• E46
    2k
    Koji je k ovom stojkovicu danas, uzasan je.
  • Orc123
    15.6k
    Joj Stojke moj.....oscilacije su normalne ali danas bas losa utakmica....
  • rioda
    15.3k
    loše, a još lošije izmjene koje nemaju veze sa vezomdon

Volio bih vidjeti koju bi ti kvantnu fiziku izmislio oko izmjena s ovim igračima na klupi.
  • Jurki
    24.3k
    Jos jedna potvrda isto kak i u srijedu kad je bil slabiji pristup prvo poluvrijeme, da se nikog ali bas nikog ne smije podcijeniti ni sekunde i svako ti moze napraviti probleme.
    Svi treniraju, bore se i nema vec dugo utakmica nigdje koje ces odraditi u leru i zabiti 5 komada.
  • ElDorado
    10.6k
    pa ja Vidovica ne bi vadio npr
  • don
    19.3k
    sigurno ne iste 3-4, idući je Topić po nekom njegovom nizu.
  • rioda
    15.3k

Znači ti bi stavio Nevistića na gol i Tabinasa na beka
  • Kepec
    9.5k
    Evo jedna pitalica:
    Pali smo, primili gol, igrali užasno. Što je potaknulo igrače da zabiju treći gol?
    a) Ekipa na forumu koja je brže bolje nasrala 20 nepotrebnih komentara nakon njihovog gola.
    b)Boysi koji su krenuli još jače navijat nakon njihovog gola.

Jel vas ozbiljno strah Vukovara? Dok smo u ovakvoj formi? Dok imamo Belju u napadu? Pa dajte dečki malo.
  • Crni86
    21k
    Kako mi na zivce ide ovo hoxhino kad ide na pola na loptu
  • don
    19.3k
    kad me već pitaš, ne bi istih 11 ponavlja svaku utakmicu kada je rezultat nebitan. Sam kroji svoju sudbinu(zamjene)
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    takvi ko ti koji misle nakon sto ne vodimo 5 0 na poluvremenu da je se igracima neda i imaju manjak motiva
  • Blue Label
    203

Kako je rezultat nebitan? Pa valjda se ide po sve pobjede do kraja
  • criticus
    7.2k
    takvi ko ti koji misle nakon sto ne vodimo 5 0 na poluvremenu da je se igracima neda i imaju manjak motivaFatos Beqiraj

Aha ok hvala samo sam pitao. Nemoj se ljutit odma oprosti.
  • Navijač Dinama
    12k
    Jel vas ozbiljno strah Vukovara?Kepec

Doslovno ovo. Da je to EL, LP, i neko od njihovih renomiranijih ekipa i učesnika, pa i nekako, al ljudi se budućeg drugoligaša plaše, da je teren normalan (pod normalan mislim dostojan prvoligašu) pukla bi i ovdje petarda bez problema(iako ima vremena za još).
  • Jurki
    24.3k
    Vukovar da je ovak igral kao danas pola utakmica, mislim da nebi bila gotova borba za opstanak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.