• Sajla
    19.7k
    vidim i ja kaj piše u pravilu. zato i pitam, kad smo zadnji put vidjeli da je ono primjenjeno?
  • mali M
    9.8k

Što je sa onim pravilom da je jedanajsterac dovoljna kazna?
    Ja razumijem ako nekoga raznesu ko glinenog goluba da se da crveni, al na ovakva glupa remplanja nebi trebao biti dosuđen niti faul, a kamoli jedanajsterac ili crveni...
  • Frizura Robija M
    21
    Jako glup i nepromišljen potez Valinčića. Taj teatralni pad napadača ispada smiješan kad se uzme intenzitet kontakta, ali ne ostavlja prostora za bilo kakvu drugu odluku obzirom na očitu namjeru. Kad su već kao obrana tako ispali (bilo zaleđe ili ne) ono kaj me najviše naživciralo je totalno promašena procjena da ide u čisto ometanje Iako nema namjeru/mogućnost igranja na loptu. S jedne strane imaš još Livija kao jednog od najboljih 1 na 1 golmana, a s druge tog Engleza koji se već nebrojeno puta pokazao kao teški kikser u čistim situacijama i kojem treba ne znam koliko prilika da nešto ugura. Dominguez se bar borio za loptu pa jebiga imao zakašnjelu reakciju, al ovdje nije bilo nikakvog smisla raditi penal. Moris trenutno iz nekog razloga nije kak se spada posložen u glavi što se odražava na njegove uglavnom loše igre ovog proljeća.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.