• Oluja
    6.5k
    Bojan Ivošević na fejsu:

Milijarder iz zemlje u kojoj bijesni rat svoje pare u tom trenutku planira "investirati" u klub u drugoj državi, a ne u obranu vlastite zemlje.

Za direktora firme uzeo je sina Glavnog državnog odvjetnika koji je lagao javnosti da se nije sastajao sa Zdravkom Mamićem.

Uvjet za sponzorstvo je da predsjednik kluba bude osoba sa skupova HDZ-a poznata po ljigavim porukama Gabrijeli Žalac (navod iz Nacionala).

Glasnogovornik su im Sportske novosti i Robert Šola.

What could go wrong? A smijali smo se likovima koji su zazivali mr. Glovera.
  • Crusades
    23.5k
    Vidjet ćemo hoće li bit dosljedni kao i sa vaterpolistom Pavićem koji je trebao bit predsjednik. Tada je "smetala" članska iskaznica.
  • NORTE
    23.9k
    Ubrzo budem obradio i ovu temu, samo da vidim kako će se sve izigrati do kraja da ne poletim pred rudo, jer, ipak znaš o kom pričamo, doli dok nije službeno na papiru ništa nije sigurno.
    Priča postoji, pare postoje, načelni dogovor postoji.
    FazeN

Slobodno napiši mišljenje neko.

U sve su direktno uključeni sin velikog hajdukovca turudica i plenkijev vrlo blizak suradnik piric.

Dakle istaknuti hdzovci dovode investitore i preko te firme za koju rade donose lovu u Hajdug.

Ja jednostavno ne virujem da će NH ovo dopustit. Sami sebi pišaju u usta i gotovi su. Ovo je ko kad neka mala lijeva stranka koalira sa HDZom, funcionira do idućih izbora. Oni bi s ovim pogazili sve svoje principe. Tu je kraj.criticus

Ma gle, oni ostaju suvlasnici, dok je većinsko vlasništvo i dalje u javnom 'sektoru' (Grad Split, hdz).

Za suradnju s do jučer omraženim im hdzom na kojeg su išli džonom, sada itekako pristaju jer im to donosi mogućnost da se približe dinamu.

Više nema mamića i njima je hdz sada itekako dobrodošao partner.

NK Režimlija.
  • NORTE
    23.9k
    Uvjet za sponzorstvo je da predsjednik kluba bude osoba sa skupova HDZ-aOluja

Daj zamisli lakrdije.

Prije 10 godina udruga i grupa išle džonom na hdz, sad je džon obraz.

To su in sponzori, guba grobari, bijednici najveći.
  • NB86
    17.5k
    Ova ivoseviceva objava je sve, jedva cekam da se pokolju dolje oko ove price
  • Frizura Robija M
    102
    Čim se netko na ovakav način pokušava ugraditi u klub znači da su kojekakvi interesi u pitanju. Vjerojatno je i politika uključena, pitanje potencijalnog/ih stadiona, morski psi njuše višestruku korist za sebe inače ne bi isplivali odjednom ni od kuda. Možda neće formalno ući u vlasništvo kluba, ali novcem će itekako diktirati vlasnicima. Taman i da ih potjeraju, dugovi će se morati vratiti, a to će vjerojatno biti dealovi s gradom.

Baš nekako slučajno je prije nekih tjedan dana na njihovom reddit subu netko postavio pitanje kako bi reagirali da se pojavi veliki investitor zainteresiran za ulaganje u klub. Istina mali je tamo uzorak, ali kao da se planski ispituje, tj usađuje takva ideja. Tko zna možda su skužili da model ne funkcionira i pokušavaju prodat novu priču? U očaju i besparici moguće da su na sve spremni.
  • criticus
    7.5k
    Jbt citiraniji sam od našeg najcitiranijeg znanstvenika gospodina Primorca :lol:.

Ma ta njihova priča je nastala na principu da maknu politiku od kluba. I to su ispoštovali. Nisu dozvolili ni Paviću da uđe, digli su se na zadnje noge. Sad je istina malo čudno da ne sijeku to u korijenu čim se počelo spominjat ime u javnosti. Samo oću reć tog su se držali.

Nisu oni krivi što je izabran predsjednik NO LJPV. Mislim on je izabran na prvim izborima kod njih sa najvećim brojem glasova. Ko tvrdi da kod nas za 10 godina se ne pojavi neki sumnjivac i skupi najveći broj glasova na našim izborima. Demokracija ti to nudi i s tim moraš živit.

Oni su uvik imali zamagljen klubaški pogled, samo kakav bi drugi i imali?? Ono što ih čini "gorima od drugih subjektivnih navijačkih organizacija" je što djeluju u okruženju u kojem djeluju i htjeli ne htjeli s vremenom utječe na njih. Ali da su se do sada obranili od nekih likova kao što su Štimac i slični, jesu.

Sad će ispast da sam njihov advokat. Ne slažem se s njima u 85% stvari, ali stvari oko fokusa na navijače, na profesionalizaciju lige, micanja sumnjivih tipova iz nogometa, tu se slažem i tu su donekle uspjeli. Sami smo pričali di je hajdu bio s posjećenošću a di je sad, da ne govorim o hypeu itd itd.
  • NORTE
    23.9k
    Sad je istina malo čudno da ne sijeku to u korijenu čim se počelo spominjat ime u javnosti.criticus

Nije to malo čudno, jer im dolazi lova pa makar i preko hdza, može!
    Pavić im nije donosio lovu, to je razlika.
    Za lovu su spremni odmah se prodat.

Kao što su bili spremni poslovat s mamićem i prodali mu Andrijaševića, a to pravdali time da je i hitler kupovao naftu od staljina.

Ljpva su prvo sami izabrali pa sami direktno vratili na čelo kluba.
  • GOAT
    6k
    Po ovome sto čitam na drustvenim mrežama kod njih vec kreće lagana euforija :lol:

UFC prvak i milijarder iz Dagestana su odgovor na naš naslov a jedva čekam vidjeti odgovor kad osvojimo kup
  • criticus
    7.5k

Da, izostavio sam da je lakše održavat principe kad imaš apsolutno vlasništvo nad percepcijom morala i istine. Vidit ćemo. Meni je to i dalje nevjerojatno, ali baš ću guštat u tom kako će to upakirat.
  • rioda
    15.5k
    Ne znam što vas čudi HDZ oko Hajduka, pa meni ovaj Šuta izgleda kao da su ga oni sami postavili.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Stavaljati tovare i principe u istu rečenicu odavno nema smisla. Mislim da samo oni još sami sebi vjeruju u priče o idealima itd.

Jedno pitanje, kakva je mogućnost da zadnje kolo bude u subotu, a ne u nedjelju i postoji li uopće?
  • Crusades
    23.5k
    Jedno pitanje, kakva je mogućnost da zadnje kolo bude u subotu, a ne u nedjelju i postoji li uopće?Mali Zeus

sad sam gledao na totalnom nogometu su baš pričali o špaliru i sličnome i rekli da je tradicija da prvak zatvara zadnje kolo, tako da bi rekao da će to bit nedjelja. Osim ako ne stave 2 utakmice u petak pa 3 u subotu i da mi budemo zadnja taj dan.
  • Paggini
    81.2k
    Pa to sam rekao i ja neki dan, al ko mene jebe jel, kad kaže to jedan TOTALNI NOGOMET onda je to točno jel
  • Mali Zeus
    20.5k
    Paggini

Tako po tebi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url