• Papastrumf
    22.3k

Tako se čini :grin:
  • Dadox
    1.4k
    Vejić dok govori engleski kao da ga je šlagiralo
  • criticus
    7.3k
    Koji je egotripper ovaj Garcia. Pukšar prevodi on upada da pojasni jer ne kuži šta ovaj prevodi. Pa majmune nekulturni 10 godina si u državi neznaš beknit hrvatski. Imaj gram poštovanja i nauči se bar osnovno sporazumit. Ova ti zemlja kruh daje a ne poštuješ je nimalo. Uzmi tim tovarima otpremninu i dimi.
  • Boycie
    3.9k
    10.154 sluzbeno. Al zuba kak je neko napisao...
    Konstantno napumpavanje.

https://i.postimg.cc/66f3cdHs/pixlr.jpg
  • Sibirski plavac
    8.6k
    Neki novi Tobol ili Gzira u najavi hahahaha
    Baš su očajni splicki galacticosi. Čak i kad su zadnji put bili u Europi ždrijeb ih posrao kao nikad prije, s nekakvim rumunjima i ako se ne varam gruzijcima, a od ta 3 kluba koje su dobili barem 2 više ne postoje.

Prije će Varaždin ili netko takav do skupine nego magarad.
  • NitkoBitan
    36.2k
    Mi cemo osvajanjem kupa tu jad pogurat u kvale za EL samo da bi dva puta ispali u ljetnim kvalifikacijama :fear:
  • jedan u nizu
    17.9k
    tportal:

''Ovo se rijetko viđa: Poslušajte kako je Poljud ispratio igrače Hajduka na poluvrijeme''

Odgovor: zvizdanjem.
    Da, stvarno se jako rijetko desi da Poljud zvizdi svojim ljubimcima. :roll:
  • plavi72
    2.5k
    4 boda ?!,
    cijelo vrijeme sam zbrajao taj bod i uživao :blush:
  • Mozart4
    276
    Ako Vukovar dobije Goricu, dolazi im na -5...ajmo Vukovar/Osijek make it happen, Gorica u 2. ligu.
  • Tvrdica McTvrdi
    5k
    Čak i kad su zadnji put bili u Europi ždrijeb ih posrao kao nikad prijeSibirski plavac

Zadnja 2 puta. Noah i Jagellonia protivnici u play offu. S ovim koeficijentom ako ih treći put posere netko takav onda svaka čast
  • Mazalo
    494
    Uvijek je lijepo gledati i slušati Vejica nakon ovakvih utakmica...
  • Gelipter
    4.5k
    ovog je puta Veja baš bio posebno očajan, frustriran i nervozan. Najjače mi je bilo kad se na groznom engleskom krenuo napol svaditi s Garcijom, a ne znaš ko koga više jebe i kog engleski više jebe. Flashback na Jeličić - Gatuso obračun. Baš sam uživao, a činilo mi se i Pukšar pored njih.
    Mene samo zanima di je već nekoliko kola onaj "atomski hajduk koji liči na Brazil" kad nema pritiska.
    Kad su ovakve utakmice na poljudu moram se složiti s onom: "Vridilo se rodit!" :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet