• Papastrumf
    23k

Tako se čini :grin:
  • Dadox
    1.5k
    Vejić dok govori engleski kao da ga je šlagiralo
  • criticus
    8k
    Koji je egotripper ovaj Garcia. Pukšar prevodi on upada da pojasni jer ne kuži šta ovaj prevodi. Pa majmune nekulturni 10 godina si u državi neznaš beknit hrvatski. Imaj gram poštovanja i nauči se bar osnovno sporazumit. Ova ti zemlja kruh daje a ne poštuješ je nimalo. Uzmi tim tovarima otpremninu i dimi.
  • Boycie
    4.1k
    10.154 sluzbeno. Al zuba kak je neko napisao...
    Konstantno napumpavanje.

https://i.postimg.cc/66f3cdHs/pixlr.jpg
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Neki novi Tobol ili Gzira u najavi hahahaha
    Baš su očajni splicki galacticosi. Čak i kad su zadnji put bili u Europi ždrijeb ih posrao kao nikad prije, s nekakvim rumunjima i ako se ne varam gruzijcima, a od ta 3 kluba koje su dobili barem 2 više ne postoje.

Prije će Varaždin ili netko takav do skupine nego magarad.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Mi cemo osvajanjem kupa tu jad pogurat u kvale za EL samo da bi dva puta ispali u ljetnim kvalifikacijama :fear:
  • jedan u nizu
    18.3k
    tportal:

''Ovo se rijetko viđa: Poslušajte kako je Poljud ispratio igrače Hajduka na poluvrijeme''

Odgovor: zvizdanjem.
    Da, stvarno se jako rijetko desi da Poljud zvizdi svojim ljubimcima. :roll:
  • plavi72
    2.6k
    4 boda ?!,
    cijelo vrijeme sam zbrajao taj bod i uživao :blush:
  • Mozart4
    279
    Ako Vukovar dobije Goricu, dolazi im na -5...ajmo Vukovar/Osijek make it happen, Gorica u 2. ligu.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Čak i kad su zadnji put bili u Europi ždrijeb ih posrao kao nikad prijeSibirski plavac

Zadnja 2 puta. Noah i Jagellonia protivnici u play offu. S ovim koeficijentom ako ih treći put posere netko takav onda svaka čast
  • Mazalo
    497
    Uvijek je lijepo gledati i slušati Vejica nakon ovakvih utakmica...
  • Gelipter
    4.6k
    ovog je puta Veja baš bio posebno očajan, frustriran i nervozan. Najjače mi je bilo kad se na groznom engleskom krenuo napol svaditi s Garcijom, a ne znaš ko koga više jebe i kog engleski više jebe. Flashback na Jeličić - Gatuso obračun. Baš sam uživao, a činilo mi se i Pukšar pored njih.
    Mene samo zanima di je već nekoliko kola onaj "atomski hajduk koji liči na Brazil" kad nema pritiska.
    Kad su ovakve utakmice na poljudu moram se složiti s onom: "Vridilo se rodit!" :cool:
  • NVKOD
    12.7k
    Vučko oduševljen hajdukovcem: To je level Lige prvaka

Veliki "stručnjak" Vučko 11.11.2025. kaže:

Koliko taj momak kilometara istrči u visokom intenzitetu, to je level Lige prvaka. Sad je i prvi strijelac lige zajedno s Kulenovićem. Ako nastavi u ovakvom ritmu, našoj reprezentaciji fali takvih igrača, siguran sam da Dalić jednim okom motri njegov razvoj", rekao je Vučko za Dalmatinski Portal.

Šego nakon Vučkove izjave:
    16 tekmi, 5 G + 2 A

Reprezentativni kalibar, nema šta. Daliću, je li gledaš?

Beljo protiv Lokse i Osijeka:
    2 tekme, 5 G + 2 A

Beljo panj, nema pojma. Zna samo tap in zabiti.

Evo, to je mindset prosječnog navijača tovarlanda.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    Meni je fascinantno kako magarad nema osjećaj za realnost i koliko brzo padaju iz očaja u euforiju i obrnuto.

Pazite, njima je ova sezona napredak u odnosu na prošlu! To što su prošle sezone dugo bili u nekakvoj borbi za naslov prvaka je bilo do kvalitete, odnosno nekvalitete konkurenata.
    Oni sad imaju 60 bodova, prošle sezone su u konačnici imali 63 boda. U 5 kola će skupiti još 7-8 bodova i nadmašit će prethodnu sezonu, a ako odigraju ozbiljno možda mogu doći i jako blizu svoje rekordne sezone u ligi 10. Mislim da su im 72 boda - rekord.

Dinamo možda i danas u 31/36 kola "ruši" taj rekord. To je sezona u kojoj te se doslovno ništa ne pita, jer je netko puno bolji.

Da bi u jednoj sezoni napravio napredak sa 63 boda na preko 80 bodova trebaš napraviti drastične promjene. Za što trebaju muda i preuzimaš ogroman rizik, jer 100 stvari može krenuti u krivom smjeru. Dinamo je to napravio i uspio... jer ono, ako vidiš da momčad 2 sezone ne radi ono za što je plaćena, ne očekuj drastične promjene ako ne napraviš drastične rezove.

Ako sve ostaviš cca istim, dovedeš novog trenera i par kozmetičkih pojačanja, skočiti sa 58% osvojenih bodova na 65% osvojenih bodova je uspjeh i napredak. Također, prošle sezone su bili treći, ove sezone će biti drugi.

Jednostavno su preglupi da to shvate.
  • pjetlić
    353

Tak i meni, koprcaju se, al tesko ce uspjet. Ali ima nade
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.