• Noel
    20.5k
    @Droljo i ja sam bil za Bakrara pijanico zaboravna. I predvidio sam njegovo igranje na krilu.

Daj ga.
    Meni je Bakrar solidna opcija za rotaciju u napadu. Ima brzinu i snagu. U nekim slučajevima može ga se i koristit na krilu. Ima nešto Soudanijevsko i Alžirsko u njemu.

U Istri ga se sjećam kao latentnu opasnost. I sjećam se tovarima na poljudu jednog gola pod gredu
    Noel

Doslovno prvo gostovanje sa Dinamom na poljudu je isto zakucal pod gredu :lol:
  • Mikina lijeva kopačka
    637
    Što je Mandžo napravio od svoje karijere, a sumnjam da je bio talentiraniji u tom godištu od Matkovića.Jima

Mandžo je sezone 2005/06, sa 19 godina za vrijeme sezone, imao 3 nastupa za Zagreb, ali 2006/07, sa 20 godina kolko sad ima Matković, već 23 nastupa, 11 golova i asistenciju. Također u Zagrebu, koji je završio treći.

Ja ne vidim svemir di bi Matković došao do 11 golova u sljedećoj sezoni u Osijeku. Ove sezone je na 14 nastupa, 1 gol a razlika je u par mjeseci da je mlađi od Mandžine bolje sezone.
  • Netkos
    114
    Trenutno bi i 500k bilo puno za Matkovića, pa i u Osijeku je praktički ispao iz prve momčadi, 20 minuta protiv Slavena, nije igrao protiv Gorice, 6 minuta protiv Vukovara, 25 protiv Istre.
  • Droljo
    26.5k
    Strgao je koljeno jebiga...
  • Jurki
    24.1k
    Nisam za transfer Matkovica ako bi odsteta bila u gabaritima koje hoce Osijek.
    Isto tak, on nemre trenutno u Dinamu biti ni treca špica.
    Al ak bi ga se moglo dopeljati za kakvih 500 keka.. ok.
    Nek odigra sezonu u dvojci, pa bumo dalje vidli.
    Sve iznad pol milje mi je baceni novac.
  • Ijayi Atiemwen
    5.9k
    Koliko je ovaj transfermarkt smiješan pokazuje da Beljo vrijedi samo milijun više od Matkovića
  • scooniepenn
    6.6k

Ne vidim nikakav problem u dovodjenju Matkovica ili Bakrara s obzirom da obojica imaju nesto, a ocito se ni kod Matkovica ne bi radilo o velikom novcu. Ono sa cime imam problem je prodaja Kuleta i Bakrara u istom prijelaznom roku odnosno na ljeto. Posebno kod Bakrara koji ovdje nije niti godinu dana. Te prodaje nakon jedne sezone me podsjecaju na neka prosla vremena. To mogu biti iznimke kao u slucaju Sergija gdje se procijeni da se jedan veliki transfer mora realizirati, a moze ga se nadomjestiti relativno lakse. I ono sto je jako bitno je u kojoj ulozi netko dolazi. Bakrar je dosao u tom trenutku kao treci napadac, a i Matkovic bi dosao u toj ulozi. To je kljucna stvar.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Ono sa cime imam problem je prodaja Kuleta i Bakrara u istom prijelaznom roku odnosno na ljeto. Posebno kod Bakrara koji ovdje nije niti godinu dana.scooniepenn

Tko kaže da ćemo prodati Bakrara na ljeto?
  • scooniepenn
    6.6k

Naravno da nema potvrde, ali tu se pise o tome kao gdje je problem da ga se proda.
  • Orc123
    15.5k
    moze se dovesti Matkovica kao i Bakrara samo sto je problem sto mozemo zaboraviti na odstetu od 1mil eura za njega...ovi ce traziti minimalno 2-3 mil eura, a nekim slucajom ako potpise novi ugovor trazit ce u vise. Odsteta za Matkovica do 1mil eura ima smisla a sve vise je pucanj u prazno. Kaj najbolje, on do sad pokazao samo da ima talent i tjt, a sam ucinak je bas jako slab. Nisam protiv dovođenja ali davat za njega neke ogromne cifre nema smisla. Poznavajuci Osijek prije bi ga prodali svima samo ne nama, a ako ga i prodaju nama to ce biti 30% veca cijena za nas.
  • Chempers
    1.3k

Ti baš nemaš ništa pametnije za izmisliti osim vaseg klasicnog spina o mrziteljima ?

Ima jedna razina ispod kojeg se neću spustati radi takvih kao ti, pa ću samo reći da je jako prozirno to što radiš.
  • scooniepenn
    6.6k

Slažemo se. Do 1 milje rizik ima smisla, preko toga apsolutno ne.
  • Dzoni
    4.7k

Reče osoba koja nema ništa osim negativnih komentara..
  • Sajla
    19.4k
    moj klasični spin je da je jedina moguća interpretacija tvog pisanja "apsolutni i totalni debakl" tebe kao forumaša.
    nisi ti mrzitelj, nego u tebi nema jednog pozitivnog slova o nikome i ničemu. javit ćeš se samo da bi uzeo temu i okrenuo je u smjeru koji će o nekome reći nešto negativno - i onda tvrdiš da je to jedina moguća verzija događaja. a nekog drugog optužuješ da spina? klasični clickbait članak kakvih ima stotine u medijima svaki dan ti prikazuješ kao plaćeni klupski PR? otkud ti uopće obraza nekom prigovarati da se bavi spinanjem? uzmi ogledalo, čovječe...

disciplinu na gifu prepoznaješ, pa vjerujem da znaš što ti je činiti. hvala.
    liVx2q.gif
  • Jurki
    24.1k
    Zakaj bi odlazak Livija na ljeto bil debakl?
    U ovom slucaju se Dinamo ne pita apsolutno nist.
    Ako Fener dobije ponudu koja ih bu zadovoljila.. a Livi isto tak financijske uvjete.. jbg tu nemremo nista.
    Za ostanak Livakovica bi se stvarno puno toga moralo poklopiti.. nadam se i da bude.
    I Fener i on bi trebali poprilicno reducirati svoje financijske zahtjeve.
    Bolje da se pojacamo na krilnim pozicijama, nego da svu lovu potrosimo na njega (bez obzira na to koliko nam je drag i koliko nam znaci).
    Imamo Filipovica koji isto tak moze solidno odraditi posel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.