Mali Zeus
sad sam gledao na totalnom nogometu su baš pričali o špaliru i sličnome i rekli da je tradicija da prvak zatvara zadnje kolo, tako da bi rekao da će to bit nedjelja. Osim ako ne stave 2 utakmice u petak pa 3 u subotu i da mi budemo zadnja taj dan. — Crusades
emilperska
sad sam gledao na totalnom nogometu su baš pričali o špaliru i sličnome i rekli da je tradicija da prvak zatvara zadnje kolo, tako da bi rekao da će to bit nedjelja. Osim ako ne stave 2 utakmice u petak pa 3 u subotu i da mi budemo zadnja taj dan. — Crusades
DiddyGuela
emilperska
Jel moguce uopce staviti zadnje kolo sve utakmice u isti termin? Mislim da je tu VAR problem odnosno HNS nema dovoljno VAR sustava da bi se sve utakmice igrale u isto vrijeme. — DiddyGuela
Keyser Soze
Ludovic IX
emilperska
Sve je jasno, HDZ ulazi u Hajduk i gurat će im lovu preko ovog Pirića, al će klub bit praonica. Ako im on uđe, tovari će pogazit svaki ideal o kojem tako časno pričaju, sve za pare i titulu. — Keyser Soze
emilperska
Tvrdica McTvrdi
Paggini
Mali Zeus
Ne vidim način na koji bi se oni mogli dignuti do razine gdje su bili 2023., recimo, kad su imali Leku za trenera i po imenima jako dobar roster. Ući će možda par miljki da plate režije, ali više od toga ne očekujem. A s druge strane, ako je gledati već sada razdvojenost u mišljenjima oko ovoga, moglo bi doći do poprilično jakog rascjepljenja među tovarskim pukom. — Paggini
NerminB
Bojim se da bi i ove godine mogli gledati istu stvar sto je sranje pogotovo za nas koji moramo vozit cca 600km u oba smjera... sto znaci automatski planirat slobodan ponedjeljak sa posla. — DiddyGuela
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.