• Noel
    20.9k
    Igrači Varaždin postrojili su se u špalir prije utakmice kako bi odali počast prvacima.

- Ma daj... Kakav špalir? Može jedino ona “klempa”. Ne treba nekome čestitati na takav način. Što su htjeli time reći? Mi mali čestitamo vama velikima? Mislim da su pogriješili. Mogli su im poslije u svlačionici otvoriti šampanjac, ali javno to činiti mi je bez veze – poručio je Balić.
    Sibirski plavac

Karijera dotičnog kompleksaša:
    Vukovar 91
    Osijek
    Zadar
    Hajduk

Nije ni čudo kaj je tak iskompleksiran i jalan kad mu je Dudu dao tri komada na Maksimiru na proslavi titule 2007.

Oči pune zla ko u četnika.

Screenshot-20260427-234324-Google.jpg
  • GOAT
    6k
    Što su htjeli time reći? Mi mali čestitamo vama velikima?Sibirski plavac

Ne znam sto se toliko cudi? Pa to je normalna stvar u svijetu

real-barca-spalir-1200x720.jpg

_113185021_gettyimages-74113915.jpg

GettyImages-2214533483.jpg
  • Hnlovac
    5k
    Ajmo sam ovak - koliki udio zone bi podrzao da mi Tovarima radimo špalir u paralelnom univerzumu gdje su oni osvojili, tj kad bi Varaždin tvarima napravio špalir kaj bi se pričalo?

Evo, ja ne bih i apsolutno razumijem ovog lika zakaj sere
  • GOAT
    6k
    Pa nisu nam tovari radili špalir nego Varazdin tako da ne znam sta se on javlja a recimo da Varazdin osvoji HNL ne bi bio protiv da im to napravimo.
  • jakov1
    1.5k
    koliki udio zone bi podrzao da mi Tovarima radimo špalir u paralelnom univerzumu gdje su oni osvojiliHnlovac

Citirat cu gospodina s druge teme:

Istinska dinamovstina je imati svoj stav i mišljenje, lijepo se ponašati i težiti nečemu višemuBosna86

Istina da su odvratni, istina da nista pozitivno ne donose ligi, istina da bi nas pokopali prvom prilikom, ali pobjedniku se stisne ruka i ispostuje tradicija jer se tako ophodi velikan neopterecen kompleksima i frustracijama.
  • Lihtmašinac
    1.4k
    pobjedniku se stisne ruka i ispostuje tradicija jer se tako ophodi velikan neopterecen kompleksima i frustracijamajakov1

Donekle se slažem. Ja sam u grupi onih koji bi i onima odozdo stao u špalir da su osvojili prvenstvo neposredno pred tekmu ili kolo prije. Ali uvjet bi mi bio način kojim su postali prvaci.

Špalir bi mi zavrijedila svaka momčad, pa i da se zove Hajduk iz Splita, ako je igrala lijep nogomet koji je oduševljavao finim potezima, energijom, taktičkom mudrošću, ako je nizala pobjede s većom razlikom i ako su dečki u nastupima izvan terena pokazali korektno i prvaka dostojno ponašanje. U špalir pak ne bih stao prvaku koji je do pobjeda češće dolazio prosječnom, više jadnom nego dobrom igrom ili zahvaljujući sudačkim pogreškama i medijskoj mašineriji na svojoj strani.

Treba biti gospodin, ali postavljanje u špalir nekome samo zbog rezultata mislim da i nije poanta špalira. Stisnuti ruku i priznati pobjedu prvaku - naravno. No, špalir po meni nadilazi stisak ruke. Tu javno pokazanu vitešku gestu poštovanja treba zaslužiti i stilom.

U tom kontekstu, naši prije dve godine nisu zavrijedili špalir jer tadašnja igra nije izazivala neko posebno divljenje, čast rezultatima. Ove godine su dečki špalirsko priznanje definitivno zaslužili. I lijepo da su Varaždinci to prepoznali jer gospodske tradicije treba održavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.