• nin0belan
    26
    Ne volim te uzorke/fotografije na dresovima, ali ono što mi se ipak sviđa na pobjedničkom dresu su kragna i rukavi te detalji na njima. Bio bi mi puno bolji bez ovog detalja s Tomislavom, ali ajde svi smo Hrvati eee.

Baština mi je bio favorit od početka jer ima poveznicu s Građanskim, a ipak je bliže nekim našim bojama od onog prvog dresa Građanskog.
  • Bosskovitz
    20.6k

Jasno mi je kaj misliš, samo se ne slažem s ocjenom da je izbor cirkus, kao ni da je ovaj dres cirkus. Izbor je sigurno bio navijačima zanimljivija alternativa tome da je klub interno napravio dres inspiriran kipom kralja Tomislava, a klub je definitivno izvukao neke lekcije iz tog izbora. Kaj se dresa tiče, mislim da smo na kraju dobili jedan sasvim pristojan i lijep dres koji sigurno nije bio moj izbor u konkurenciji onih inicijalnih 32, ali očito jest izbor najvećeg broja članova kluba i tu volju članova treba poštovati.

Osobno, meni najdraži element je ta polo kragna. Nadam se da će otisak s prednje strane u finalnoj verziji biti nešto suptilniji, kao kaj je na trećem i četvrtom dresu ove sezone, ali dres ću sigurno kupiti i zbog same simbolike jer način izbora simbolizira taj članski duh našeg kluba za koji smo se izborili. Nadam se u nekoj skoroj pretprodaji, tako će mi biti lakše racionalizirati trošak haha
  • Thor
    2.3k
    4.dres ! Cetvrti! Ne prvi,ne drugi,ne treci,vec 4.!
    Uzjebali smo se ko tinegerski zecevi u sezoni parenja!
    A taj 4.dres smo odabrali glasovanjem, primjenom vjezbe demokracije clanstva.
    Dajte ljudi...imamo i biti ce takav. Mozda bumo odigrali par tekmi u njemu ukupno. Prodavati ce se kao suvenir vecinom (ja bum ga prvi kupio opet po skupljoj cijeni dan prije snizenja :lol: ) i dobro.
    Bit ce prilike mozda opet za koju godinu biranje novog (nadam se) pa bumo opet slali prijedloge i glasali.
    Mozda bu taj sa slikom novog Maksimira (i taj bi kupio ) i to bu top! :victory:
    imamo 4.dres ! :victory: :love:
  • Crni86
    20.7k
    Iskreno meni je zao sta nije pobjedio svijetlo plavi, djeluje mi bas onako casusal i da bi jako brzo postao cak i modni dodatak zagrebackim ulicama.
  • prefontaine
    7.8k
    Još dan dva i ova tema će pasti u zaborav. Jedva čekam. Tema Transferi-rasprave preko ljeta je goli kurac za ovo.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Dres mi se najmanje sviða od svih koji su prošli u finale. Ali ću naravno kupiti i podržati i jednog od nas koji se potrudio i napravio dizajn , sve dinamove navijače koji su učestvovali i posebno naš dragi klub koji nam je ovo omogućio. Ne sumnjam da će nas mnogi kopirati po ovome . Od recesije ,zabrana do statuta , Zeke i Bobana ,Mare ,Tome i svih legendi u klubu. Dobili smo klub onakav za kakav smo se borili,uskoro i stadion. Ljudi baš najveći problem je postao 4. Dres i kome se sviđa a kome ne
  • ZaDinamoDaoBihSve
    5
    Jebiga, po tom pitanju onaj s katedralom mi je još bolji :wink:
  • Dino
    5.2k
    Toliko bih toga napisao, ali shvatio sam da nema smisla. Samo moram reci da sam razocaran u sve one koji ovdje u usta stavljaju demokraciju u negativnom kontekstu nakon svega kaj je ovaj klub prosao. Ovo smo htjeli i za ovo se borili. Nebitno je svida li ti se ovaj dres ili ne, bitno je da si imao priliku glasati za onaj koji je bio tvoj favorit zajedno s jos drugih 50 tisuca ljudi. I onda jos sve one koji su glasali za dres koji ti se ne svida smatras manje vrijednima jer su iskoristili svoje clansko pravo za koje si se i ti borio. Mi navijaci smo objektivno hrpa debila i samo to iznova pokazujemo.
  • tom
    249
    Čemu dramatiziranje, nekome se svida, nekome ne. Netko bi ovako, netko onako. I to je sve isto demokracija
  • db-izbjeglica
    20.3k
    s tim da je to prakticki povijesna licnost o kojoj ne znamo aposlutno nista, a kamo li kako je izgledaoZG plavi 01

Mene je zapravo uvijek fasciniralo zašto ljudi "romantiziraju" te vladare iz daleke prošlosti, o kojima se zna jako malo ili praktički ništa, osim da su postojali.

Danas ne misliš nešto posebno dobro o vladajućima, koje narod izabere na izborima (kao i ovaj dres), al lik koji je živio prije 1100 godina (društvene standarde tog doba možemo samo zamisliti) i na vlast došao jer mu je bliži član obitelji prije toga vladao pod nekakvom drugačijom titulom... e on je bio TOP! :sweat:

Kada bi postojao vremenski stroj, mislim da bi se mnogi jako razočarali u pojedine ličnosti...
  • Sajla
    19.3k
    I to je sve isto demokracijatom

Dino uopće ne piše o dresu i sviđanju. mislim da je najbitniji dio njegovog komentara ovo:
    razocaran u sve one koji ovdje u usta stavljaju demokraciju u negativnom kontekstuDino

biti protiv demokracije - nije demokracija.
  • Crni86
    20.7k
    biti protiv demokracije - nije demokracija.Sajla

Bit ce zanimljivo citati neke komentare dalje u buducnosti kada ce se pojaviti nekoliko opcija na izborima… pa kad krenu prozivke…

Oko ovakve trivijalne stvari su se pokrenule tenzije, a sta ce tek tada biti. Treba do tada raditi na osvjestavanju ljud sta znaci demokracija jer sam dojma da cemo se nazalost svi podijeliti na neke klanove/struje/opcije.

I ovo je bila dobra vjezba demokracije i zapravo ima dobrih pokazatelja na cemu klub mora radit sa svojim clanovima.
  • ZaDinamoDaoBihSve
    5
    Ma sve je namješteno, veze i vezice kao i uvijek :lol:
  • manga guela
    0

Meni je isto taj bio favorit od ova 32, nekako je drugačiji, bio bi upečatljiv baš. A gledajte, nitko ne brani marketing službi da sada kada su vidjeli 800 prijedloga i ova 32 finalna i raspoloženje ljudi, da neke ideje primjene u budućnosti, za drugi, treći, četvrti dres. Ovaj svijetlo plavi bi baš dobro došao kao treći dres za sezonu 2027/28 (pa i sljedeću ako nije već izabran)
  • Mikina lijeva kopačka
    632
    A gledajte, nitko ne brani marketing službi da sada kada su vidjeli 800 prijedloga i ova 32 finalna i raspoloženje ljudi, da neke ideje primjene u budućnosti,manga guela

Pa da, dva zelena koja su bila, su meni bila predivna za treći ili četvrti dres.
    Bilo je još ok ideja.
    Ako ništa dobra podloga za budućnost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.