• flajšmašina
    327

jedino objasnje koje imam je da mu je mama to narucila
  • Gemišt86
    342

Pa jel ovo realno? Osim odbijanja igranja za HR, nista lose o Borni, ali ne vidim po cemu bi to Precko bilo toliko ponosno ma Bornu da bi zasluzio mural? Jel ima netko sa zapada da pokusa objasnit ovo?
  • fakin
    3.6k
    hahahah e ovo je šit godine. da borni sosi grafit u dinamovom dresu.
  • Danko
    3k
    T- portal:

"Beljo, s Dinamom ima ugovor do 2030. godine, no to nije zaustavilo interes klubova koji traže pojačanje u vrhu napada. Među njima se posebno ističe Marseille, a navodi se kako u francuskom klubu pomno analiziraju mogućnost dovođenja napadača koji bi mogao donijeti ozbiljnu vrijednost za razumno ulaganje.

Dodatnu pažnju privlači i njegova tržišna procjena. Unatoč impresivnoj sezoni, Transfermarkt ga procjenjuje na četiri milijuna eura, što ga čini vrlo zanimljivom opcijom u omjeru uloženog i dobivenog. Za klub poput Marseillea to bi mogao biti potez s relativno malim rizikom, ali s potencijalno velikim dobitkom."

Evo jebem ti novinara, otkrio da ćemo prodat belju za manje nek što smo ga platili, pa ovo nije za vjerovat koji kreten
  • Niko1986
    6.3k
    Mislim da se više odnosi na to da Francuzi pišu da se Belju može dobiti za njima male novce, ne nužno točno za 4 milijuna
  • NVKOD
    11.5k
    ‘Zaboravljena‘ zvijezda uskoro napušta Maksimir: ‘Talijani već stoje u redu. Cijena? 15 milijuna je realno‘

"Mi smo stava da bi Moris na ljeto trebao otići iz Dinama. I realno je da se to dogodi. Dinamo nije dobro odradio njegov povratak, nije bio spreman ni fizički ni mentalno, stoga je malo zapeo s dobrim izvedbama, potom završio na klupi. On je jesenas blistao, pokazujući enormne mogućnosti, stoga sam očekivao da će klub Dinamove veličine pažljivije planirati njegov povratak.", kazao je između ostaloga Aliaj u razgovoru za SN.

Mene samo zanima zašto se uvijek kod nas mora javljati nečiji agent/tata/baka/šogor(ica) kad su u pitanju igranje i transferi. Svi ti menadžeri dolaze plakati preko medija da zašto njegov igrač ne igra. Gori od beba...

Nisam se baš nagledao da su agenti iz drugih klubova trgali dati izjavu za medije (Škegro i Jagušić su druga priča). Konstantno se tu cvili... pa možda ti igrač trenutno nije u formi za prvih 11? Jesi o tome razmislio?

Stvarno mi je dosta naslušavati se takvih izjava, ako ti se ne sviđa, ćao đaci, auf Wiedersehen. Nadam se da će se onaj kodeks ponašanja čim prije uvesti jer ovakve stvari prelaze svaku granicu.
  • Droljo
    27k
    Bez 20 mil fiksno nemaju šta pitati za belju. Tko god.
  • Ludovic IX
    11.1k
    kakva je liga bila kvaliteton kad je dudu zabijao samo u njoj. A znamo kakav je dudu bio.

Ne pričaj gluposti
  • duksy
    537
    Još jedan od debila koji misle da je TM relevantan za bilo kaj.
  • Mali dioničar
    20.2k
    . Dinamo nije dobro odradio njegov povratak, nije bio spreman ni fizički ni mentalno, stoga je malo zapeo s dobrim izvedbama, potom završio na klupi.NVKOD

:death:
  • Krizy
    71k
    Na nastavku suđenja Zdravku Mamiću i ostalima u tzv. aferi "Dinamo 2", nogometni menadžer Adrian Alilaj danas je na osječkom Županijskom sudu izjavio kako mu nije poznato da su Mario Mamić i Nikky Arthur Vuksan sudjelovali u transferu Ivice Vrdoljaka iz Dinama u Legiju iz Varšave.

Alilaj je naglasio kako Mario Mamić, prema pravilima FIFA-e, nije mogao sudjelovati u tom transferu, jer je bio sin tadašnjeg člana Uprave Dinama Zdravka Mamića, što bi predstavljalo sukob interesa.

"Od poljskog kluba primio sam ekskluzivnu punomoć za zastupanje i o ponudi Legije obavijestio sam igrača, njegovog agenta Davora Galetovića te Dinamo," kazao je Alilaj. Dodao je da je o transferu kratko razgovarao i sa Zdravkom Mamićem, koji je smatrao da je ponuda skromna, ali su klubovi na kraju ipak postigli dogovor.

Alilaj je naveo da ne zna tko je službeno zastupao Dinamo u pregovorima s Legijom te da nije bio uključen u izravne razgovore između klubova.
    Kada mu je obrana predočila raniji iskaz iz istrage, u kojem je naveo da su ga iz poljskog kluba obavijestili o dolasku osobe koja govori njemački radi pregovora u ime Dinama, Alilaj je rekao da se tog detalja ne sjeća i da ga smatra nevažnim.

I ovo je neki sumnjiv lik, a Valinčić mu je zlatna koka i jedini potencijalni veći transfer.
  • ElDorado
    10.6k
    ja nista ne pricam. Schifo prica.
  • Ludovic IX
    11.1k
    zapravo si u pravu.. priča gluposti jer je u njegovo vrijeme liga bila duplo lošija pa je reprezentacija bila puna dinamovih igrača
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    " Treba li Silic biti 3 vratar na svj. kao zalog za buducnost? "

Krenilo je na fb splitsko stanje uma. Spasavaj se ko moze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.