• rokikaciga
    13.4k
    Mislim da o njegovom znanju puno vise govori dosta dobra sezona koju je skoro upropastio s 5 pobjeda u zadnjih 17 utakmica.jakov1

Mislim da o njegovom znanju govori cinjenica da je ovo ekipa koja je prosle godine izbjegla ispadanje iz lige na gol razliku, dobila zabranu kupovine igraca, imala mozda najgoru srecu sa ozljedama u ligi koja se igra 46 utakmica...i opet usao u plej of.
  • ljmaric
    67
    Čestitke profa!
  • jakov1
    1.5k
    Pa rekao sam da je bila dosta dobra sezona.

Necu previse pametovat jer ne pratim ligu uopce, ali ozljede su bezeveze argument jer je vise ozljeda imao dok su pobjedivali nego u ovom losem nizu zadnjih par mjeseci.
  • rokikaciga
    13.4k
    Sezona bi bila dosta dobra da su zavrsili 15i u prvenstvu. Ovo je top topova, sve vise od ovog je secer na krajj.

Nogomet je bio klasicno, engleski ruzan za gledat, vjerujem da nije bio bezgresan ali da se zove Albert Riera na trenera bi se puno vise svrsavalo i molilo Bobana da ga dovede umjesto Kove. U najtezoj ligi svijeta je sa ekipom koja je trebala ispast jos prosle godine, sa zabranom kupovine igraca u oba prelazna roka, sa brdo ozljeda, uspio iznjedrit plej of. To je kao da Rudes sljedece godine bude drugi u HNL. Ja ne znam kako vam se da proljevat zuc vise? Znam da mnogima nije po mjeri, da mnogima smeta zbog xy razloga.. sad je li to zbog nekih svojih nastupa, kikseva dok je vodio Dinamo ili jednostavno jer je bosanac ja ne znam evo.

Sergej stvarno je velik Dinamovac i voli klub oduvijek. I stvarno je cudo sto je napravio od svoje trenerske karijere vec sad. Najveci igracki domet mu je sezona i pol u CSKA Sofiji i vucaranje po hrvatskim oranicama pa nije da ima zalede iza sebe kao neki drugi losiji treneri koji se ovdje zazivaju nonstop. A kao trener je stvarno svugdje imao zavidan rezultat - od Sesveta do Zrinje do Rijeke, pa i nas (sto god neki ovdje rekli, treba uzet u obzir i kontekst price) pa spasavanje davljenika u Turskoj i sad ovaj Hull. I za njega je sve dalje samo slag na torti. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u Dinamo bez sapunjanja daske.
  • prefontaine
    8.4k
    jer je bosanacrokikaciga

E jebajiga sad. Više puta je u Bosni bio kao trener Zrinjskog nego što je u životu otišao/će otići, ali eto, on Bosanac...
  • Ljubo
    659
    svaka mu čast za sve sto je napravio u trenerskoj karijeri, ali ja ga osobno nebi opet gledao na klupi Dinama…
  • rokikaciga
    13.4k
    jebajiga, to sam stavio kao najgluplji primjer zas ga mozda netko ne voli. Ovdje ljudi kategoriziraju slavonce kao B klasu hrvata :lol: :lol:
  • jakov1
    1.5k
    Znam da mnogima nije po mjeri, da mnogima smeta zbog xy razloga.. sad je li to zbog nekih svojih nastupa, kikseva dok je vodio Dinamo ili jednostavno jer je bosanac ja ne znam evo.rokikaciga

Zanimljiva izjava nakon sto ga nitko ne spominje cijelu sezonu osim Jakir bojne predvodene tobom.

Sezona bi bila dosta dobra da su zavrsili 15i u prvenstvu. Ovo je top topovarokikaciga

Pricamo o trenerakom znanju, a ne navijackom dojmu. Po tebi je izgleda zavrsit 23. u ligi po razlici xG nepobitan dokaz trenerskog umijeca.

