da vise ne zele cut njegovo ime, a kamo li ga hvalit za uspjehe u drugom klubu? Pa hrpa ljudi se nasladuje sto bivsi senatori vise nisu ni na mapi, a oni su zasluzni za neke od najboljih trenutaka u povijesti kluba.
  • Dzoni
    5.4k

S obzirom na okolnosti, odličan. Kad maknemo okolnosti i pogledamo čisti talent, samo dobar. Ali čak i takav, jedan od najboljih izniklih iz HNS akademije, što je tragedija za HNS
  • Paggini
    81.5k
    Ili im se jednostavno toliko zamjeriojakov1

Al ovo mi nije baš jasno - kako se Sergej zamjerio? :chin:

Ne znam šta je točno toliko dramatično napravio da proizvodi toliko snažne emocije, i s jedne i s druge strane.
  • Krizy
    71.3k
    City poveo pa u 13 minuta primio tri gola od Evertona.
    Kovačić ušao i nakon osam minuta asistirao za 3:2
  • M94
    2.5k
    koja lopte Kove wow, klasa je vječna
    taman nek hvata formu za SP, trebat će nam
  • jakov1
    1.5k
    kako se Sergej zamjerio?Paggini

Stari, prolistaj bilo koju temu nakon 9-2, ljude prebaci kad dozive takvu traumu. Pa pogledaj koliko ljudi je bilo spremno otpisat talentiranog mladog stopera samo zbog toga tko mu je otac. Ne kazem da podrzavam, ali to je cinjenicno stanje.
  • Paggini
    81.5k

Pa ne, sve pet, taj dio mi je jasan, ali imali smo mi trenera sa groznim predstavama i sramotama, pa se ne spominju skoro nikad, a ovdje se nakon skoro 2 godine još uvijek vode borbe. Taj dio mi nije jasan, jel.

Kao da, dobio je otkaz, zasluženo ili nezasluženo, whatever, ali ovolika količina emocija oko tog čovjeka i s jedne i s druge strane mi nije jasna, jel.

Nije to samo nakon Bayerna, cijele sezone se tu udaralo i s jedne i s druge strane, taj kult ličnosti mi nikad nije bio jasan kako je stvoren.
  • Noel
    21.1k
    Asistencija Kovačića je baš vrhunska. Istina imao je i par grešaka u pola sata. Čini mi se da će uz još ovih zadnjih par kola i pripremama sa repkom i dvije prijateljske utakmice bit u dobroj formi na SP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.