• Jos-Optimus
    10.3k
    ma znam, ali imao je on i odustava koja nisu bila primjerena tako da ono...sve ćemo vidjeti, Zvone će procijeniti
  • Droljo
    27.1k
    lijep primjerBBBaranja

Kad klinci vide lika koji je prošao sve i ima lovu a opet radi takve stvari valjda se ugledaju na njega. Nešto kao modrić. Više takvih uz našu decu a manje mamića i bara...
  • rokikaciga
    13.3k
    Kad klinci vide lika koji je prošao sve i ima lovu a opet radi takve stvari valjda se ugledaju na njega. Nešto kao KTC. Više takvih uz našu decu a manje mamića i bara...Droljo

Ispravio sam ti :smile:
  • blue heart 72
    3.4k
    Ako postoji opcija zadržavanja Bennacera pod nekim normalnim uvjetima, ne bi dvojio ni trenutka.
    E sada koliko je to realno, mislim da znaju samo on i Zvone
  • CastAway1986
    5.6k
    pripreme za alžirsku reprezentaciju..
  • NVKOD
    11.8k
    Kupovao je šećerBorovljanin

Brat krenuo raditi fritule pa mu taman zafalilo šećera... u potpunosti ga razumijem. Opravdana kupnja.

4 dcl jogurta
    2 jaja
    2 paketića vanil šećera
    malo soli
    2 žličice šećera
    20 žlica glatkog brašna
    1 paketić praška za pecivo
    1 žlica rakije
    ulje za prženje
  • DerHerrKool
    654

Kolko viđamo ovaj recept, postao je ko početnih 11 iz 67. il 82. Zna ga svako na pamet taman da se u 3 u jutro probudi mamuran :lol:
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ocekujem Bennija u prvi 11 u finalu kupa
  • ElDorado
    10.7k
    Trenirao je s juniorima jer je valjda tam onaj klinac rodjak. Stavio i fotku na Insta s njim “mon petite phenomene”.
  • BBB Sibenik
    6.4k
    Mislim da igranje EL a možda i potencijalno igranje LP uz dobre odnose sa Bobanom, niie nemoguće da ga imamo sljedeće sezone u kadru. Takvu kvalitetu bi tribali svakako zadržat, a i nadam se da ce ozljedama doc kraj ako odradi sa nama iz nule pripreme na lito.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.