• hardek
    13.5k
    Dojma sam da je on bas jako jako jako daleko od prave forme. Ne leti niti priblizno kao prije po terenu. I kad ude vec u startu djeluje nekako usporenije, umornije… a mozda je to samo i moj subjektivni dojam

Nadam se da ce do ljeta uhvatit tempo, pa proc ljetne pripreme i vratit se u staru formu jer nam je pravi Lija itekako bitan za europske bitke.
    — Crni86

Ja sam baš totalno kontra filing imao danas, djelovao mi je najbolje od ozljede. Nadam se da će uskoro dobiti start da vidimo
  • Keyser Soze
    21.3k
    Meni on već neko vrijeme kad uđe s klupe izgleda dosta dobro. Uvijek napravi nešto ili doda asistenciju.
  • rioda
    18.7k
    I meni izgleda dobro na terenu svaki put kad uđe, njemu sad samo trebaju utakmice da se vrati u pravi ritam. Da sad imamo B ekipu, to bi bilo idealno da se vrati, jedino ne znam bi li zadovoljio onaj kriterij o vremenu izbivanja.
  • Crni86
    25k
    Nadam sw da ste u pravu momci i da se varam jer Lija ce nam itekako biti bitan. Samo neka njega sto prije u staroj formi
  • Nadmocniji
    714
    Danas opet asist
  • Noel
    25.6k
    Lik obolio od mononukleoze, nije igrao dobar dio sezone, a ima u HNLu isti broj asistencija (6) trenutno u 18 nastupa kao Pjaca cijele prošle sezone u 34 nastupa. I ima još 6 utakmica da to poveća. Nevjerojatno.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Dobar danas, okomita i jednostavna rjesenja..
    ..bila bi opet asistencija da je bilo koncentracije drugih
  • Blue Label
    381
    Veseli me povratak Lisice, odmah smo jači u presingu. Nije opasan po gol kao Bakrar ali 2x bolji u presingu i def akcijama.
  • Crni86
    25k
    Ma vidi se da mu fali minuta. Ovo mu je prvi start u nekoj ozbiljnijoj tekmi (kurilovec ne racunamo) nakon bolesti.

Bio je danas dobar, u nekim situacijama nije licio na sebe al dizat ce se on iz tekme u tekmu. Samo da mu se vrati kapacitet i da do pocetka iduce sezone bude nazad u formi.
  • miro
    10.2k
    bolji je bio nego u par zadnjih tekmi

jos kad mu udarac proradi, bit ce on super
  • hardek
    13.5k
    Znam da Bakrar ima masu fanova, i njegov G+A je stvarno nevjerovatan ali Lisica je jednostavno bolje desno krilo. Vjerujem da može još napredovat i doći do reprezentacije na deficitarnom mjestu
  • Ljubo
    1.9k
    glupo mi ih je uopće uspoređivati jer nisu iste pozicije, Lisica je krilo a Bakrar špica. Možemo biti sretni sto imamo pravo krilo kao Lisica koji je vrhunski igrač, i Bakrara koji bez problema možemo igrati svaku poziciju u napadu.
  • hardek
    13.5k
    Zato sam i napisao da je Lisica bolje desno krilo a ne igrač općenito. Bakrar je super koristan, ali je jako limitiran kada dobije loptu daleko uz liniju. Ali zato kad se približi 16ercu je bolesno efikasan
  • rioda
    18.7k

Meni Bakrar nije špica za Dinamo u HNL-u, po stilu igre. Njemu odgovara kad ima prostora, kad može pretrčati stopera i zabiti. Nešto kao protiv tovara na Poljudu nedavno. Kod nas je to rijetko, protivnik se zabetonira iza i nema tog prostora. Zato Bakraru i odgovara pozicija desnog krila kod nas. U par utakmica u vrhu napada nije ništa pokazao, ali možda bi u europskim utakmicama bilo drukčije.
  • Zagi
    19.2k
    ali možda bi u europskim utakmicama bilo drukčije. — rioda

Gol Genku i onaj nepriznati gol Lilleu za smiješno guranje. To su ako se ne varam ujedno i jedine dvije tekme kada je startao u europi.
    Dobar je Bakrar u napadu. Dubina, presing, agilnost, a zna i zabiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet