rokikaciga
Mislim da o njegovom znanju puno vise govori dosta dobra sezona koju je skoro upropastio s 5 pobjeda u zadnjih 17 utakmica. — jakov1
jakov1
rokikaciga
prefontaine
jer je bosanac — rokikaciga
Ljubo
rokikaciga
jakov1
Znam da mnogima nije po mjeri, da mnogima smeta zbog xy razloga.. sad je li to zbog nekih svojih nastupa, kikseva dok je vodio Dinamo ili jednostavno jer je bosanac ja ne znam evo. — rokikaciga
Sezona bi bila dosta dobra da su zavrsili 15i u prvenstvu. Ovo je top topova — rokikaciga
rokikaciga
Noel
GOAT
Mathiasovi Chageri
Mislim da o njegovom znanju govori cinjenica da je ovo ekipa koja je prosle godine izbjegla ispadanje iz lige na gol razliku, dobila zabranu kupovine igraca, imala mozda najgoru srecu sa ozljedama u ligi koja se igra 46 utakmica — rokikaciga
Droljo
Jakiroviću iskreno od srca želim da se plasira u Premier ligu i da kupi pola naših Hrvata u momčad Hulla — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.