• Sajla
    19.7k
    Klubovima bi trebalo biti u interesu da kvaliteta nogometa raste u ligiCrni86

Damir Mišković, dopredsjednik IO HNS, alfa i omega Rijeke
    Nenad Črnko, član IO HNS, sve do nedavno predsjednik Gorice
    Darko Raić-Sudar, SD Rijeke
    Robert Markulin, član IO HNS, predsjednik Slavena
    Božidar Šikič, član IO HNS, direktor Lokomotive

4 od 10 prvoligaša imaju svoje ljude u Izvršnom odboru Saveza, a tu su i predstavnici niželigaša. za koga od gorenabrojanih možemo reći da im je interes nogometa i lige barem jedan od prioriteta? mislim da većinu ne bi bilo briga da HNL padne ispod 40. mjesta na UEFA ljestvici, u rang Makedonije, Sjeverne Irske i Malte, sve dok je njima dobro. nek smo mi u prvoj ligi i da ja imam neku korist, pa makar HNL nema predstavnika ni u kvalifikacijama Konferencijske lige.
  • mlinchica
    5.6k
    Napokon pogledo utakmicu ponovno, opet nam se ponavlja problem zatvaranja misica. Malo nam je i rijeka poremetila planove sa svojim blokom i potpuno odsjekla zajca i stojkovica. Isto tako i ozljeda vidovica.Tranzicijski Napad

“Vidović, koji je zamijenjen već u 23. minuti, bio je jedini koji je u kratkim intervalima pokušao nešto kreirati između linija, i upravo je taj odlazak s terena ostavio rupu u mehanizmu kreacije koja se nikad nije popunila tokom utakmice.”

Izvukla sam ovaj dio oko Gabija..
    Meni je taj njegov izlazak isto imao baš veliki utjecaj na to kako se igra nastavila. Samo kaj ja to ne znam tak dobro objasniti :lol:
    Sutra ga neće biti, kaže Kova. Hoćemo imati isti problem?
    Ili, kaj promijeniti u igri da nam njegov izostanak ne utječe puno na kreaciju prema naprijed?
    Jer Hoxha nije isti profil igrača, a sigurno će igrati umjesto njega pa pretpostavljam da će se raditi neke druge preinake.
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    Mogli bi imati problema kod probijanja niskog bloka bez vidovica. Moje misljenje je kako ce se kreacija prebacit na desnu stranu a i s lisicom dok ce arber biti izoliran 1na1 i probat probit ili pucat po golu.
  • mlinchica
    5.6k
    Znači, desno Lisica, ne Bakrar?
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    To je moje misljenje, sad kako ce kova to poslozit tko zna.
  • Crni86
    21.1k
    je li za to desno bolji lisica ili topic? Makar se topic u zadnjih mjesec dana skroz izgubio iz rotacije. Al imam dojam da je on desno najslicniji onome sta je vida davao lijevo
  • Kumerle
    2.7k
    Pogledao sam taj prekršaj više puta. Valinčić mu je stavio ruku na leđa i malo ga gurnuo, bez ikakve potrebe. Englez se bacio, ritnuo nogom kao da je i tu bilo nekakvog velikog kontakta, sudac pokazao penal. Ne bi me nimalo iznenadilo da na utakmici neke ozbiljne lige ovakvu stvar sudac pusti zbog "intenziteta".
    Pravilo je jasno. Ali crveni karton Valinčiću, koliko god bio prema pravilu bi bio presedan kao i drugi žuti Stojkoviću zbog napucavanja lopte protiv Gorice. Da postoji uhodana praksa dodjeljivanja takvih kartona, ne bih riječ rekao. Ali da se opet na dinamu ide trenirati strogoća - wtf? Isključi Stojkovića, isključi Valiničića - ali nemoj ostavljat na terenu šarlije, livaje, majstoroviće i sve ostale koji su istu stvar napravili sto puta prije njih, a napravit će ju i poslije. Nemam ništa protiv primjene pravila - nego toga što se ono ne primjenjuje, a to se problematizira samo kad je u pitanju dinamo.
    Sajla

Slažem se od A do Ž, samo kažem kakvo je pravilo jer sam dobro upućen.
  • Tranzicijski Napad
    1.4k
    Meni je vise topic kao bakrar neka druga spica na tom desnom krilu dok je lisica klaiscno playmaking krilo, ako cemo igrat kako sam napisao onda lisica naravno.
  • Kumerle
    2.7k
    Screenshot-20260421-173519-Dinamo-Info.jpg

Evo Layec brani suce, kaže da je nogom išao iako to nitko od nas nije vidio. Bolje za nas.
    Ali, ponavljam, meni je ono na Hoxhi veci penal nego ovo Morisovo, a nije ni spomenuto. Samo ik je bitno opravdat suce pa ta priopcenja nemaju nikakvog smisla.
  • Droljo
    27k
    Mogli bi imati problema kod probijanja niskog bloka bez vidovica.Tranzicijski Napad

Stojković nije taknuo loptu prvih pola sat a niti zajc baš...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.