• Dudu
    3k
    Ide lagano nagrada za igrača sezone
  • hardek
    9.8k
    Miške je avangarda. Čovjek je brži s loptom u nogama nego bez nje
  • Blueshadow86
    5k
    Kad pomislimo da smo sve vidjeli od Mišića i da smo se zadovoljili s onim golom protiv Osijeka, čovjek su odluči obrušiti na gol i raspaliti projektil sa svojom lijevom nogom u rašlje.
    Još jednom prešao igricu.
  • Crni86
    21.2k
    Napiso sam ovdje da covjek svaku tekmu na zagrijavanju ubija udarce, da gada nemoguce. Napokon je to poceo pokazivat i na tekmam :grin:
  • ElDorado
    10.7k
    Ovo proljece igra mozda i najbolji nogomet karijere. Ali kad mu uđu španeri ko Vidovic i Bennacer jos se digne
  • Paggini
    80.8k
    Brat Mišić danas izginuo na terenu, točno se vidjelo koliko je u sebi mislio "jebem vam mater ako mi sjebete ovaj bolesni gol na ovaj dan"
  • mali M
    9.8k
    Još da su zabijali na njegove bolesne asistencije u kakve je gurao suigrače imao bi valjda i 10 asistencija već...
    Kakav kralj... Nikad ne uzimam dresove iz svojeg nekog principa i kupujem samo majice iz shopa i bbb shopa, ali Mišu ne gine original dres i ime na njemu... I vjerojatno ga neću nigdje nositi da mi ga ne spale ili oštete
  • ImotskiNKDZG
    119
    Prije ikoga ima mista u avionu za Ameriku. Mi u repci nemamo ovakav profil igrača.
  • skener
    8k
    Postigao je sjajan pogodak.

- Lijep jubilej je 115. rođendan kluba i moj 250. nastup u svetom dresu, okrunio sam ga golom, nitko sretniji. A kad pucaš lijevom nogom, ne gađaš nego zažmiriš i opališ pa kamo ide! Idemo sad osvojiti i Kup, a imamo još što reći u prvenstvu, da završimo proljeće bez poraza.
  • NVKOD
    11.7k
    FOTO: Mišić ispalio ‘projektil‘, Dinamo reagirao na Facebooku, a potom se javila majka kapetana

Josip Mišić odigrao je veliku utakmicu u Dinamovu slavlju protiv Varaždina, a posebno će se pamtiti njegov pogodak iz 48. minute. Kapetan Modrih povukao je loptu, namjestio se na slabiju lijevu nogu i s dvadesetak metara poslao pravu “bombu” koja se od grede odbila u mrežu Josipa Silića.

Dinamo je na svojim službenim Facebook stranicama tijekom utakmice objavio posvetu Mišićevu golu, a među brojnim reakcijama posebno se istaknuo komentar njegove majke Ane Mišić. Njezino kratko, ali emotivno “Ljubi ga majka!” brzo je prikupilo velik broj lajkova i izazvalo simpatije navijača.

Kapetan Modrih posebno će pamtiti ovu utakmicu i proslavu naslova prvaka. Maestralno je odradio jubilarni 250. nastup za Dinamo, postigao pogodak vrijedan pamćenja i potpisao novu titulu proslavljenu s navijačima na Maksimiru. Dok su Modri slavili naslov, ponosna majka još je jednom pokazala koliko pomno prati uspjehe svoga sina.
  • DerHerrKool
    611
    Mišić. Može razigravati, može ljevicom. Miiišiiiiić. Briliantno. Jedan, nula!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.