• Filip Međimurje
    1.3k
    Se to Dominguez očistio za Hajduk? Sad kad krenu Galešić i Goda na stoperima :cool:
  • ElDorado
    10.8k
    čisto na loptu išao. Meni najupitniji onaj kontakt na Bakraru u 1. min.
  • Thor
    2.5k
    I kad ne igramo najbolje,pobjedjujemo! :strong:
    Samo Ti,Dinamooo sampioneeeeee :love:
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    tko su igraci iz drugog plana? Soldo, Topic, Lisica, Valincic, Vinlof su u zadnje vrijeme igraci iz drugog plana i oni su dobili priliku.
  • VolimDinamoOo
    339
    Bayern 3-3 Heidenheim...

Sto ce letiti kad su prvaci.. isto ko Dinamo... igrali su koliko treba.. samo steta sto smo ostaki brz oba stopera vjerojatno protiv Hajduka
  • Nolifer
    14.7k
    I onda nek mi neko veli da nisu turopoljski tovari....
  • User123
    66
    Sta je s projekcijom 5,6 klinaca u prvoj mocadi kroz par godina? Kako ce to postici, tako da niti jedan ne moze dobiti pisljivih 15 minuta kada je prvenstvo gotovo! Katastrofa, vizija 0 bodova. Ako je vec trener nema, netko od nadredenih bi mu to trebao sugerirat. Jos bi i shvatio da igraju odlican nogomet kao prije nekih mjesec dva pa ne zeli nikoga mjenjati. Ali ovakak tempo i sam nogomet ne bi bio nista, ali bas nista losiji ni da su tri juniora dobila 90 minuta danas. A onda bi se za to mogli bar uhvatiti, ovo je bas manjak vizije i dugorocnog razmisljanja.
    Evo neka mi netko objasni smisao danasnje utakmice, nesto za sta se mogu uhvatit. Katastrofa, bas sam ljut i razocaran.
  • Papastrumf
    22.5k
    Meni je nevjerojatno koliko neki ovdje mogu trabunjati o igri na +15 bodova i 6 dana nakon osigurane titule.
    Ljudi su se vjerojatno izbili iz cipela nakon osvajanja titule, pogotovo jer je to dosta velikom broju igraca prva u karijeri.
    Ovdje jedino mozemo pricati o tome zasto Kova ne miksa momcad, ali vjerojatno zele ostati neporazeni cijelo proljece.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.6k
    Ovdje bu mir samo ako svaku zabijaju Dion, Drena i Beljo i ak svaku min 4-5 komada zabijemo.
    Inače nije dobro.

Opustite se i uživajte... pa i u ovakvim jedva iščupanim pobjedama!
  • NitkoBitan
    36.3k
    Ovdje bu mir samo ako svaku zabijaju Dion, Drena i Beljo i ak svaku min 4-5 komada zabijemo.
    Inače nije dobro.
    Nemrem igra Dinamo

Ni to nije dovoljno, klinaca, klinaca nam dajte! Minute, minute, minute...
  • Jos-Optimus
    10.4k
    nabijem te na projekciju, eto. Brate mili, na +18 smo i imamo tekmu s tovarima i finale kupa. Nije ovo igrica da možeš izmiksati sve i onda za 10 dana ponovno staviti prvu ekipu.
  • Teofil Kateran
    4k
    Loša utakmica, ali već je sve riješeno i logično je da je Kova malo prošarao sastav. Soldo mi se jako svidio u jednoj utakmici kad je tek počeo dobivati prilike, mislim da je to bio Betis, ali ipak je pokazao u kontinuitetu da nema smisla gurati ga. Ili nek uleti netko mlađi poput Šunte na njegovo mjesto ili netko tko opet može dati neku kvalitetu iako bi nominalno bio zamjena.
  • GOAT
    6.2k
    Ni to nije dovoljno, klinaca, klinaca nam dajte! Minute, minute, minute...NitkoBitan

hahaha doslovno. Ako igra bennacer gdje su klinci? Ako igraju klinci sta onda placamo onog Bennacera da sjedi na klupi?
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Sere mi od te price o juniorima. Igrali su u srijedu 120 min protiv reala. Vjv nisu ni trenirali s prvom momcadi cijeli tjedan. Bore se za svoje prvenstvo, ko da ce 15 min protiv gorice napravit cudesa za njihovu karijeru.

Ko da nam igraju igraci od 35 godina pa se ljudi bune pola momcadi nema ni 23 god
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.