• DrRatoljub
    668

Inače bi mi malo bilo žao Osijeka. Ovako mi je žao da im nismo još 7 zabili. Neka dečko misli idući put.
  • mlinchica
    5.4k
    Hej, malo jači europski klub! Nevjerojatno da si dozvoliš to izreći na presici prije utakmice.
    Čak niti nemam toliki problem s ova 3 gola Matkovića ( :yikes: ) koliko s tom izjavom da si zasluži odlazak u malo jači europski klub, a ne u Dinamo.. iz Osijeka..
    glavni trener si 5 min.. NK Osijeka..
  • DerHerrKool
    456

Zato se posipao pepelom nakon tekme, nije se mogao dovoljno ponizit i reć kolko je on kriv za ovo.
    Sad bu valjda razmislio drugi put prije nego kaj nekaj lupi.
  • KtcGoat
    3.6k
    Preporodeni ahahahahha, dijete smo im napravili danas
    photo-editor-ds-1775318205875.jpg
  • DerHerrKool
    456
    Kako napisati nešto tehnički istinito, ali niti blizu realno. Ko da smo izašli sa 10 igrača, a ne sa Filom na golu. Jebo te "oslabljeni Dinamo", da te jebo.
  • db-izbjeglica
    20.4k
    U HNL-u nema ogavnijeg kluba od osijeka i neopisivo mi je drago što su jučer primili porciju, krivo mi je što rezultat nije bio i veći.

Vidim da taj provincijski klubić, bez ikakvih uspjeha u čitavoj povijesti kluba i dalje brije na nekakav rivalitet s dinamom i odbijaju svaki izlazni transfer u naš klub. Barem po izjavi ovog radotića...

Oni stvarno ne shvaćaju da će doslovno propasti sa odlaskom mađarskih oligarha sa vlasti u toj državi, a to bi se moglo dogoditi jako brzo. Oni stvarno ne shvaćaju da su toj mafijaškoj kliki poslužili kao poligon za izvlačenje novca iz susjedne države? Bili su nebitni i na dnu kad su ih mađarski oligarsi preuzeli, trenutno su opet pri dnu, a totalno dno će tek dotaknuti.

To je klub koji ne zanima praktički nikog, pucaju visoko, imaju ogromno mišljenje o sebi, a iza toga ne stoji nikakvo pokriće... savršena kombinacija za krah.
  • KtcGoat
    3.6k
    potpisujem, u zarez.
  • Jurki
    24.2k
    dobro su i prosli, kaj je Malenica jos sve povadio van..
    nek i sljedeci put kenjaju kak je utakmica s nama derbi.
    Malo kad razmislim, jedino bi mi bilo krivo da Vukovara isprasimo s takvom razlikom.
    Ostale - trpaj, ko ih jebe.. bez milosti.
  • vjeko1701
    24k
    U HNL-u nema ogavnijeg kluba od osijekadb-izbjeglica

Mislim da ovo ipak može u nepopularna :D
  • podravskimodrikibicPMK
    3
    meni je ipak gorica na vrhu u toj kategoriji, slubljivanje s tovarima kluba koji je iz grada koji je doslovno spojen s Zagrebom ne mogu podnijet, tolko njihovih tam igra, a o ,,igri na noz" protiv nas i redovno slabijoj protiv juznjaka nepotrebno govoriti, ovo s ulaznicama samo pojacava to misljenje i za kraj trener im je carevic, meni sigurno najogavniji trener u ligi

Al oni su nekak na dnu pa su pomalo nebitni, slazem se da od ovih ajmo rec imalo bitnih osijek zauzima prvo mjesto
  • Mihael2305
    1.7k

Pa realno, dečko igra trenutno u 4.NL B, u odigranih 5 utakmica, zabio 2 gola. Umislio da je Modrić
  • Jurki
    24.2k
    u dobru si rubriku stavio taj post.
    Ovo igranje na noz protiv nas i skidanje gaca tovarima, budimo posteni nije tocno.
    Gorica je cesto tovarima otkidala bodove i njihov Banic je cesto imal fantasticnih obrana protiv njih.
    Ta izjava je u rangu tovarske kak nama Loksa i Varazdin skidaju gace svaki put.
    Kaj se karata tice.. da, slazem se da je pljačka.
    I mislim da to nije usmjereno kontra Dinama, vec da bi ista cijena bila da dolaze npr tovari.
    I rade sve da sebi povecaju šansu za prolazak jer ak nas dojde manje.. oni imaju vece šanse.

I u Koprivnici je 20 eura, Varazdinu 15 ... razina nogometa koje prezentiraju te momcadi ne vrijede te novce.. a svako odluci jel zeli ili ne zeli kupiti kartu.
    Uostalom ne idem gledati Goricu, nego Dinamo. Ak ce Črnka spasiti tih par tisuca eura.. nek mu bu i nek se jebe.
  • Droljo
    26.6k

Bio neki dan tu. Igrao protiv Moslavine :lol:
  • podravskimodrikibicPMK
    3
    gledam svaku nasu protiv Gorice i dobar dio hajdukovih protiv njih, moj dojam je da protiv nas necesto daju vise a zakaj rjedje kiksamo, pa mislim da je veoma sugestivno-jer smo bolji.
    Hajduk redovno protiv Gorice igra lose, kao i protiv Varazdina tak da ja u tome vise vidim razlog nego u dobrim igrama Gorice
    Karte bi mozda bile isto 20 eura ali postoji dost dobra sansa da bi bile manje
    A dio da imaju puno igraca iz hajdukove akademije se nikak nemre opovrgnuti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.