• rokikaciga
    12.6k
    Pa Dinamo tak funkcionira vec 20 godina. Prodaje Modrice, Eduarde, Mandzukice, Orsice, Ivanusece, Sutala, Olma, Gvardiole za x eura a kupuje igrace ili plasira klince za manje eura od tih x eura. Kao da smo Real Madrid pa smo se odlucili na preokret sportske strategije. I uvijek smo tu negdje - prvaci drzave i borba za Europu uz uspon zadnjih 6-7 godina
  • NitkoBitan
    35.9k
    Novi ugovor i sve na hoxhu staviti?Droljo

Cemu novi ugovor kad mu postojeci traje do 2029.?
  • Droljo
    26.5k

Pa ako mu netko nudi veću plaću a ti ga želiš zadržati koje su ti opcije osim novog, jačeg ugovora?
  • Mr Anderson
    18.5k
    Ok. Za šta si ti za? Novi ugovor i sve na hoxhu staviti? Prodat za 5 mil? Nešto treće?Droljo

Ako stvarno dobijemo ponudu od 5 milja neto (u što sumnjam), prodao bih ga. Ali nisam naivan da vjerujem kako ćemo naći za milju bolje krilo od njega. Možemo naći eventualno nekog koji će biti na razini Hoxhe kad je došao iz Slavena i nadati se da će se u godinu dana uklopiti u ekipu i doprinositi koliko i Hoxha danas. Nije mi niti loša opcija da se pokrijemo iz unutarnjih rezervi, uz Vidovića da forsiramo malog Horvata.
  • NitkoBitan
    35.9k
    Nije mi niti loša opcija da se pokrijemo iz unutarnjih rezervi, uz Vidovića da forsiramo malog Horvata.Mr Anderson

Jao si ga nama ako ce nam u Ligi prvaka lijevu stranu pokrivat Vidovic i Horvat, bolje da ju ni ne igramo onda.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Prodaje Modrice, Eduarde, Mandzukice, Orsice, Ivanusece, Sutala, Olma, Gvardiole za x eura a kupuje igrace ili plasira klince za manje eura od tih x eura.rokikaciga

Da, samo s jednom razlikom, mi nemamo danas takvih igrača u našem podmlatku, a nema ih ni u Lokomotivi ili nekom drugom HNL klubu. Ono što valja ode van iz HNL-a.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Jao si ga nama ako ce nam u Ligi prvaka lijevu stranu pokrivat Vidovic i Horvat, bolje da ju ni ne igramo onda.NitkoBitan

Ma najbolje da uopće ne idemo igrati Europu, ko tovari.
  • Krizy
    70.4k
    Ovo je vrh nogometnog menadžmenta, kak se nitko toga nije prije sjetio. Naći ćemo dudeke koji će nam iskeširati 5 milja za Hoxhu, a mi ćemo onda za 5 puta manje para dovesti duplo bolje mlađe krilo koje će odmah dati i doprinos u Europi.Mr Anderson

Maxime Bernauer (27) -> St. Etienne za 1.2M €
    Sergi Domínguez (20) -> Dinamo za 1.2M €

Wilfried Kanga (27) -> Gent za 1.2M €
    Monsef Bakrar (24) -> Dinamo za 1M €

Moguće je pogoditi, Boban i ekipa su s većinom transfera odradili dobar posao.
    Vjerujem da mogu pronaći bolje krilo od Hoxhe, koje će raditi razliku i u europskim utakmicama.
  • rokikaciga
    12.6k
    Kak nemamo? Ajde nemamo Balon dOra ili stopera od 150 milja eura ali garantiram ti da imamo bolje igrace od Ivanuseca i sve slicne njemu koje smo prodavali za 5+ milja eura. Pa samo u prvih 11 imas sigurnih 40 milja eura da ne trepnes. Sergi, McKenna, Stojke, Moris, Beljo, Hoxha... a u juniorima imas buduce prvotimce i nositelje igre kao Rados, Horvat, Mikic, Varela je vec sad kaparen od Barce, Benkotic, Zebic...
  • blue heart 72
    3.2k
    Ja sam bil jedan od onih koji su bili decidirano protiv prodaje Hoxhe. Samo je razlika što su se tada spominjale cifre od oko 2-2,5 milijuna i bio sam mišljenja da je to premala cifra za njega. Ako su ove glasine istinite da za njega sada postoji interes u visini od 5-6 milijuna, to je skroz nova situacija. Sa tom cijenom on dostigao neki maksimum, može to još eventualno doći do 7-8, teško više od toga, a može doći i do pada forme, ozljede... Sada je na stručnim ljudima u klubu da odluče, što i kako dalje. Hoće li ga prodati ili zadržati u klubu, ja osobno bi više išao u smjeru prodaje ukoliko doista ima ponuda između 5-6 milijuna. Sve ponude ispod 3 ne bi ni razmatrao.
  • Mr Anderson
    18.5k
    Moguće je pogoditi, Boban i ekipa su s većinom transfera odradili dobar posao.
    Vjerujem da mogu pronaći bolje krilo od Hoxhe, koje će raditi razliku i u europskim utakmicama.
    Krizy

Da, ali ne baš da razlika u cijeni jednog i drugog bude 5 puta,
  • Mr Anderson
    18.5k
    Pa samo u prvih 11 imas sigurnih 40 milja eura da ne trepnes. Sergi, McKenna, Stojke, Moris, Beljo, Hoxha...rokikaciga

Pa to ti je kičma močadi, ako kreneš njih prodavati onda u kurac sve. Kaj ćemo svake sezone iznova zidati momčad? Možeš prodati Hoxhu i eventualno još jednog.
  • rokikaciga
    12.6k
    Pa tko prica o prodaji cijele ekipe? Rekao si da takvih igraca nema, ja ti kazem da ima i ti kazes da necemo prodavat cijelu ekipu svake godine

Mislim da ne vodimo isti razgovor :lol:
  • Mr Anderson
    18.5k
    Mislim da ne vodimo isti razgovorrokikaciga

Pa da referirao sam se prvo na tvoj spisak igrača koje smo prije prodavali (Modrice, Eduarde, Mandzukice, Orsice, Ivanusece, Sutala, Olma, Gvardiole) zato sam i bio napisao da nemamo trenutno takvih igrača kod nas u juniorima, a niti u Lokomotivi iz koje smo dovodili neke igrače koje smo prodali za velike novce (Pjaca, Broz, Majer, Ivanušec...), a ostale da ne spominjem, igrači tipa Fruk, Jagušić i slični nam očito više i nisu baš dostupni. Ti si onda bacio naglasak na ove koji su nam trenutno kičma momčadi.
  • ElDorado
    10.5k
    Ne morate previše razbijati glavu. Dominguez i Hoxha su prvi na listi za prodaju. Da li će se riskirati do kraja kvala? Tko zna, to će sportski sektor odlučiti. Ali Boban želi pojačati krila. To je sigurno. Dani je izgledna opcija ali tko zna. Olivari je u načelu napisao ok osim onog djela o Liviju koji se nikom normalnom ne sviđa. Ali mislim da je i Livi, osim ako Turci fakat neće izvoditi sranja, sigurna stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.