• Goncalo Santos
    3.7k
    U Spanskom danas prekrasna atmosfera, jos od jutra kada su pocele svirati Dinamove pjesme na razglasu, toliko puno klinaca je pocelo trcati prema igralistu, vuku roditelje pozuruju, ma milina.

Svi u plavom, najmladi i ovi stariji, a sto se tice organizacije prostora, stvarno vrhunski i bogato sadrzajem, za svakoga po nesto.

Bit cu subjektivan, ali za sad mi se cini da je ovo najbolje Dinamovo u Zagrebu :cool: , isplatilo se cekanje nakon nekoliko otkazivanja. Spansko pokazalo kako se dise za Plave.

Posebne pohvale za ideju da igraci dodu busom, bilo je spektakularno!
  • Dinamovapriča
    787
    "Dat ćemo sve od sebe da na rođendan postanemo prvaci. Moje prvo sjećanje na Dinamo? Ta 82. kad su bili prvaci, imao sam sedam-osam godina, Ćiro i cijela ta priča. I uvijek je igrao Dinamo dobar nogomet, bio je gospodski klub." Bravo treneru! :cheer:
  • fakin
    3.7k
    Ovo s dimnima u Spanskom je bilo top. Tako treba uvijek di god dolaze, nek se zna da Zagreb dise plavo
  • Hnlovac
    4.9k
    Zapad Grada kao da je bio zapostavljen i godinama uspavan, sada se napokon radi na tome i vidi se koliki potencijal tu leži

Prečko, Špansko, Malešnica, Stenjevec, Vrapče, Gajnice. Bili bi grad od 120 000+ stanovnika ,3. najveći u Hrvatskoj.

+ na sve to, jako mlad dio grada, neke su četvrti čak i u prirodnom demografskom plusu. Golem potencijal
  • Dadox
    1.4k
    ista smo generacija,isti doživljaj…
  • Doktor Kunić
    6.4k
    nek se zna da Zagreb dise plavofakin
    jebote ja sam mislio da drugačije Zagreb diše!! Nevjerojatno!!!
  • JMastermind
    1.4k
    S obzirom da je Zona Karata itekako fino nadmašila ono što je bilo na nkdz.xyz - vajb codeao sam pizdariju da mi domena ne stoji bezveze. Pa bacite oko i recite ako nešto krivo prikazuje i/ili imate ideju za dodati još ponešto.

Nek se nađe.
  • Keyser Soze
    19k
    Odličan dan danas u Španskom, sve top od organizacije do sadržaja. Nogomet 3x3, košarka 3x3, gastro ponuda, d-truck, dimne... Vrhunski sve.
  • MateG
    224
    Ima li jos koji zonas na koncertu u plavom tramvaju? Gori atmosfera :love:
  • criticus
    7.4k

Prijedlog: stavi i broj gledatelja na utakmicama. Često pratimo to pa mislim da bi zgodno bilo pratit prosjek.
  • Agramer86
    918
    Neznam jel se pisalo po nekim drugim temama ali meni je ovaj orkestar koji po centru svira naše pjesme brutalan.
    Odlično sviraju i organizirao bi ih svaki put da sviraju po gradu kad igramo domaću utakmicu. Dižu ljude na noge gdje god prolaze i atmosfera je fantastična.
    Veeeeeliki plus.
  • SAS1987
    20k
    Sa obzirom na uske ulice prema Kranjci nek igraci navikne na vatrene doceke prije tekme :cool:

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet