• Do kraja2023
    417
    Kakav je rezime? Jel trebamo raspustit sve?
    Ne znam kak objasnit al treba doc uzivo na stadion pa ce dojam bit savsim drugaciji. SAMPIONI!!!
  • Hnlovac
    5.1k
    ja se nikad nisam vratio sa stadiona da mi se nakon tog sralo po zoni

Naprosto kad si na tekmi skroz drukčije sve to promatraš
  • Nolifer
    14.7k
    Mislim da su svi bili na nivou danas. Rekordi nisu bili bitni, a najbitnije da idemo doma s sva tri boda. :victory: :cheer: :fire:
  • debeli biciklist
    16

haha, da sad sam i ubačeni tovar...
  • vjeko1701
    24.2k
    Pa po načinu pisanja mogu zaključiti da si iz Splita. Ok, imamo godinama kolege iz Dalmacije ovdje. Sad prvi primjer s vrha glave Vušković i Palaversa umjesto recimo Gvardiol i Halilović, nekako logičniji za navijača Dinama. Nije baš svakidašnje vidjet nekog iz Splita ovdje.
  • Jos-Optimus
    10.4k
    Vidi stari, žališ se da ti nije argumentirano objasnilo, pa ti pola foruma argumentirano objasni - ali ti si zapeo da je ključno za cijelu hebenu sezonu i budućnost kluba da je Šunta ušao 15 minuta. Dijete koje se ubilo prije par dana protiv Reala i kojeg čeka važna tekma za 3 dana. Da ne pričam da ti je prvotni argument bio da je 5 mladih trebalo igrati i da nemamo viziju. Ponavljam pa čitaj dva puta ako treba: u igru ulazi tko je zaslužio to svojim igrama. Svi dečki treniraju i bore se za priliku na terenu. Nama je trenutno bitnije da igra Hoxha nego npr. Horvat, jer Hoxhu moramo i možemo prodati za dobru lovu. Drugo, a i bitnije: u kakvom ti ritmu misliš dočekati Hajduk i finale kupa sa miksanjem cijele ekipe? Nogomet je stvaran, momčad je tijelo, nije to igrica da ubacuješ kako ti se prosere. I da, imamo pravo svi koji kažemo da ti i tebi slični kenjate bezveze jer nema drugog objašnjenja u trenu kada smo osigurali naslov, odigrali brutalno proljeće, u miru čekamo derbi i finale kupa. O viziji brine Boban, poprilično sam siguran da ima u vidu što se treba, a što ne treba. Reci mi, koliko je to paradno sudjelovanje u utakmici pomoglo svoj onoj djeci koju je Jakir stavio u zadnjoj utakmici sezone? Tko je od njih prosperirao zbog toga. Ajde više. Najbolje mi je kada plačete da vas se napada, a kada dobijete objašnjenja onda tek kreće infantilno pomicanje ciljeva.
  • Jurki
    24.6k
    upravo to kaj si opisal smo gledali zadnjih 20 i kusur godina.
    Svima vjerujem da nam se gadi takav nacin poslovanja nogometnog kluba.
    Ni jednom tom klincu nebu pobjegla karijera ako stane u red.
    Da, znam zivimo u dobu kad sve mora biti sad i odmah.. al kaj to dugorocno znaci ako budemo prodavali djecu koja ne budu ispunila zelje novih poslodavaca?
    Magarecu uslugu svojoj skoli i na kraju klubu.
    Dal na taj nacin radi Salzburg, Ajax? Ne. I kod njih postoji red po kojem se ide..
    Vjerujem da bumo lakse prezivjeli prodaju Hoxhe, Sole i Topica karikiram za 9 milja nego Domingueza za te iste pare.. a nebumo bas nist slabiji.
    Tak bi trebalo gledati na stvari. Prodal si rotaciju, igrace koji nisu prebitni, otvorio mjesto novim igracima da se dokazu i zaradio.
  • CastAway1986
    5.6k
    Pacijentima je problem jer nisu igrali Šunta ili Zebić nakon ovakve sjajne polusezone koju smo odradili i Soldo koji je realno bio loš danas ali kad ga isprobati ako ne u ovih zadnjih par utakmica ,ali to su oni miševi koji su konstantno pljuvali Kovačevica i gle čuda sad su se ušutili kad im je pola foruma dalo normalne i točne argumente..
  • austrijanac
    10.9k
    Pobjeda se pise, od igre sam mozda vise vidio na Real -Dinamo.
    Valincica nek njegov menadzer gura dalje, danas nonsalancija za popizdit.
  • Mr Anderson
    18.9k
    ja se nikad nisam vratio sa stadiona da mi se nakon tog sralo po zoni

