• Droljo
    27.1k
    sir s paprikom?Peškaman

Domaći. Kupujem tu od nekog lika.
  • Paggini
    80.8k

Motane cigarete? Jesi na pivu došao BICIKLOM? Kakve su ovo mrtve agende? Daj IBAN poslat ću ti pare pa si kupi cigarete kako Bog zapovijeda
  • mlinchica
    5.7k
    Meni gablec u Magazinskoj kleti, ostatak dana sam u horizontali.Marktwain

Poznata visoka produktivnost petkom, uz što manju dozu stresa, kao priprema za vikend.
  • Marktwain
    1.4k
    Pripreme za tekmu počinju u petak.
  • Dino
    5.3k

Iskrene čestitke i puno sreće ti želim u skorašnjem radu, a dotad se dobro odmori i opusti ovo ljeto, sve si zaslužio!
  • blueslavonija
    242
    Na HRT3 idu Gruntovčani 2 epizode po večeri . Logika nalaže da idu od 1. do 10. epizode ali HRT pusti 1. pa 10. ....mislim koji k . jel tamo rade neki ljudi s posebnim potrebama ili ja ne kužim spiku . pa ovo nema ni u đurđenovcu. živjeli Gruntovčani !
  • Jima
    1.5k
    Možda je off topic, možda i nije. Danas na tekmi klinaca i zove poznanika (koji ima privatnu firmu) rođak od supruge da su ga pretukli u Pakoštanima na njegovoj baušteli. Imao Dinamovu majicu, dva idiota preskočila ogradu, isciperalila ga i pobjegla. Dok se nama po Ciboninom tornju šeću klinci s hajdukovim šalovima, našu djecu cipelare po Dalmaciji, dok uređuju njihove apartmane. Nemam riječi za tu stoku. Treba to sve odj...., pa neka si sami grade i održavaju te štale.
  • Dino
    5.3k

Ista stvar, taman gledam kak sam propustio, a dogovor je bio drukci :lol:
  • Marktwain
    1.4k
    Mislim da Gruntovčani idu samo večeras jer je tematska večer Kreše Golika.
  • jakov1
    1.5k
    pretukli u Pakoštanima na njegovoj baušteli. Imao Dinamovu majicuJima

Mozda je onaj fast food retard u pitanju.
  • Mihael2305
    2k

Napisao je da se odvilo na baušteli, ali treba pripazit i na takve dole.

Screenshot-20260425-230306-Gallery.jpg
  • mlinchica
    5.7k
    Sretan rođendan, doigravanje, prvenstvo i kup
    :sparkle:
    Uz 3/4 prazne čaše (ili 1/4 pune, kak se uzme)

IMG-0346.jpg
    Pjesma ide u kzgt, da ispoštujemo pravila foruma :joke:
    m
  • don
    19.5k
    Dok se nama po Ciboninom tornju šeću klinci s hajdukovim šalovimaJima

a di i ko se šeće? :lol:

rođak od supruge da su ga pretukli u Pakoštanima na njegovoj baušteli. Imao Dinamovu majicuJima

pa zar je to nešto neočekivano? Ne možeš doć u dalmaciju/Split sa Dinamovim dresom i očekivat da te neće nitko ni pogledat, ista stvar je i u Zagreb sa hajdukovim.

naravno da ne podržavam ali ne znam je li ljudi razmišljaju o mogućim posljedicama ili šta? Takav je i onaj šta je prija koju godinu u Zgu šeta u Livajinom dresu pa su ga skinili. Još najbolje da im se ljudi potpišu na dresove u gradu tvog najvećeg rivala.
  • blueslavonija
    242
    to bi jedino imalo smisla kao objašnjenje. šteta. ako netko slučajno ne zna imate na yt sve epizode , nedavno je netko stavio i malo bolji kvalitet verziju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.