Mislim, ne znam uopce sta ti pokusavas dokazat jer smo Jakira gledali godinu dana kod nas i znamo sve o njemu. Dobar trener, igraci ga jako vole, takticki je fleksibilan kad ne ide, ali za Dinamo nije. I u Rijeci je preuzeo krs od ekipe i podigao ih, ali u pobjednicik momcadima te fore jednostavno ne prolaze.
  • rokikaciga
    13.4k
    Ne dokazujem nista, samo navijam za bivseg trenera Dinama. Kao sto navijam i za Batija i za Sucica, Kramu, Joska, Kovu itd itd.
  • Dzoni
    5.4k

Ne bih niti ja, s razlogom je bivši trener, ali nemam potrebu mrziti sve i svakoga u životu.
  • Noel
    21k
    Jakiroviću iskreno od srca želim da se plasira u Premier ligu i da kupi pola naših Hrvata u momčad Hulla. Ako je mogao Frank u Brentfordu Dance dovodit, ako je može Slot u Liverpoolu svoje Nizozemce gurat ako je mogao Espirito Santo u Wolwesima Portugalce, može i Jakirović u Hullu tri četiri naših dovest.

Ionako Jakirović ne mari za principe i moral, ne obazire se na takve kritike, neka onda naših čim više tamo, nek ga razapinju jadni englezi za sukob interesa, i kupnju igrača preko "svojih" koga briga. Go Jakir!
  • GOAT
    6.2k
    Ovdje ljudi kategoriziraju slavonce kao B klasu hrvata :lol:rokikaciga

stallipiano.gif
  • rokikaciga
    13.4k
    ima na sanku prije pola godine ak se ne varam :lol: debilana
  • Mathiasovi Chageri
    8k
    Mislim da o njegovom znanju govori cinjenica da je ovo ekipa koja je prosle godine izbjegla ispadanje iz lige na gol razliku, dobila zabranu kupovine igraca, imala mozda najgoru srecu sa ozljedama u ligi koja se igra 46 utakmicarokikaciga

Ovo se ponavlja kao da je dokaz da je ekipa bila loša, pa eto, sad su se jedva spasili, igrali neki pikzibneri, došao Jakir i onda ekipu jazavaca doveo do playoffa.

Hull City je u trenutku kad je “izbjegao ispadanje na gol razliku” bio 12. momčad po vrijednosti u ligi. Znači točno u sredini. Razlog zašto su se jedva spasili je to što ih je vodio Selles koji je bio teška neznalica, nakon toga je dobio pedalu u Stokeu nakon šest utakmica, pa je odlučio odvesti Zaragozu iz druge u treću ligu.

Da, imaju zabranu transfera, ali to ne znači da ne mogu nikoga dovesti, nego da ne smiju plaćati odštete. Doveli su redom: McBurniea koji je jučer zabio dva gola, a u sezoni blizu 20, iz Las Palmasa, doveli su Gyabija i Akintolu koji su im standardni rotacijski igrači sa dvoznamenkastim brojem nastupa, doveli su na posudbu Joa Gelhardta koji je zabio 15 golova, Ndalu na posudbu koji je igrao dvoznamenkast broj utakmica, čak su doveli i Lundstrama na posudbu koji je ulazio u 29 utakmica. Čak i da uzmem teoriju da je Selles imao toliko groznu ekipu koja se jedva spasila (nije!) ovo je 6 igrača koji su stigli i iznijeli ovu sezonu poprilično, a tu su još i Hadžiahmetović, McNair, ima ih još. Skoro cijela momčad novih igrača.

Kad ovo sve zbrojimo Hull je OPET 12. momčad po vrijednosti u ligi. Znači niti je Hull bio prošle godine toliko loš da ispadne, nego loše vođen, niti je ove godine toliko kvalitetan da ide direktno gore, nego im se potrefilo dosta toga. Što nimalo ne znači da je Jakir loš trener, ali se od njega radi čudotvorca koji je preuzeo momčad amatera koji su se spasili od ispadanja, jedino pojačanje koje su doveli im je novi oružar i s njima će sad skoro u Premier Ligu. To naprosto nije točno.
  • Droljo
    27.3k

Tier b hrvati su bili u pitanju :lol:

Jakiroviću iskreno od srca želim da se plasira u Premier ligu i da kupi pola naših Hrvata u momčad HullaNoel

I da to redom budu perić, mmaee, cordoba, zagorac, mudražija, villar i meni dosta. 18-19 mil. Svi zadovoljni a zec na ražnju. Ili patka u kanalu. Ne znam ni sam kak se kaže više...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.