• Jurki
    24.6k
    naravno da se moze debatirati.
    U globalu se slazem s tvojim prijasnjim postom.
    Slazem se da klinci trebaju dobiti maksimalno vise minuta kolko je to moguce.
    Ali isto tak treba gledati kontekst i trenutak.
    Trenutak toga da su Zebic, Šunta itd odigrali prije 4 dana tesku utakmicu 120 minuta, gdje se bore za titulu i kup.
    Tih 15-20 minuta odigranih danas nece oni pamtiti, ali ce pamtiti ako uzmu kante.
  • User123
    66
    nije istina, napisao je tek Ivan prije deset minuta.
  • rioda
    15.6k

3-3 smo odigrali tad...
  • vjeko1701
    24.2k

Šunta je u utorak igrao 120 minuta u Engleskoj. Na klupi su Stojković i Dominguez. Do finala kupa treba držati najbolje igrače u natjecateljskom ritmu i dobroj atmosferi, a prije toga su i tovari. Pretjerano miksanje isto nije dobro. Možda bih ja nešto malo napravio drugačije, ali skroz razumijem zašto se Kova odlučio za ovih 11.Sajla

Prije 3 sata.
  • User123
    66
    sve ok, 15 minuta je Sunta opet trebao dobiti. Nece igrati ni protiv Hajduka i ostaju jos samo dvije utakmice. Da ne govorim prijasnje utakmice poput Slavena gdje se na poluvremenu vodilo 3 razlike i nisu klinci dobili priliku. Istovremeno obecali minutazu Jakiru i onda lik ode iz kluba a moglo mu se dati par puta po poluvrijeme i bio bi tu. Nije bitan Jakir, daj minute bilo kojem junioru, kada se otvori prilika. To poluvrijeme Misicu, Zajcu ili Mckenni nista ne znaci a junioru je sve. Al jbg, Kova to ne vidi i treba mu netko reci.
  • FazeN
    6.3k
    Meni sasvim očekivana utakmica i ishod iste, dečki su imali malo više odmora, malo više se opustili i to je to, tri boda su tu, to je najbitnije. Ja sam ovom tekmom zadovoljniji nego da smo ih razbili iskreno, pošto već jesmo prije par dana.
    Pokazali smo da i kad smo loši da ćemo naći način za pobjedu na bilo koji način i to me veseli iskreno, to je odlika koju naprimjer prošle godine nismo imali, a i pokazali smo im da i kad misle da nas imaju, svejedno će upisati poraz.

Što se tiče klinaca pisao sam i prije utakmice i sad ću spomenuti, oni su prije par dana odigrali 120 minuta u Engleskoj i za 3 dana je finale Kupa, nema tu previše prostora za rizik, pogotovo kad želimo osvojiti sve moguće u svim generacijama.
    A kod juniora postoji i šansa da ne uzmemo ligu uopće, kod generacije koja će nam voditi Dinamo 2 iduće sezone, da završimo bez trofeja ne bi valjalo..pa zašto da kockamo i taj Kup?
    Dal se može pričati jel su mogli dobiti prije prilike i to, naravno da da, ja mislim da jesu, a čak mislim da su neki juniori kvalitetniji od određenih prvotimaca ili u najmanju ruku su na istom nivou.., no to je tema za kraj sezone kad se stavi sve na papir i vidi gdje smo.

JEDINO što mene osobno brine u zadnje vrijeme je kvaliteta na određenim pozicijama, i to ne nakon ove utakmice, već imamo uzorak nekoliko utakmica sad.
    Teško mi je prihvatiti da Gorica ima bolje rješenje na desnom beku i čak na bilo kojoj poziciji u vezi od jednog Dinama.
    To je nešto što se mora podići.
  • rokikaciga
    13.4k
    Nece igrati ni protiv HajdukaUser123

