• fakin
    4.5k
    Al ovo je show da igrac koji zabije 35+ golova u jednoj sezoni nije pozvan barem kao 4. napadac u reprezentaciju
  • Crni86
    21.8k
    Covjek je u 2026. godini prvi strijelac na svijetu.

Kaj se vise mora ovdje dodat? Trebali bi strsat naslovi s Beljom i tim brojkama. Jer realno ovo sta radi Beljo zadnja 4 mjeseca je stvarno brutalno brutalno bolesno dobro.
  • KtcGoat
    5.3k
    koji je bio mamicevac?
  • NORTE
    24.5k
    mene zanima tko zove u ekipu mamićevca i još gore čovjeka koji ode u zvezdu Ibaneza ? Kaj je to legenda dinama ? Tko šalje te pozive?serbus

Nisam gledao ko je igrao revijalku, ali pretpostavljam da su pozvali suigrače od Nikole, one koji su s njim igrali za dinamo i tu ne vidim nikakav problem.
  • Mali dioničar
    20.3k
    Ibanez putevima Goce Jurića i Prosinečkog odradio i Dinamo i Zvezdu i Dragovoljac.

Meni Ibanez djeluje dosta ograničen tako da ne znam kaj bi rekao na njegovu pojavu u Zagrebu nakon epizode na Marakani. Trebaš biti prilično neinformiran da ne shvatiš ne rivalstvo nego povijesnu mržnju izmedju sredina i to još dolazeći iz Argentine gdje se zbog nogometa i oko nogometa rade odvratne stvari. Tako da mislim da je jednostavno ograničen, ali ni meni se ne svidja da sad paradira ko Dinamov veteran u dresu sa našim grbom nakon što je slavio s Delijama.
  • KtcGoat
    5.3k
    Jbt otkad je on u Dragovoljcu, nisam ni znao za to
  • Noel
    21.5k
    Ima par zanimljivih "zgoda" sa Ibanezom ali očito nije shvatio neke stvari kad se i dalje pravi glup...

Papak argentinski.

Bilo je na turniru još nekih "legenda" koji su sve samo ne to.
  • rokikaciga
    14.3k
    Otkad su ga sprasili iz Sesveta :grin:

Dali mu papire, on potpisao za HD
  • serbus
    6k

Bilo je puno više igrača koji su igrali sa Nikolom i puno duže a zaslužuju više poziv od nekog tko je s njim dijelio mislim da godinu dana svlačionicu.

Netko tko je trčao četnicima u zagrljaj nakon dinama za mene nema mjesta u nikakvim kombinacijama za povratak u dinamo.

Inače se slažem s tobom ali to je čar zone da se tu i tamo ne složimo.
  • dragošlapa
    163
    Ja ti mislim da ovo ide samo međusobnim zvanjem bivših suigrača, netko plasira ideju i onda se oni međusobno zovu, ovi koji još znaju odigrat kakav termin ili slično... Kranjčar, Ibanez, Čale, Ante Tomić i ta škvadra su često na Klinčeku (igrali čak i prije ove GOAT lige il kaj su već sad zmislili). Ali da, definitivno mislim da previše očekuješ od Luisa Ibaneza ak misliš da kuži povijesni kontekst bilokojeg rivalstva, a kamoli jednog van Argentine.

Inače, Pokrivača smo jednom prilikom sreli vani u PinUpu, tad je igrao u Bistri/Pušći (sjećam se jer nam je pokazivao na Instagramu kakav je slobodnjak zabio par dana prije :lol: ), jeben lik, prvo je bio iznenađen kaj smo ga prepoznali uopće, ispitivao nas di idemo dalje van, čak je rekao da bi došao s nama odigrat termin i da mu se javimo na Instagram.. Istinabog, bili smo pod gasom svi, ali opet..
  • Mr Anderson
    19.3k
    Vjerojatno je to pozivanje Jerko Leko odradio, neće se svi ni odazvati iz raznoraznih razloga, pa na kraju bude daj što daš, tak je vjerojatno i Ibanez tu upao.
  • Mr Anderson
    19.3k
    tad je igrao u Bistri/Pušćidragošlapa

Mislim da nije nikad tamo igrao, zadnje je bio u Vojniću (vraćali su se s treninga kad je poginuo), a prije toga mislim u Tigrovi Sveta Nedjelja.
  • dragošlapa
    163
    Ma je garant, Bistra, Pušća, tak neš... Ima tome dvije-tri godine, znam da nam je rekao da igra sve pozicije tam, kaj god treba, ne sjećam se jel bio i kapetan, al bio si je sav ponosan na taj slobodnjak :lol:
  • Mr Anderson
    19.3k
    Ma je garant, Bistra, Pušća, tak nešdragošlapa

U pravu si, stvarno je igrao u Pušći, čudi me, to je predzadnja liga.
  • Zoran
    600
    Ibanez mi se gadi i nadam se da nikad nebu dobil neku funkciju u klubu pa s kim god da si bio dobar. On vjerojatno iz Rivera nebi išo u Bocu ili obrnuto, a ovdje mora shvatiti da je ovo više od rivaliteta , da je bio i rat izmedju dvije zemlje. Smečar mali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.