Samo silmarillion. Jedva čekam da to dočeka ekranizaciju. — bk5b
istina, ekranizacija je odrađena vrhunski, ali ista mi je stvar kao i kod knjiga. Svaka čast LOTR i nemam ništa protiv tog serijala, dapače, ali prema GOT djeluje kao dječja bajka. — xavier
No meni su, kako sam već pisao na Snetu, White Walkersi zapravo čisti višak u cijeloj GOT priči. Bez toga imaš toliko široku priču kojoj zmajevi i ostale "magije" dodaju taman potrebnu dozu mistike... — xavier
I meni je bilo zanimljivije dok su ih tek ovlaš spominjali i rijetko prikazivali, dok nisu predstavljali ozbiljnu prijetnju.
No sada su ih stavili u glavnu ulogu, u kojoj se pokazuje da sve spletke, svi ratovi koji su se vodili i koji se vode, sva nesloga, razjedinjenost, razlike, klase.... Sve je ništa u usporedbi sa prijetnjom koja nadire sa sjevera, i tek će se tu stvari postati crno-bijele. Jedino ne razumijem što bi WW dobili i da pokore cijeli Westeros?! — Cavalera
Pa dobro mogu recimo Beren i Luthien ekranizirati ili pad Gondolina, sve knjige koje su dovršene,točnije izdane, u zadnje 2 godine — bk5b
Pa to i govorim...Martin je napravio vrhunski cijeli svijet povijesti, ratova, politike, religije i svih drugih detalja. Svi ti ljudi i narodi imaju svoje motive iako su često samo pijuni nekih viših interesa. WW su prijetnja cijelom čovječanstvu, ali nisu ni blizu razrađeni kao svi ostali likovi. — xavier
Dječja bajka? Ne griješi dušu :wink: — Papastrumf
To ne znamo još. Čekam da debeli konačno zatvori to poglavlje, a tamo će ih sigurno opisati do najsitnijih detalja. Srećom, serija će biti gotova, pa se neće ništa morati prilagođavati.
Samo ovim tempom... Pitanje da li će uopće izdati na kraju. — Cavalera
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.