don
Klenx
U začaranom su krugu.
Ako ne dovedu neko isluženo ime, neće prodati dresove, a i ovako nisam siguran da itko išta kupuje,
Dužni su ko Grčka.
Mislim da će uskoro puknuti i taj balon, vidi se to po ovome kako su krenuli u medijsku ofanzivu za stadion. — duksy
Hnlovac
NerminB
Još jedna sezona mitomanije, laži i neuspjeha. Opet su pali na istu foru navijači Hajduka. A i dobar dio "dinamovih navijača".
Od ljeta opet isto. Nova sezona mesija i spasitelja, atomskog i ozbiljnog Hajduka. — Noel
Noel
Nije mi nikako jasno koju sreću odrasli ljudi nalaze u tome da vade stare citate drugih da dokažu neka — Hnlovac
Chempers
Nije mi nikako jasno koju sreću odrasli ljudi nalaze u tome da vade stare citate drugih da dokažu nekaj — Hnlovac
deda
NORTE
10.154 sluzbeno. Al zuba kak je neko napisao...
Konstantno napumpavanje.
https://i.postimg.cc/66f3cdHs/pixlr.jpg — Boycie
Kiša koja je prijetila uoči susreta, ali i oštećenja na stadionu, dodatno su odbili dio navijača od dolaska.
Sve to rezultiralo je scenom koja se na Poljudu ne pamti često – puno praznih sjedala i znatno slabiji odaziv nego što se očekivalo.
Zagi
emilperska
Crusades
Ne zamjeram čak ni Crudadesu ništa. Nek vadi šta hoće. — emilperska
Jurki
Pretjerana šizofrenija u prvom dijelu sezone je umalo donijela korijenite promijene u struci. — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.