• rokikaciga
    18.7k
    Pa napisao sam i klince. Definitivno mislim da ce netko od napisanih klinaca iskociti i bit prodan za 5+ milja
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ne morate previše razbijati glavu. Dominguez i Hoxha su prvi na listi za prodaju. — ElDorado

Nekako i najlogičnije. Hoxha je trenutno na nekom svom vrhuncu, ako bi dobili 5 milja , to je to, teško da će cijena više rasti. Dominguez se pokazao kao dobar igrač, s puno odlika ali ima i mana da se ne lažemo, njega ćemo lakše nadoknaditi nego nekog drugog stožernog igrača.
  • ElDorado
    15.5k
    Dominguez je vjerojatno i igrač za kojeg trenutno možemo dobiti najviše (čak i uz Barcelonin postotak), a nadoknadiv je. Sigurno nećemo prodavati Belju ili Stojka, bilo bi suludo. Mislim da je i Valinčić blizu prodaje ako dobijemo zadovoljavajuću ponudu.
  • mrgud
    963
    Ako dođe ponuda od 5 milja za Hoxhu prodati ga obavezno i za 2 milje dovesti duplo jače krilo kao što smo doveli Oršića svojevremeno
  • crophantom
    8.7k
    Oršići se baš ne događaju često, da upikneš igrača iz Koreje koji baš nema neku impresivnu karijeru pa ispadne čudo i utrpa hat trick Atalanti i Tottenhamu.

Da je to tako lako sportski direktor bi mogo biti svako.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ako dođe ponuda od 5 milja za Hoxhu prodati ga obavezno i za 2 milje dovesti duplo jače krilo kao što smo doveli Oršića svojevremeno — mrgud

Šteta kaj Salah ne može lijevo, ali možda se može Sadio Mane dovesti, ima 34 godine, ne bi bio preskup i bolje mu je da se makne iz Arabije.
  • dragošlapa
    475
    Dobar je Hoxha, ali ak netko fakat nudi petaka to se treba uzet. Njegov plafon je HNL, a to možemo imat i za manje peneze
  • hanibal
    201
    lajk za komentar, nickname i profilnu :lol:
  • Josip Frank
    289
    Valinčić neće nigdje barem do zime
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Mene "brine" McKenna. Covjek ima 29 godina tj. ove godine puni 30. Ulazi u neki prime godina za stopera. Ima ogromno iskustvo i reprezentativac je Škotske koja igra na SP,a Scott ce biti u izlogu.
    4milje kolika mu je procjena vrijednosti na Transfemarktu nije neki veliki novac za engleske klubove,a za taj novac ce dobiti reprezentativca Škotske u prime godinama za stopera s iskustvom igranja u premier ligi. Nije trziste bas puno takvih igrača. Placu mu vjerojatno duplo vecu nego u Dinamu mogu ponuditi bez problema za njihove budzete. On isto mozda zbog godina bi prihvatio taj potez i neki 3-4 godisnji ugovor u Engleskoj da si osigura egzistenciju,a i okuša se ponovno u najjačoj ligi svijeta.
    Da se razumijemo, ja ne bi volio da se to dogodi,ali vrlo lako je moguce i shvatljivo.
  • ElDorado
    15.5k
    Lik je u intervjuu jasno rekao da je došao ovdje ostati 4 godine. Ok možda ga i sere, možda bi ga klub i prodao, nikad se ne zna
  • Goncalo Santos
    4.8k
    istu brigu i ja dijelim buduci da je nemoguce da njegova ovakva sezona kod nas nije izazvala interes kod brojnih klubova, na kraju krajeva igrao je u laligi, preko 100 utakmica u engleskoj, reprezentativac na svjetskom...

Ono cime se ja pokusavam tjesiti jest da je scott sam rekao da je ovdje dosao osvajati trofeje, ako bi se opet otisnuo u neku ligu petice to bi bili vjerojatno davljenici i donja polovica, a ocito mu je draze boriti se za trofeje. Takoder, vjerujem da u Dinamu ima preko 800k po sezoni, a buduci da je bez odstete dosao sigurno je dobio i lijep bonus za potpis.

Osim toga Zagreb je lijep, siguran miran grad (i dalje) sto i njemu sigurno puno znaci u kontekstu obitelji.

Sigurno da vani moze dobiti jos vece novce, ali eto ja se nadam da se njemu ostaje kod nas jer ima i Dinamo i Zagreb itekako sta za ponuditi. Nadam se i da ljudi u klubu s njim imaju dugorocne planove.
  • Zagi
    19.2k
    jasno rekao — ElDorado

.. a pričao je puno i Orša pa kada je došla ponuda iz premiershipa ...
  • Droljo
    32.4k
    Stavi se cijena od 15 mil i bok. Ak su baš zapeli dali budu 12-13. Nije im problem kad mogu davati 90 mil za drva a ne stopere...
  • ElDorado
    15.5k
    ostalo je povijest najvećeg zajeba svih zajeba....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.