A hoce netko tebi rec da juniori igraju finale Kupa za 3 dana i da se tuku sa Lokosima za titulu?
  • User123
    66
    ok, nisam ni rekao da treba 5 juniora dobit prilu ali da Sunti koji je nedavno produzio ugovor nisi mogao dat 15-20 minuta, nije tocno. Za to ima snage nakon tekem koja se igrala prije 4 dana.
  • Mr Anderson
    18.9k
    Kakvi teletabisi ovdje pametuju, to nisu istine. Juniori igrali prije 3 dana 120 minuta, za tri dana igraju finale kupa, ali sad je od krucijalne važnosti za njihov razvoj jer nisu igrali 15-20 minuta protiv Gorice. Oči mi krvare od takvih blentavih upisa. Da barem nisam uopće otvarao forum.
  • ElDorado
    10.8k
    Juniori će za par mjeseci imati i previše prilike dokazati se u Dinamu B. Svatko tko misli da odjednom pet juniora može preći u prvu momčad je u zabludi. Ak iz ove generacije dobijemo 1,2 igrača bit će super.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Tribaju se razvijat i Stojkovic i Vidovic, zasto bi sunta usao umisto jednog od njih?
  • jp23
    3.9k
    Mali je igrao 120 minuta za juniore, umoran od povratka nazad, igrat ce finale juniorskog kupa, i ti smatraš da je morao još uz to dobiti 15-20 minuta protiv Gorice.

Dakle da u manje od 7 dana igra dvije pune utakmice, i da dobija pola sata igre u dodatnoj tekmi protiv mesara iz Gorice.

Izvrsno razmišljanje
  • Jurki
    24.6k
    ne vjerujem da bi Jakiru znacilo da je odigral nekaj minuta vise.
    Moje skromno misljenje je da se Jakir stariji usral dvojke iduce godine di bi Leon bil glavni stoper... i jebiga nema vise izmotavanja.
    Managerske igre nista drugo.
    Isto tak me nebu nitko uvjeril da bu on u Interu imal vecu šansu za napredak pored 50 drugih stopera.. a u Dinamu bi nominalno bil 4-5 stoper u kompletnom klubu.
    Obje teze zakaj je trebal i zakaj nije trebal nastupiti Šunta i/ili Zebic drze vodu.
    Al ako se mogu uzeti kante u juniorskoj konkurenciji.. zakaj ne?
  • criticus
    7.5k
    Što se tiče klinaca pisao sam i prije utakmice i sad ću spomenuti, oni su prije par dana odigrali 120 minuta u EngleskoFazeN

Meni se ponekad čini da ljudi uopće ne prate Dinamo. Pa stvarno da dečku od 18-19 godina napraviš da mu nakon puta na kojeg nije navikao, tempa na kojeg nije navikao i broj odigranih minuta na koje nije navikao, i gurneš ga u ovakvu utakmicu 4 dana kasnije di naši igraju u leru a Gorica nabrijana ko i uvik. Pa daj malo ispratite ili razmislite glavom, ili neznam možda oboje.

Možda postoje neka bitnija pitanja oko kadra od 15 minuta Šunti? Možda se gleda dal se može računati na Soldu iduće sezone, barem u HNL-u ili ga je bolje prodati ako sleti ok ponuda.vjeko1701

Jbt jesi ti sidio kraj mene danas :lol:
  • vjeko1701
    24.2k
    Možda postoje neka bitnija pitanja oko kadra od 15 minuta Šunti? Možda se gleda dal se može računati na Soldu iduće sezone, barem u HNL-u ili ga je bolje prodati ako sleti ok ponuda. Možda se testira Vidović na poziciji koju će trebati popuniti u europskim utakmicama dok je Stojković suspendiran. Možda se i gleda neki modalitet ostanka Benaccera. Možda je i ozlijeda McKenne poremetila neke planove.

Baš se previše hvatate tih mogućih 15 minuta. Možda je bolje da za dva kola dobije 60-70 u komadu nego sada 15 pa onda 15. Očito zbog obaveza u svojoj konkurenciji nisu niti trenirali sa seniorima.

Njih čeka finale kupa i završnica prvenstva. Seniore čeka finale kupa.

Dal bi netko propao da se dalo tih 15 minuta Šunti ili Zebiću? Ne. Naravno. Dal bi njima tih 15 minuta bilo kritično bitno u razvoju, također ne. Zato ne razumijem ovoliku polemiku, posebno u ovom trenutku, posebno ovu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.