Naprosto kad si na tekmi skroz drukčije sve to promatra
    Hnlovac

Ja u prvom redu poslije utakmice otvorim Zonu da vidim dojmove i upise ekipe koja je na TV neke situacije bolje vidjela nego ja na stadionu. I onda umjesto takvih postova prvo vidiš kmečanje jer nije igrao Šunta.
  • Jurki
    24.6k
    Mi nismo isti ko tovari.. nazalost, gori smo od njih.
    Odigrali smo kolko je trebalo, dobili, ostavili drugog trenutno na polarnih -18.
    Umjesto da bumo sretni, sere se po svemu i svacemu i nist ne valja.

U proslosti, cesto u Dinamu su neke stvari bile za kurac i kenjalo se s razlogom.. al sad takvih stvari nema ili su minorne.
    Ljudi, pomeli smo ovu farmersku ligu... mnogi bi se pojebali u očnu duplju da su na nasem mjestu.

U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi. Prebrzo se zaboravilo na muku i jad od prosle sezone da mozemo biti bahati i traziti kruha nad pogacom.
    Dzis.
  • DerHerrKool
    686
    Ma daj, dođu tu drobit kak klub nema viziju i kak Kova nema muda jer nekaj moraju srat, a ništa im drugo nije ostalo za kritizirat. Da makar površno prate izjave trenera i događanja u klubu ovih mjesec dva, znali bi točno zakaj neko igra, a zakaj ne. Proseru neku izlizanu foru, pa onda tule kad ih svi hraćkaju kak oni "samo pitaju i hoće argumente", a kad dobiju argumente onda nestanu do novog proljeva.
    Fakat nam fali ignore opcija.
  • debeli biciklist
    16
    bez daljnjeg, prva momčad je najbitnija i igraju najspremniji, tu nema spora...ali ka da je bilo jučer da san se smija hajduku da stavlja u zadnjem kolu raspalog posuđenog anella čiji ugovor sigurno nećeš otkupit dok im brajković tužno gleda u pod...mislija san da se u dinamu to ne može desit, a sad bennacer (kojeg ne uspoređujem sa anellom) već 2-3 puta dobiva minute dok šunta sidi na klupi...takve stvari ne mogu razumit i stičem dojam da trener gleda samo svoju guzicu...
    al dobro, momentum je pozitivan, prva momčad igra dobro, imamo koheziju, treba se fokusirat na derbi i kup i mirno dočekat sljedeću sezonu i prijelazni rok...
    iz šibenika sam inače, odgajan ko hajdukovac, čača oša na brod, ja na tv gleda dok ga nije bilo dinamo partizan 5-0, i eto, 30 godina posli i dalje navijam za dinamo...
  • Praskaton
    5.9k
    sere se po svemu i svacemu i nist ne valja.Jurki

Evo ja sam prevrtio svih 15 stranica i nisam našao da je netko srao nešto.Ili se ne smije komentirat? Za forumaše koji nisu na utakmici.Ne vidim da je netko pretjerao s kritikama.Možda imamo drugačija mjerila ne znam.

Iza svake utakmice postoji ekipa koja baca sarkastične komentare o broju stranica na temi utakmice,proziva neke trovače itd.
    Ne moramo se svi slagat kod taktike,zamjena,utakmice,vremenske prognoze..
  • Droljo
    27.3k
    iz šibenika sam inače, odgajan ko hajdukovac, čača oša na brod, ja na tv gleda dok ga nije bilo dinamo partizan 5-0, i eto, 30 godina posli i dalje navijam za dinamo...debeli biciklist

Welcome to the Dark Side! :party:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.