• Kumerle
    2.7k
    Novo gostovanje kod Vukovara 91, ali ovoga puta ne u Vinkovcima već u Osijeku na Gradskom vrtu.
    Goropadni zagrebački plavi nastavaljaju HNL i očekujemo pobjedu i 3+ zabijena gola u Vukovaru.
    Ostali su nam dužnici nakon one oranice u Vinkulji i nadam se da će ekipa predvođena trenerom Kovačevićem nastaviti trend dobrih igara i seriju pobjeda.
    Nedostaju nam Perez Vinlof i Torrente, dok je Livi upitan, ali posljednjeplasirana momčad dočekuje prvoplasiranu i tu bi sve spekulacije trebale stati. Moramo pokazati da smo šampioni, izaći na teren i suvereno pobijediti.
    Ponedjeljak je, bit će teško organizirati odlazak na tekmu zbog radnog dana, ali tko god može - pravac Osijek!
    Vukovar će biti oslabljen neigranjem trojice naših posuđenih igrača (Živković, Čaić i Kulušić) te dvojice ozlijeđenih (Pintol i Pavičić). Bez obzira na to ne smije ih se potcjeniti i očekivati da će si sami zabiti pogodak jer imaju nekolicinu opasnih i iskusnih igrača.

U međusobnim susretima ove sezona Dinamo je ubilježio dvije pobjede (3:0 i 3:1), a Vukovar je slavio u jednoj s 1:0.

Posljednju utakmicu protiv Lokomotive Vukovar je započeo u sastavu:
    Bulat - Bosec, Živković, Gurlica, Čabrajić - Čaić, Shabani - Butić, González, Banovec - Puljić

U slučaju žutog kartona na ovoj utakmici, sljedeću utakmicu bi propustili McKenna, Domínguez, Hoxha i Beljo.

Koeficijenti za utakmicu su:
    Vukovar 13.00 - 6.25 - 1.23 Dinamo

Naprijed plavi lavovi!
    1. Koji ishod očekujete? (100 votes)
        Pobjeda
        97%
        Remi
          1%
        Poraz
          2%
    2. Zabijamo li barem 3 pogotka? (100 votes)
        Da
        93%
        Ne
          7%
    3. Idete li na tekmu? (100 votes)
        Da
        17%
        Ne
        83%
    4. Na golu očekujete? (100 votes)
        Livi
        37%
        Filipović
        42%
        Zagi oproštajka
          7%
        Nevistić da bude zanimljivije
        14%
  • Hnlovac
    4.7k
    Bilo bi lijepo da bude 4,5 tisuća gledatelja, bazen navijača u Slavoniji je velik i termin je ako ništa 18 sati
  • NitkoBitan
    36k
    Nevistic da bude zanimljivije :rofl: :rofl:
  • prefontaine
    8.1k

I kako za ovo ne glasati?
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Pozdrav kretenima koji su odlučili da je ova utakmica u jebeni ponedjeljak u 18h, a sutra samo jednu utakmicu stave na raspored.
  • dzg7
    477

Pa zbog kupa
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Igrali smo u Gorici u srijedu, ne razumijem zašto pobogu ne bi mogli igrati u subotu u večernjem terminu? Vukovar nije igrao Kup, a sumnjam da je nama neki ogromni problem igrat srijeda - subota. Ne sumnjam da će naši Slavonci i Baranjci to napuniti, ali sigurno bi da je tekma za vikend poteglo puno više ljudi iz Zagreba (ja prvi)
  • BBBaranja
    4.6k

Nekako mi karte za tekmu slabo idu..
    Za gostovanje na Opusu zvali me ljudi prije nego li je počela prodaja uopće kako do karata,a sad kad i pitam te iste ljude idu li na tekmu izgovori su ajme meni..
    Jel to do stadiona,protivnika,termina ili je jednostavno do ljudi :grimace:
  • Dr Hofmann
    5.5k
    izgovori su ajme meni
    :lol: , dobrodošao u klub...Nadam se da barem ima kreativnih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.