• DerHerrKool
    323
    Jebote koja rasprava o ničemu. Pa kaj tu netko fakat misli da se Kova sjetio da ga ima na klupi pa ga ubacio iz zajebancije?
  • vlatkomarkovic
    3.2k
    Nisi doktor ali si svjetski kenjatorFelceAzzurro

Je je Gospon Azzuro vidim da ste se našli u onim prijašnjim mojim postovima (khm, khm), pa kako mi ne možete tamo protuargumentirati onda mi tu se nađete jer sam ja zabrinut da možda prerano guramo dečka koji je prebolio ozbiljnu bolest u tekmu koja je riješena…. Kako je rekao nas prijašnji šef sabora držali ste se Waffla ko striptiz štange…. I onda kada Vlatko poentira, a ponetirao je i na Vama i svim Vama sličnima onda se traži neka glupa rasprava i vrijeđaona jer to je najbolje sto možete…. Može VlatkoMarkovic biti 100 puta u pravu, zato sto je mentalno nadmoćniji, ali ću naći neku bitku koja je apsolutno nebitna i onda tu pokušavati skupiti neki jeftini poencic, da se osjećam bolje… Ako se gospon osjećate bolje drago mi je sto se si ispunili ovu divnu večer i svečanu za sve navijače Dinama, s time da ste nazvali VlatkaMarkovica svjetski kenjator. Opet se i VlatkoMarkovic osjeća počašćeno jer nije obični kenjator nego svjetski.
  • Crusades
    22k
    Da, gori nam pod petama u HNL-u pa smo zato gurali Lisicu koji nije ozdravio do kraja. Jer je svjetska klasa bez koje ne možemo. :lol:
  • mlinchica
    4.9k
    Lija bio dobar, rastrčan, zabio gol.
    Mora se jednom probat.
    Sad bu se najbolje vidjelo jel mu napor kaj šteti ili ne.
  • FelceAzzurro
    1.4k

Boli mene neka stvar za vafla, bjelice i ostale prolaznike. Stalo mi je samo do dinamovih interesa kao i vecini. A vi egotriperi,sveznalice, idolpokponici,pjevači u 3.licu,umjesto da pozdravite povratak mladog igraca iz ozljede samo kenjate. Samo nastavite, pelene su na akciji u DM-u.
  • Zagi
    15.3k
    Meni je Lisica top igrač koji će još gro napredovati. Ok nije neki velebni dribler koji će će izbaciti na lijevu 10 puta po tekmi i zakucati Robbenovski u rašlje ali osim toga ne kuzim ekipu kojoj bas ne sjeda.
    A nekima ne sjeda, osjeti se to.

Izrazito brz , pozrtvovan, nogometno inteligentan.
    Bas bi volio da mi netko kome je Valinčić top , a Lisica nije baš nešto argumentira zašto to misli.
    Nije mi jasno.
  • Hebimir Strašni
    191
    Meni se čini da su obojica puno bolji kad igraju zajedno. Vidi se da imaju te automatizme koje su stekli igrajući zajedno još u Istri. Ono vidi se da se baš kuže.
  • Droljo
    25.2k
    Malo je bil bledi al ništa što terapija sa špekom i lukom nemre popraviti. Nisam doktor al mogu droljit gluposti...
  • prefontaine
    6.8k
    Koliko doktora na jednom mjestu, ponosan sam na zonu.

Nego, kad se već konzilij okupio, kažite mi šta ću ja sa sobom, evo već treći dan visoka temperatura, trenutno 39.1, jučer maksimalac bio 41.3, od kemije me jedino Brufen na kratko oživi, aspirin, tylolhot, paracetamol nula bodova.
  • Droljo
    25.2k

Skuhaj si 2 deci rakije. Popij vruće na brzinu i odi spavat. Kad se zbudiš ko novi si.
    237268a3ab27b18c35875b3fee428616_400x400.jpeg
    Molim
  • Pacho
    14.4k

Jel imas napisanu oporuku?
  • SAS1987
    19.6k
    Nego, kad se već konzilij okupio, kažite mi šta ću ja sa sobom, evo već treći dan visoka temperatura, trenutno 39.1, jučer maksimalac bio 41.3, od kemije me jedino Brufen na kratko oživi, aspirin, tylolhot, paracetamol nula bodova.prefontaine

• prefontaine
    6.8k

Ma ne dam nikome ništa. Neka se snalaze sami.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet