• Zagi
    16.9k
    Maknuo bih Dalića prvom prilikom jer mi se karakterno gadi.
    Ali ovo kaj pišete je ipak pretjerano omalovazavanje izborničke uloge.
  • Nolifer
    14.5k
    Ali ovo kaj pišete je ipak pretjerano omalovazavanje izborničke uloge.Zagi

Baš to, gadljivo za čitati. Istovar na vrhuncu...
  • JackSparrow
    2
    Ček šta bi mi sad trebali lizat njemu supak što je on uzeo medalje? Eto Deschamps ovo ljeto ide ča sa klupe francuske ne njegovom voljom nego voljom francuskog saveza jer igraju sranje nogomet s njim, tako portugalci i starkelja santos dobio pedalu cim su ovi lose krenuli igrat. Tako i mi sa dalicem ne igramo nogomet već zadnjih sigurno 3 godine. Ali on je osvojio medalje i zato mora biti zauvijek tu hahah važi.. Ajde po hnl mu nije prvi put da sere ovo je sigurno već 3-4 put ovih 9 godina da ga spominje u negativnom smislu. Ajde to bi bilo i ok da mi igramo neki atomski nogomet s njim pa da i razumijemo al s obzirom da igramo smece nogomet njegove riječi nemaju težinu. Onda ako ti hnl igraci ne valjaju onda mici livakovica,fruka iz reprezentacije ‍♂️ ‍♂️ kakvu budalu od izbornika imamo
  • Batigol
    148
    vjerujem da za Olica prije godinu dana nisi mislio da ce ista stvoriti....
  • Jurki
    24.2k
    Baš to, gadljivo za čitati. Istovar na vrhuncu...Nolifer

Dal je covjek sve napisal kak je? Je.
    Za penale u Rusiji nije zasluzan, vec golman i pucaci.
    Igra nam je takva kakva je.. koja ovisi o inspiraciji najvaznijih igraca.
    U globalu igramo negledljiv nogomet.
    Na zadnjem Euru se zesce usral sa postavama i sviranje kurcu s Majerom i Kramom na krilima.

Kak se ono veli.. od stare slave se ne zivi.

Ako je netko nekaj napravio, svaka cast na tome.. al to ne znaci da moze svirati kurcu i da mu se za svako sranje koje napravi treba progledati kroz prste.

Posral je ligu iz koje mu dolaze igraci, koji su mu donesli te medalje o kojima stalno govori.
    Pa taman da je najgora liga na svijetu. Izbornik takve stvari ne smije govoriti jer porucuje igracima koji igraju tu istu ligu.. da su smece.
  • Batigol
    148
    I ovdje vecina sere po toj istoj ligi i nikome nista...
  • Nolifer
    14.5k

Majstore, ne govorim vezano za to, nego me eto smeta, kaj mu se opetovano vežu raznorazni neprimjereni epiteti, jer eto izbornik nije po šmeku i mene smeta to kaj nije pozvao naše igrače, pa se suzdržavam od pljuvanja.

Ako napravi neki rezultat sad na upitnom mundijalu, s obzirom na stanje u svjietu, opet je dokazao da je bio u pravu glede igre i senatora u repki. No ako ne, onda mu se izjava o HNLu obila u glavu, jer ipak je HNL bio taj koji je godinama stvarao igrače za repku.

Tak da treba znati stati sa pljuvanjem nekoga, a ne stalno sraćkati. Nadam se da je sada jasnije kaj me smeta.
  • fakin
    3.5k
    ako mislite da će se odlaskom dalića puno toga promijeniti, varate se. ostaje family, nema šanse da će reprezentaciju preuzeti netko tko nije sad dijelom te ekipe. zato se gotovo svugdje već govori da je 99% nasljednik dalića ćorluka ili sam modrić
  • Jurki
    24.2k
    nakon Amerike, odlaze senatori i ak misli neki buduci izbornik svirati kurcu ko Dalic.. ne pise nam se dobro bez obzira na gromadu Livija na golu i beton obranu.

Nikad pa ni onda izbornik nebi smio vuci poteze kakve je ovaj vlekel. Ignoriram igraca, ovaj promijeni klub i ja ga zovem.
    Na temelju cega sam ga zvao? Jer je napravil transfer? Pa ko je tu lud??
    Kazem da ne zovem igrace koji ne igraju.. zovem one koji su zabetonirani na klupi.
    Nije me briga kak igra najbolji klub u drzavi.. koji je uvek daval igrace za tu istu reprezentaciju.

Ne znam u kojem paralelnom svemiru, bez sadasnjih senatora i takvom politikom se mi mozemo kvalificirati na neko takmicenje.
  • Profesor Baltazar
    54
    Ma Slaven Bilić će preuzet nakon Dalića, nema tko drugi, ostali kandidati su uglavnom klupski treneri, a Modrić i Čarli će mu vjerovatno biti u stožeru i uhodavat se
  • javolimtebejako
    4.6k
    zato se gotovo svugdje već govori da je 99% nasljednik dalića ćorluka ili sam modrićfakin

doslovno prvi put cujem da neko kaze da ce Modrić bit iduci izbornik repke
  • fakin
    3.5k
    slabo onda pratiš, često se piše to po forumima da se o tome u kuloarima priča, a evo i jedan članak baš ovih dana izašao: https://www.dnevno.hr/sport/nasljednik-zlatka-dalica-moze-biti-samo-jedan-covjek-savez-mora-povuci-taj-potez-3266296/
  • javolimtebejako
    4.6k
    slabo onda pratišfakin

neka i bolje
  • Ludovic IX
    11k
    u pravu si. Nisam očekivao i iznenadio me. Ali svaka cast
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.