• rokikaciga
    13.4k
    Mislim da o njegovom znanju puno vise govori dosta dobra sezona koju je skoro upropastio s 5 pobjeda u zadnjih 17 utakmica.jakov1

Mislim da o njegovom znanju govori cinjenica da je ovo ekipa koja je prosle godine izbjegla ispadanje iz lige na gol razliku, dobila zabranu kupovine igraca, imala mozda najgoru srecu sa ozljedama u ligi koja se igra 46 utakmica...i opet usao u plej of.
  • ljmaric
    67
    Čestitke profa!
  • jakov1
    1.5k
    Pa rekao sam da je bila dosta dobra sezona.

Necu previse pametovat jer ne pratim ligu uopce, ali ozljede su bezeveze argument jer je vise ozljeda imao dok su pobjedivali nego u ovom losem nizu zadnjih par mjeseci.
  • rokikaciga
    13.4k
    Sezona bi bila dosta dobra da su zavrsili 15i u prvenstvu. Ovo je top topova, sve vise od ovog je secer na krajj.

Nogomet je bio klasicno, engleski ruzan za gledat, vjerujem da nije bio bezgresan ali da se zove Albert Riera na trenera bi se puno vise svrsavalo i molilo Bobana da ga dovede umjesto Kove. U najtezoj ligi svijeta je sa ekipom koja je trebala ispast jos prosle godine, sa zabranom kupovine igraca u oba prelazna roka, sa brdo ozljeda, uspio iznjedrit plej of. To je kao da Rudes sljedece godine bude drugi u HNL. Ja ne znam kako vam se da proljevat zuc vise? Znam da mnogima nije po mjeri, da mnogima smeta zbog xy razloga.. sad je li to zbog nekih svojih nastupa, kikseva dok je vodio Dinamo ili jednostavno jer je bosanac ja ne znam evo.

Sergej stvarno je velik Dinamovac i voli klub oduvijek. I stvarno je cudo sto je napravio od svoje trenerske karijere vec sad. Najveci igracki domet mu je sezona i pol u CSKA Sofiji i vucaranje po hrvatskim oranicama pa nije da ima zalede iza sebe kao neki drugi losiji treneri koji se ovdje zazivaju nonstop. A kao trener je stvarno svugdje imao zavidan rezultat - od Sesveta do Zrinje do Rijeke, pa i nas (sto god neki ovdje rekli, treba uzet u obzir i kontekst price) pa spasavanje davljenika u Turskoj i sad ovaj Hull. I za njega je sve dalje samo slag na torti. Nadam se da ce se jednog dana vratiti u Dinamo bez sapunjanja daske.
  • prefontaine
    8.4k
    jer je bosanacrokikaciga

E jebajiga sad. Više puta je u Bosni bio kao trener Zrinjskog nego što je u životu otišao/će otići, ali eto, on Bosanac...
  • Ljubo
    653
    svaka mu čast za sve sto je napravio u trenerskoj karijeri, ali ja ga osobno nebi opet gledao na klupi Dinama…
  • rokikaciga
    13.4k
    jebajiga, to sam stavio kao najgluplji primjer zas ga mozda netko ne voli. Ovdje ljudi kategoriziraju slavonce kao B klasu hrvata :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.