• marcio amoroso
    50.4k
    Treba uplatiti misu za zdravlje ovoga čovjeka.
  • NVKOD
    11.7k
    Ponovno fenomenalna utakmica kapetana! Asistencija, ali ono što je još bolje i bitnije da je spasio čisti gol, spriječio brdo šansi i polukontri.

Jedino što me malo brine što često ostane sam da brani tako velik prostor, moraju mu Stojković i Zajc pomoći u obrambenim situacijama.
  • Sajla
    19.8k
    Glavni urednik Sportskih novosti, Robert Šola, posebno je naglasio Josipa Mišića kao ključnog igrača, a Lončarević je naglasio:

- Ovo je Mišićeva najbolja sezona. Takvu dominaciju takvog igrača na jednoj poziciji dugo nisam vidio. Motiv, reakcija, snaga, čak i brzina, da ne govorim o prepoznavanju situacija, tehnici, pregledu igre... Boban je vidio na početku da mu je jedan od najvažnijih igrača i ostavio ga je u momčadi, a Mišić je i inače bio dominantan, ali nikad ovako. Ne vidim igrača u reprezentaciji koji su na toj poziciji bolji od njega! Ne znam zašto ga Zlatko Dalić zaobilazi...

https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/dinamo-dominira-hajduk-slabi-varazdin-ispred-rijeke-misic-blista-15701726
  • Fatos Beqiraj
    1.7k
    Treba mu dat slobodno od nedjelje do pocetka priprema
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Nepravda koju Mišić trpi od izbornika je frapantna. Odgovorno tvrdim da mi nismo svjesni kakav je on igrač i što bi pokazao okružen sa takvim velemajstorima. On je u Dinamu dijelom iz zahvalnosti, dijelom i zbog niza događaja koji su povezani i sa bolešću koja ga je spopala. Nevjerovatno je da ga budala nije vodio na zadnji Euro, tu je pokazao da je nešto drugo u pitanju. Niti jedan naš igrač nije trpio takvu nerezonsku nepravdu, možda Igor Cvitanović, ali puno kraće i u manjem obujmu.
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Koji je zapravo pravi razlog sto ga Dalic nikad nije pozvao? Svi znamo da kvalitetu ima,a i mjesto u repki pogotovo nakon odlaska Brozovica. I trenutno na vrhuncu karijere tu oko 30ak godina da nema mjesta za širu rotaciju proslo Europsko i ovo Svjetsko - neshvatljivo. Neshvatljivo mi je da i mediji nikad nisu izvrsili pritisak na Dalica oko situacije Misic. I opet napominjem, u situaciji kad nemas 6ice takvog tipa u repki uopce pa zar barem na treningu ne bi pomogao za uigravanje i za rotaciju u tekmama.

Njegove brojke odigranih tekmi izvan HNLa:
    Liga prvaka - 12 tekmi
    Europska liga - 25 tekmi
    Konferencijska liga - 10 tekmi
    Kval. za LP - 26 tekmi
    Kval. za EL - 8 tekmi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.