• Paggini
    80.6k
    "Slavi li poštar kada dostavi paket?"Tvrdica McTvrdi

Moj sigurno ne slavi jer mi u 8 godina nijedan paket nije dostavljen, ali "slavi li poštar kad ostavi slipić u kasliću?"
  • Svi na Sjever
    3.5k
    Ljudi, spontana proslava je na nama navijačima kao što je bilo zadnji put protiv Osijeka, a ne na klubu, na klubu je da organizira tulum i spektakl nakon zadnjeg kola kak spada.

Što se tiče nedelje sve je na nama, ima da gori prije tekme (jer je moguća potvrda i prije početka naše tekme), na tekmi i nakon tekme, a hoće li biti majica ili ne od strane kluba to mi je irelevantno.
  • fakin
    3.7k
    znaci nakon tekme spontano okupljanje pod zapadom, doneli bumo svoje bacve, kotlove i rokaj
  • puxigadjurdja
    2.8k

kak ti se da više?
  • The Undertaker
    9.8k
    Ja sam još u filmu da na HNL utakmice idu oni kojima je nogomet (igra) u prvom planu a da na reprezentaciju idu event navijači, ja ih zovem klobučari, kojima je bitnija "atmosfera" od prikazanog nogometa. Vidim i ja da se to sada mijenja. Nije do vas, do mene je.
  • Jurki
    24.5k
    bravo za post.
    Na navijacima je da naprave feštu, a na klubu da napravi sve da ti isti navijaci imaju razlog za feštu.
    Klub se nek bavi onim cim mora, a to je da imamo cim bolje igrace, uvjete za treniranje, skolom i da je klub solventan.
    Ne trazim i ne zelim nista vise od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet