• Jurki
    24.2k
    upravo to kaj si napisal. Nije on klasa igraca koji se moze uklopiti u bilokoji sistem.

Dalic i sistem su dvije rijeci na koje se covjek moze samo nasmijati.

Dovoljan pokazatelj njegove kvalitete je klub u kojem igra. Nemoguce je da ak je tak dobar i koristan.. tolike godine u Osasuni i da nije mogel si isposlovati transfer u neku jacu momcad od Osasune.
    Nisu skauti bas takvi debili da nebi takvu "klasu" prepoznali.

Bome se u reprezentativnom dresu iskazal.. golovi Latviji, Turskoj, Egiptu, Poljskoj i Armeniji.. sve nogometne velesile.. i to sa 35 godina na leđima. Jedino je "rijesio" Armeniju.
  • podravskimodrikibicPMK
    4
    jok nismo...
    Ja cu samo reci bolesno kolko hejta za covjeka koji je drugi i treci na svijetu s drzavom od 4 milijuna stanovnika i s repkom koja se na prvenstvo na kojem je bila druga plasirala kroz dodatne kvalifikacije...
    Tocno nam treba promjena izbornika pa da kroz koju godinu svi shvatimo kaj i koga smo imali.
  • Zagi
    16.9k
    da kroz koju godinu svi shvatimo kaj i koga smo imali.podravskimodrikibicPMK

Modrića
  • podravskimodrikibicPMK
    4
    modric za repku igra od 2006.
    Naravno da su ovo zadnje bile godine njegovog primea ali znali smo se i ne plasirat na prvenstvo sa njim a da ne pricam o ne prolascima grupa
    Ponavljam, plasiranje na svako prvenstvo, DRUGI I TRECI NA SVIJETU, finale lige nacija
  • vjeko1701
    24k
    Malo tko prigovara ostvarenim rezultatima. S druge strane prodike o vjeri i obitelji uz osobne izvannastavne aktivnosti, kenjanje po ligi, očiti dvostruki standardi za igrače Dinama, nagovaranje igrača da ode iz Dinama, navodne naknade za poziv u reprezentaciju. To su stvari za koje mu se najviše prigovara na ovom forumu i svaka od njih ima opipljive argumente iza sebe.
  • Nolifer
    14.5k
    očiti dvostruki standardi za igrače Dinama, nagovaranje igrača da ode iz Dinama, navodne naknade za poziv u reprezentacijuvjeko1701

E ovo, ovo mu je neki čudni modus operandi, koji mu zamjeram. Ostalo ajde s tim nemam problem, ali ovo podmus.. Vidjet ćemo na kraju konačni popis, ako nas iznenadi znači da je došel k sebi od zadojenosti, a ak ne, jebiga, nema mu pomoći.
  • Filip85
    1.3k
    Belju neće zvati jer se zamjerio obitelji kad je bio u reprezentaciji.rioda

Ako nije problem ponoviti, što je bilo točno ? Promaklo mi...

EDIT: vidio sam tvoj post na sljedećoj stranici.
  • Jurki
    24.2k
    otkad je Modric u reprezentaciji promasili smo samo 1 veliko natjecanje i to sp 2010 u skupini sa Engleskom i tada vrlo dobrom Ukrajinom sa jednim od najboljih napadaca svijeta Shevchenkom za 1 bod. Svakome se desi da mu se posere takva skupina.
    Isto tak Modric tada nije jos bil na razini toga kaj je postal kasnije.
    Dalicu pripisivati sve zasluge je zlobno. On je izbornik kojemu se sve poklopilo od igraca, trenutka i ok. Ali je isto tak trener za kurac kod kojega ja nisam videl od 2017. godine gdje je on nekaj svojeg trenerskog rukopisa utkao u reprezentaciju.
    Jebiga, samo 2 penala da su otisli u drugom smjeru.. bil bi vec prozvakan, ispljunut i zaboravljen.
    Cesce smo vidjeli kaos od postave, igraca na krivom mjestu, poziva ljudima koji su bili van forme, koji nisu igrali u svojim klubovima.. nego nekaj smislenog.
    Jos dan danas ne mogu skuziti zakaj su na zadnjem Euru krila igrali valjda dva najsporija nogometasa Majer i Kramaric.
    Jakic na desnom beku, pozivanje Vlasica uz jos 50 osmica i desetki i samo jednog zadnjeg veznog Brozovica. Jednom strucnjaku se takvi gafovi nebi smjeli događati. Pogotovo ne na velikim smotrama.
  • veselko tenžera
    7.7k
    Mamić ga je pokušao torpedirati čim se kvalificirao za Rusiju i mogu shvatiti da ga nije mogao smisliti pa čak i mali revanšizam. Kažem mali, jer Dinamo je puno više od Mamića bio i kad je ovaj vedrio i oblačio u klubu tako da si s većim revanšizmom išao protiv milijun i kusur navijača Dinama.

Posebno pamtim Majera i Jakića koji su s Dinamom drmali po Europi, rušili Feyenoord, Krasnodar i Tottenham, ali poziva nema pa nema. I čim su otišli iz Dinama, skoro i bez nastupa u novim klubovima, poziv je došao. Ako se ne varam, Majer je čak bio ozljeđen preko mjesec dana poslije transfera i dobio je poziv.

Ovo smiješno opravdanje o kontinuitetu unutar HNL-a je čisto da se opravda Fruk jer kao ovi naši nemaju duži kontinuitet u HNL-u pa ne može. To što vanzemaljac Fruk u 28 utakmica protiv nas ima 2 asistencije, to nije prepreka. Ovakvi Stojkovića i Beljo ne mogu dobiti poziv, a sjećam se da se Hrgovića zvalo, bezveznog lijevog beka dok je u smiješnom klubu igrao samo HNL na kontra strani.

Što se HNLa tiče, mora se napraviti distinkcija Dinama i ostatka HNL-a. Ako nas nešto povijest uči to je da igrači koji je mlad i dobar u Dinamu u pravilu u budućnosti postaje klasa i nositelj reprezentacije, čak i da u Europi nema većih utakmica. Bilo koji izbornik bi morao imati taj osjećaj da je SP prilika da se promovira i domaća liga i odabrati domaćeg ako je na vagi između igrača iz HNL-a i igrača osrednjih talijanskih klubova u kasnim dvadesetima. O ovima iz MLS-a s 28 godina da ne pričam. Još imaš 26 mjesta.

Nedavno je bila smiješna svadba frajera od 51 godinu i plastificirane ženske osobe, kum je bio Miško, Dalić je najbliži dio te ekipe tako da je dosta stvari jasno.

Ako i nisi volio Mamića, čemu otpor prema Bobanu i proljećarima?!?

Rezultate mu nitko ne može oduzeti, ali kroz cijelo ovo vrijeme odnos prema Dinamu koji mu je stvorio sve iole relevantne igrače osim Perišića, Subašića i Rakitića jednostavno nije fer.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Jebiga, samo 2 penala da su otisli u drugom smjeru.. bil bi vec prozvakan, ispljunut i zaboravljen.Jurki

Naravno, ali baš mislim da taj chemistry i zajedništvo je presudilo da izvučemo sve te lutrije penala. Ne samo njih, nego sve te utakmice s penalima smo se prvo vraćali iz minusa. U konačnici, u reprezentativnom nogometu se igraju turniri svaka ekipa koja je ikad osvojila je u nekom trenu imala sreća da je nešto ušlo, da su protivnici pogodili stativu itd, isto kako svatko onaj koji je ispao pjeva o tome "e da smo zabili onu šansu".
  • Jurki
    24.2k
    tesko je uopce bilo kaj svrsishodno zakljuciti.
    Ako su one tvrdnje netocne da uzima pinku od igraca, nema drugog objasnjenja nego da je cijepljeni glupi tovar, koji se nebi htel zamjeriti svojima dole.
    Jer kak je to zval igraca iz Dinama, a njihovog nije.

Uvijek, ali bas uvijek, na svaki turnir se zvalo nekoliko mladih igraca.. ak nist drugo nego da kao potencijalni buduci nositelji reprezentacije "osjete atmosferu".

Zoves igraca koji je los ili u najboljoj varijanti solidan ove sezone iz jebene Rijeke.. a ne zoves igraca koji je rasturil ovogodisnji hnl.

Sve je tocno kaj pricas. Stvoril je klapu. I da,mora te pomaziti sreca.
    Sve je to u redu i nema zamjerke tome.
    Ali je cinjenica da je on svojim glupostima cesto napravil kaos.
    Siguran sam da nakon kaj on ode iz repke, nebu nikome nedostajao i pital se "al bi bilo bolje da smo ga ostavili jos jedan ciklus" ili ga htjeli vratiti u repku kak npr Bilica pod kojim smo igrali sigurno najljepsi nogomet u povijesti.

Šupak okrece pricu kak mu u kojem trenutku najvise odgovara.
    I to je jedino istina.
    Ljigavac koji ima obraz ko đon i pamcenje zlatne ribice.. jer se nebi onda toliko puta sam sebi posral u usta.
  • Ludovic IX
    11k
    2018e smo do polufinala prošli dva puta na penale protiv danaca i rusa. S time da je bilo pošteno, subasicevi onranj3ni penali bi se ponavljali jer je svaki put izašao prij3 vremena van.

2022-e protiv japana di cak ni bolji nismo bili, i protiv Brazila di je livi dobio 10-u a mi do gola nismo puknula po golu.

Ne kažem da bi prošli dalje da smo igrali hrabrije niti u jednoj utakmici ali mi niti u jednoj knickout utakmici osim protiv Engleza drugo poluvrijeme i prvo poluvrijeme protiv Francuza nismo bili bolji protivnik.

2016-e smo igrali bolje i hrabrij3 pa nismo prošli tak da jebiga ali dalic nije taj koji zaslužuje pohvale za prolaz 4 puta na penale. Već golmani i pucaci penala.

Za mene je dalic tovarcina i licemjer za kojeg nikad necu imat lijepu riječ i ne poštujem njegove uspjehe jer je skoro pa nista zaslužan. Mi u njegovih 9 godina mandata nemamo automatizam nikad. Svodi se sve na umrtljivsnje igre pa sto napravimo. Govorim o igrama protiv jacih. Tek kad pocnemo gubiti, kad mora riskirati, vidi čuda onda dobro igramo.

Ma zalizani, licemjer, preljubnik, lažni domoljub i vjernik koji na van priča jedno a iza vrata potpuno drugo.
  • jakov1
    1.5k
    Zvucis kao da bi bio najsretniji da nam oduzmu medalje pa da mozes rec da Dalic nema nikakav rezultat kao izbornik.
  • Ludovic IX
    11k
    nebi, plakao sam kad smo ušli u finale ali nije dalic zaslužan. Da sam ja bio na klupi, iste bi igrace stavio i pustio bi da igraju. Osim sto bi u finalu maknuo subasica.

Nama sw igra temelji na tome sto modricu i kovacicu nitko loptu ne moze uzet. Bar je tak bilo. Olić je stvorio bolj igru u21 za jednu godinu neg ovaj u 9 godina sa a repkom.
  • Jurki
    24.2k
    brutalno iskreno misljenje i to postujem.
    Nase igre koje si u kratkim crtama tocno bez imalo pretjerivanja opisal.
    Kakve su sve opisne pridjeve i psovke dobivali treneri Dinama, ovaj tvoj je rijetki koji je tak do kosti brutalno opisal njegov opus u reprezentaciji.
    I vjerujem da bi bilo vise takvih upisa, al eto zbog postovanja prema uspjesima i tome da ipak predstavlja Hrvatsku, nitko ne zeli napisati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.