• C@ptain Koons
    428
    Ispada da tuđi čovik ipak počinje razumit tu jjjjjubav prema ajduku
  • crophantom
    3.7k
    a tog investitora u Split dovodi ova grupa akademika. Nećemo politiku u našu butigu!!!!!!!!

a9iPlkk.jpeg
  • GOAT
    6k
    "Nekoliko tvrtki iz Ukrajine, Kazahstana i Uzbekistana spremno je ući u taj projekt."crophantom

Zvuci kao da se snima Borat 3, ali najjace mi je ovo "nekoliko", dakle pojma nemaju o broju a ne znaju ni imena tih firmi. Doci ce par nas pa cemo bit sponzori ae brale

Sad im treba jos neki iz send 2-3 years Dagestan i kompletni su
  • Keyser Soze
    19k
    @emilperska Tvoje mišljenje o ovom? :smile:
  • Droljo
    27.1k
    Zanimljivo kako kada novinari pišu o nama nemaju pojma pa moraju izmišljati a kad pišu o njima uzima se sve zdravo za gotovo i već se zna epilog svega. Naravno raspad kroz godinu dana...
  • Jurki
    24.5k
    Vidjeli smo vec na x primjera kak to zavrsi kad strani investitori dođu u nase klubove.
    Šibenik - Kolumbijci i Švabe - klub bankrotirao.

Osijek - Mađari ih iskoristili ko narajcani tinejdzer sobaricu. Jedini plus kaj su dobili stadion. Buducnost diskutabilna.

Jedino ko koliko toliko dobro radi su Baski u Istri, a i ta Istra s obzirom na proracun podbacila ove godine.

Svi su ludi utrpavati pare u vricu bez dna.
    Jos jedna lipa prica u nastajanju.
  • Noel
    20.9k
    Znači kolko sam skužio, HDZ i politika ne samo da im pomažu preko HNSa i sudaca da budu drugi, nego im sad i nalaze preko svojih veza i miljea i "investitore".

Kaj je sljedeće, Rakitić ili Pletikosa ministar sporta i obrazovanja?

Kakav raspali i mali klub. Šprda se sa njima ko hoće..

Projekt Hajduk pokušaj 22.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    A što ako uspiju?
  • superhik
    12.3k
    i to s velikim novcembbb medimurje

Dobro je, već sam mislio da je samo mali novac u pitanju.

a magarci više nisu toliko glupi da im se opet prodaje ista magla.Klenx

Nikad ne podcjenjuj naivnost magaraca.
  • NORTE
    23.9k
    Miško intervencijom ishodio Rijeci dan odmora više pred finale kupa.
    Rijeka doma s Vukovarom koji do tad možda već ispadne, a dinamo dan kasnije igra derbi.

Rijeka na Rujevici igra protiv Vukovara 1991, kluba koji bi do tada mogao i matematički ispasti iz lige, pod uvjetom da ove subote izgubi od Osijeka.

Kako je vidljivo na službenim stranicama HNL-a, utakmica Rijeka - Vukovar 1991 prebačena je na petak 8. svibnja s početkom u 20:00. Riječ je o terminu koji je prvotno bio rezerviran za dvoboj Varaždina i Lokomotive, no zamjenom termina Rijeka je dobila dodatni dan za pripremu finala Kupa u odnosu na Dinamo.
  • superhik
    12.3k
    Nije kum dugme
  • Crni86
    21.2k
    Sve transparentno
  • emilperska
    15.6k

Financijski ozbiljna priča. Ali financijski ozbiljna priča je i ulazak Rusa u Goricu o čem znam ponešto više, ali nije za javni forum. Pa eto nije Gorica ni financijski ni sportski prosperirala nešto ekstra tim ulaskom zasad.

U podrijetlo ovog ukrajinskog ruskog novca neću ulaziti. Ali kada netko daje tu sumu novca koja se spominje u medijima, nešto mora dobiti zauzvrat. A to svakako nije ime središnjeg sponzora na dresu. Riječ je onda ili o ulasku vlasničku strukturu ili pozajmicama s priličnom kamatom. Samo u njihovom paralelnom svijetu na koji ih je naučio dubrovački trubadur pare rastu na drveću, padaju iz helikoptera i ne moraju se vratiti vlasnicima.

Biti će zanimljivo pratiti ishod svakako. Ja osobno ne mogu zamisliti boljševike iz zadruge da se odriču svojih prava i povlastica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet