• Goncalo Santos
    3.7k
    U Spanskom danas prekrasna atmosfera, jos od jutra kada su pocele svirati Dinamove pjesme na razglasu, toliko puno klinaca je pocelo trcati prema igralistu, vuku roditelje pozuruju, ma milina.

Svi u plavom, najmladi i ovi stariji, a sto se tice organizacije prostora, stvarno vrhunski i bogato sadrzajem, za svakoga po nesto.

Bit cu subjektivan, ali za sad mi se cini da je ovo najbolje Dinamovo u Zagrebu :cool: , isplatilo se cekanje nakon nekoliko otkazivanja. Spansko pokazalo kako se dise za Plave.

Posebne pohvale za ideju da igraci dodu busom, bilo je spektakularno!
  • Dinamovapriča
    788
    "Dat ćemo sve od sebe da na rođendan postanemo prvaci. Moje prvo sjećanje na Dinamo? Ta 82. kad su bili prvaci, imao sam sedam-osam godina, Ćiro i cijela ta priča. I uvijek je igrao Dinamo dobar nogomet, bio je gospodski klub." Bravo treneru! :cheer:
  • fakin
    3.7k
    Ovo s dimnima u Spanskom je bilo top. Tako treba uvijek di god dolaze, nek se zna da Zagreb dise plavo
  • Hnlovac
    4.9k
    Zapad Grada kao da je bio zapostavljen i godinama uspavan, sada se napokon radi na tome i vidi se koliki potencijal tu leži

Prečko, Špansko, Malešnica, Stenjevec, Vrapče, Gajnice. Bili bi grad od 120 000+ stanovnika ,3. najveći u Hrvatskoj.

+ na sve to, jako mlad dio grada, neke su četvrti čak i u prirodnom demografskom plusu. Golem potencijal
  • Dadox
    1.4k
    ista smo generacija,isti doživljaj…
  • Doktor Kunić
    6.4k
    nek se zna da Zagreb dise plavofakin
    jebote ja sam mislio da drugačije Zagreb diše!! Nevjerojatno!!!
  • JMastermind
    1.4k
    S obzirom da je Zona Karata itekako fino nadmašila ono što je bilo na nkdz.xyz - vajb codeao sam pizdariju da mi domena ne stoji bezveze. Pa bacite oko i recite ako nešto krivo prikazuje i/ili imate ideju za dodati još ponešto.

Nek se nađe.
  • Keyser Soze
    19k
    Odličan dan danas u Španskom, sve top od organizacije do sadržaja. Nogomet 3x3, košarka 3x3, gastro ponuda, d-truck, dimne... Vrhunski sve.
  • MateG
    224
    Ima li jos koji zonas na koncertu u plavom tramvaju? Gori atmosfera :love:
  • criticus
    7.4k

Prijedlog: stavi i broj gledatelja na utakmicama. Često pratimo to pa mislim da bi zgodno bilo pratit prosjek.
  • Agramer86
    925
    Neznam jel se pisalo po nekim drugim temama ali meni je ovaj orkestar koji po centru svira naše pjesme brutalan.
    Odlično sviraju i organizirao bi ih svaki put da sviraju po gradu kad igramo domaću utakmicu. Dižu ljude na noge gdje god prolaze i atmosfera je fantastična.
    Veeeeeliki plus.
  • SAS1987
    20k
    Sa obzirom na uske ulice prema Kranjci nek igraci navikne na vatrene doceke prije tekme :cool:

• rioda
    15.5k
    Neznam jel se pisalo po nekim drugim temama ali meni je ovaj orkestar koji po centru svira naše pjesme brutalan.
    Odlično sviraju i organizirao bi ih svaki put da sviraju po gradu kad igramo domaću utakmicu. Dižu ljude na noge gdje god prolaze i atmosfera je fantastična.
    Agramer86

I meni je ovo predobro. Pogledao svaki video više puta, baš top stvar.
  • Gemišt86
    347

Ooooo, LA BOMBA, "dobrodosao" nazad. :lol:
  • mlinchica
    5.7k
    meni je ovaj orkestar koji po centru svira naše pjesme brutalan.Agramer86

Isto! Još tamo po centru di je hrpa ljudi vikendom.
    Odlični!
    Bili su ove godine i na koncertu u Lisinskom.
    Kako je malo ipak bila mirnija atmosfera nego prošle godine kad je gorilo (razumljivo, lani je bio prvi koncert), podigli su dvoranu kad su ušli na onaj srednji ulaz.
    Mislim da su Serbus dragi Zagreb moj svirali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet