• Laugreano
    5.5k
    Od solidno nemamo puno kruha. Solidan je I Soldo.
  • Orc123
    15.6k
    ako bi dogovorio raskid ugovora i samo placa to bi bilo nedopustivo propustiti ako je zelja obostrana. Nama je prva zamjena u sredini Soldo koji btw. Na trzistu vrijedi 2-2,5mil eura a da je iole kakva konkurencija u sredini bio bi nas 22., 23. Ili 24. Igrac.....

Jel mozes na trzistu nac takvog igraca za cca 2-3 mil eura? Tesko, gotovo nemoguce .....a u sredini nam i na kompletnu ekipu s Bennacerom fali jedan igrac.
  • rioda
    15.5k
    na poziciji gdje imamo dovoljno kvalitetnih igrača mi nije smislena politika trenutnoPaggini

Pa i nemamo baš. Jednom ozljedom smo došli u situaciju da je Soldo starter, i složit ćemo se da svi vidimo da to nije to.

Nama u vezi treba još jedna klasa. Zajc je meni drag igrač, ali tempo europskih utakmica on malo teže prati.

Da zaključim, mislim da nam treba vezni igrač, ali i ja bih vjerojatno rješenje tražio negdje drugdje, a ne kod Bennacera.
  • Paggini
    80.9k

Pa ok, jel bi potpisao Bennacera na 2 milijuna eura plaće (jer sumnjam da će i na to pristat, jer mislim da može dobit 5 u arabiji) + transfer fee ili signing bonus da ti bude zamjena? Jer kažem, koliko god bio dobar, ne znam koga bi stavljao na klupu u vezi umjesto njega? Imamo Šuntu koji bi mogao potencijalno eksplodirati, Soldu koji je meni solidan i taman to što treba biti za pola sata igre. Ako već dovodimo nekog za vezu, ok, super, može, ali keširati toliku paru za Bennacera da bude zamjena je suludo.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Bennacer je 6-ica koju mi zbog Mišića koristimo kao 8-icu. Svi znamo kak izgledamo bez Mišića kad je nedostupan, a Bennacer je 4 godine mlađi i savršena dugoročna zamjena za Miška…U Europi bi nam komforno njih dvoje mogli igrati 6-ce zajedno, s tim da ja IB puno brži što nam je ove godine falilo.
  • Mali Zeus
    20.5k
    ↪Mali Zeus Od solidno nemamo puno kruha. Solidan je I Soldo.Laugreano

Koje je onda riješenje, neka svjetska klasa?
  • Laugreano
    5.5k
    Kazem za Bennacera, da ako je moguce za dobru cijenu zadrzao bi ga. Meni je veza i bez njega dobra. Ali jos dva igraca kvalitete Solda recimo nemaju smisla. Treba nam jedan defenzivno moćan vezni. A zdrav Bennacer to moze biti.
  • Orc123
    15.6k
    Mi smo i jucer vidjeli koji su kapaciteti Solde.....ok za odmoriti 30 minuta nekog u hnl....a u Europi da ga uvedes zadnjih par minuta i potrosis vrijeme. Mislim da je cilj ove godine LP tako da trebat ce nam kvalitete ako tamo zelimo uci i ne biti kanta za napucavanje.
  • hardek
    9.8k
    Poštujem svačije mišljenje i razumijem zašto ga neki nebi zadržali. Ali ja sam siguran da smo mi imali Bennacera u Europi, da bi primili barem 2,3 gola manje i prošli Genk u dvomeču.

Zajc koliko god doktor bio u HNLu, tempo u Europi ne odgovara njegovim fizikalijama. Bio to Bennacer ili netko drugi, nama treba defenzivno stabilnija 8-ica za Europu koja nije taraba prema gore. Moguće je i da se ide i po defenzivniju 6-icu pa dizanje Mišketa na 8 u Europi ali to mi je malo vjerovatno
  • Mali Zeus
    20.5k
    otkud sad ovo za Zajca? na temelju čega.
  • ElDorado
    10.7k
    Koliko smo mi lovice popušili na nekim poluigračima on bi nam bio najmanji problem
  • Paggini
    80.9k
    Poštujem svačije mišljenje i razumijem zašto ga neki nebi zadržali.hardek

Ma da se krivo ne razumijemo, ja bih ga svakako zadržao ali pod za Dinamo dobrim uvjetima. Nisam od onih koji pišu često o paricama i ovome i onome, ali ne vidim način na koji bi ga mogli dobiti za bagatelu, a za tržišnu cijenu koju bismo trebali dati mislim da ima bitnijih rješenja, nezz. Kažem, ako će se već uzimati za vezu, super, ali onda bih radije da se iskopa neko riješenje ala Zajc jel.
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Ova sezona je izuzetak da je proslanbez ozljeda. A Misic i Zajc oba imaju godina i za ocekivat je da ce doc ozljede. Moras imat klasnog igraca kao oni, a radje bi probao sa Bennacerom jednu sezonu nego platio nekog ko Villara 3 miliona pa ne znat na cemu si
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.