• Filip85
    1.3k
    I ja sam na ovom tvom tragu. Fora mi je kad čujem da ćemo "postati pravi europski klub" kada dobijemo novi stadion. Nisam siguran što točno to znači ?! Da neki novi Baturina neće birati Como ili da ćemo se redovno boriti za 1/4 finale LP ili finale EL ?

Ne kažem da se ne veselim novom stadionu, ali iz (europskog) rezultatskog kuta, radije bi da kisnem na starome Maksimiru i da je na snazi zakon do 28. godine...
  • rioda
    15.4k
    godišnje pridonose lokalnoj zajednici 4 i pol milje eura, ali bi novi stadion koji košta 400 milje eura :Dfakin

I u isto vrijeme su toj lokalnoj zajednici dužni preko 8 milijuna eura
  • vjeko1701
    24.1k
    'ajduk da, 'ajduk uzme...
  • Jurki
    24.4k
    što ljudi, klubovi očekuju da se događa s tim novim stadionimaTvrdica McTvrdi

Pitaj ove kaj su zadnji dobili novi stadion, koji su na tablici. :rofl:
  • Kepec
    9.6k
    Armada na instagramu poziva na tekmu s Hajdukom:

"...Nakon europskog proljeća, ulaska u finale kupa, još jedne sudačke lakrdije protiv mrskog nam rivala, ništa drugo nije bitno nego svima ponovno pokazati tko je jedini majstor s mora!..."

Lakrdija u kojoj su im svirana 2 penala od čega jedan nakon zaleđa gdje su odlično povučene crte, lakrdija gdje se rušenje Hoxhe nije ni gledalo i lakrdija u kojoj je sudac što prije svirao kraj jer im je visio gol Dinama.
  • Paggini
    80.2k
    Čuj rivala
  • Jurki
    24.4k
    Mi smo njima rivali? :rofl: A ajkule smrznute na -28..
    njima je rival Varazdin koji ih bu natepel.
  • NORTE
    23.8k
    To vam je kao i šarani, mrze nas i misle da su nešto i da će postati nešto, a nebitan klubić su i nebitni navijači.
  • KtcGoat
    4k
    To vam je kao i šaraniNORTE

A dobro sad, nitko nije nebitan kao oni :rofl:
  • Droljo
    27k
    Nije da su nam jedini uzeli naslov unazad ohoho..
    Jbte vama niko nije rival. Barcelona ili Real možda?
  • javolimtebejako
    4.7k
    ako je Rijeka dobila Real Madrid sta bi im mi tek radili..nikakav rival
  • NVKOD
    11.5k
    Štakor sigur 2026 :
    "Nikad u životu nisam bio sretniji nego kada je Kanada zabila Hrvatskoj za 1:0"
    Danko

Nikad u životu nisam bio sretniji nego kada je to smeće odigralo prvi put za Kanadu! Spasili smo se... ogavan igrač i persona.
  • Paggini
    80.2k
    Jbte vama niko nije rival. Barcelona ili Real možda?Droljo

Pa jedan je rival, ne nužno uvijek u sportskom smislu, ali povijesno i simbolički da. Jebeš rivala koji je jedne godine rival, al druge tri nije, pa četvrte opet možda bude ako potrefi s transferima.

Rivalstvo je više manje stalno, a mislim da nitko od dinamovaca Rijeku ne doživljava kao rivale, odnosno da emocionalno prolazi kroz njihove poraze, pobjede te naše utakmice s njima.

S te strane, imamo samo jednog rivala i mrzimo se međusobno s posebnom strašću i neka tako vječno bude. Volim da se mrzimo.
  • Droljo
    27k

Čemu onda svakodnevno sprdanje sa drugim klubovima kako nam nisu rivali ak je tak jednostavno?
    Znamo da nam je hajduk rival i bok, zakaj se opterećivati raznim rijekama i osjecima?
  • Paggini
    80.2k
    Čemu onda svakodnevno sprdanje sa drugim klubovima kako nam nisu rivali ak je tak jednostavno?Droljo

Pa ne kužim šta bi trebali točno po tebi? Oni kažu da su nam rivali, mi se sprdamo s njima da nisu rivali. U čemu je problem točno, ne razumijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.