• ZG plavi 01
    42
    Imam neki osjecaj da ce na kraju cijele ove price Dalic zvati Belju, ali onako umjesto Majera ili Sucica, bude ga zvao, ali ce zvati i Musu i Matanovica. Frajer je populist teski.
  • Keyser Soze
    18.8k
    Beljo nema PRiču iza sebe. Očekujem ga tek za LN i to samo ako nastavi u ovoj formi.
  • Noel
    20.6k
    Ivan Cvjetković zvani Tarzan o Daliću prije 15 godina u slučaju transfera Manuela Pamića.

'Nisam tu da opljačkam Manuela. Ako ima dokaz da su sklopili manji ugovor, trebao ga je odmah dostaviti. Dakle, tražim samo ono na što imam pravo, deset posto, i ako je potpisao na sedam tisuća eura, ja ću se zadovoljiti sa 700 eura. Ta ekipa, to što je radio Zlatko Dalić iz Rijeke, koji je uzimao provizije od igrača koje je dovodio, i Igor Pamić… Dalić je čovjek nula bodova, a Igora sam ranije simpatizirao, premda ga nisam dobro poznavao, ali se pokazalo da je šuplji zub. Ne krivim Manuela, razumijem njegovu naivnost, na njemu su pojedinci dobro zaradili.'

Dalić je oduvijek smeće od čovjeka. To pokazuje i ovaj slučaj Pamić od prije 15 godina. Samo se na neko vrijeme utajio i pobjegao na bliski istok. Kad se vratio nastavio po istom.
  • Jurki
    24.3k
    to je nist kaj je napravil u Varteksu.
    Rikverci, izvlacenje novaca iz kluba, pod normalno se placalo da zlatarevi sinovi igraju.
    Ista sranja ko Mamić, samo u manjem obimu, zato je to i proslo ispod radara.
    Nebi me cudilo da i danas treba kupiti poziv u repku.
    Skromni i ponizni nas izbornik. Isto kak i tovari.. "samo cestom ponosa i obraza čista" :vomit:
  • Doktor Kunić
    6.4k
    Ovo nije samo pokušaj destabilizacije pred svjetsko, ovo je napad na familiju, na branitelje, na vjeru. Ovo nema veze samnom, ovo je napad na sve dečke koji se bore za ovaj dres

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/nije-problem-dalicev-stav-o-hnlu-belji-i-stojkovicu-problem-je-sto-nije-dosljedan-sam-sebi/160021
  • marcio amoroso
    50k
    Napokon nešto pametno od Ničote
  • NORTE
    23.6k
    "Nitko nema kontinuitet da igra nekoliko godina u HNL-u i uđe u reprezentaciju. Problem je što idu u bolje klubove i uzimamo ih od tamo", rekao je još Dalić na tu temu.

On stvarno postaje odvratan.
    Doslovno je savjetovao igrače dinama da se transferiraju u inozemstvo.

Sve navedeno u članku također je istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.