• Yovitssa
    986
    Nerealno je nadati se otkupu, jednostavno ne vidim način. Slažem se da bi bio upgrade za LP i da nam taman takav igrač treba, ali trajni ostanak je nemoguća misija. Primjera radi, Livi koji je kao riješen (mada sam mišljenja da je realizacija njegova ostanka miljama daleko), također mora pristati na xy kompromisa i smanjenja plaća, plus mora se namiriti i Fener. A Livi bi pješke došao u Dinamo. Govorim ovo zato što Ismael nema taj "naboj", ima 4x veća primanja i odštetu i još je k tome "idealna udavača" za saudijske klubove koji bi ga platili suhim zlatom...
  • dragošlapa
    76
    Ja bih volio vidjet vezni red Misic - Bennacer - Zajc, s Vidovicem i Stojkovicem na lijevom, odnosno desnom krilu i Beljo u napadu..
  • vjeko1701
    24.1k
    Ovo se baš ne spominje, al dal nema baš nikakve mogućnosti da probamo produžiti posudbu barem do zime? Njemu još jedna polusezona u kojoj pokuša doći na višu razinu i uhvatiti kontinuitet, plus ne mora tokom svjetskog dogovarati transfer. Nama je tu za pretkola i grupnu fazu europskih natjecanja ako će biti zdrav.
  • Paggini
    80.9k
    Ovo se baš ne spominje, al dal nema baš nikakve mogućnosti da probamo produžiti posudbu barem do zimevjeko1701

Mislim da si upravo spojio dvije zakrvavljene strane s jednim prijedlogom!!!!
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Zasto ne postoji mogucnost ga ostaviti? Milan ga nece sigurno, ostali klubovi lige petice ga nisu ni ljetos htjeli. On u Arabiju vjv nece jer bi otisao proslo ljeto
  • CastAway1986
    5.6k
    Osim imena nije nam puno donio u Hnlu i sad bi neki dali mu 2M godisnje plus svako malo ozljeđen .Sad jer je neko poznato ime bi trebao biti najplaceniji igrac kluba pa nije ovo football manager..Adio i sretno negdje dalje..
  • grba
    694
    Trenirao s juniorima prije puta na utakmi u protiv Reala
  • BBBaranja
    4.7k
    Danas na slobodan dan odradio je trening s juniorima..
  • Crni86
    21.2k
    potpis, al sad je samo pitanje da li ce za te meceve beni bit spreman… dzabe je sve ak bude ozlijeden ko ove sezone. Ali ako bi bio zdrav… za europu beni, miske i stojke/zajc je taman.

Mislim ove sezone ko da imamo petka 2.0. Tu doktori moraju dat procijenu.
  • Zagi
    17.4k
    Danas na slobodan dan odradio je trening s juniorima..BBBaranja
    Pošteno. Nije da je baš zaradio taj slobodan dan.
  • Zagi
    17.4k
    A pa da. Meni bi također bio neugodnjak odmarat.
    Odmarat od čega?
  • BBBaranja
    4.7k

Zaradio on njega ili ne, ima pravo na njega.
    Tako da od mene :up: za ovakav potez..
    Pogledajmo samo Perića koji za vrijeme tekmi ne zna vjerojatno ni koji je rezultat kluba koji ga plaća..
  • Jos-Optimus
    10.3k
    pa stari, za sebe trenira, ne za mene..najbolje da ću mu se diviti što radi nešto od čega će profitirati
  • BBBaranja
    4.7k

Ne divim mu se, kažem samo da je lijep primjer..
    Naravno da trenira radi sebe ali mogao je taj trening odraditi i samostalno, ovo će i tim mladim dečkima puno značiti..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.