• Krizy
    70.3k
    Zanimljivo da Stanišić na TM vrijedi više nego tri njemačka najskuplja desna beka skupa :strong:
  • Kruno
    1.4k
    Ja ne znam tko ce im gledati te prijateljske.
  • Droljo
    26.4k

Boris Mikšić i Ante Maglica.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Ne znam zake nisu uspjeli dogovorit da krene u 22 po našem vremenu kad bi i Kolumbijcima to bilo nekih 15-16 i okej termin
  • criticus
    6.8k
    Ne znam zake nisu uspjeli dogovorit da krene u 22 po našem vremenu kad bi i Kolumbijcima to bilo nekih 15-16 i okej termiTvrdica McTvrdi

Jer ih boli neka stvar. Mislim da nikom u HNSu to uopće nije palo na pamet.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Ne znam zake nisu uspjeli dogovorit da krene u 22 po našem vremenu kad bi i Kolumbijcima to bilo nekih 15-16 i okej terminTvrdica McTvrdi

Zašto bi to Kolumbijcima bilo OK? Ili još bolje, zašto bi organizatoru to bilo OK? Ne vrti se sve oko nas, cijela nam država ima duplo manje stanovnika od glavnog grada Kolumbije. Vjerojatno će biti više Hrvata i njihovih potomaka u Sjevernoj Americi koji će to gledati nego u Hrvatskoj.
  • KtcGoat
    3.3k
    Ja ne znam tko ce im gledati te prijateljske.Kruno

Stjepo Bartulica i Tim Oreskovic
  • ZG plavi 01
    18
    to je isto kao kad Dalic prica da nas FIFA i UEFA ne vole (iako on ima placu prije svega od uefinog novca) jer nas ne stavljaju u prime time nego stavljaju u prime time utakmice drzava koje imaju 50 milijuna stanovnika.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k

Kaj nije jasno, ovako imamo nama katastrofa termin a njima solidan, onako bi imali da je jednima i drugima prihvatljivo. Za kog se igra prijateljska utakmica ako ne za gledatelje ekipa koje sudjeluju
  • fakin
    3.4k
    a kaj ćete reći za tekmu s brazilom koju igramo u 2 ujutro po našem vremenu?
  • criticus
    6.8k
    FIFA i UEFA imaju nemjerljivo veći respekt prema Hrvatskoj reprezentaciji nego izbornik iste prema HNLu, da ne kažem najvećem klubu u državi. Kad je on zadnji put bio na nekoj našoj utakmici?
  • Mathiasovi Chageri
    7.9k
    Za kog se igra prijateljska utakmica ako ne za gledatelje ekipa koje sudjelujuTvrdica McTvrdi

Sudeći po Ticketmasteru, stadion je na dobrom putu da ni polovica ne bude ispunjena, pa mi se čini da niti Hrvati, a pogotovo Kolumbijci s obzirom na ICE provjere na sportskim događajima, nisu zagrijani za prijateljsku utakmicu: https://www.ticketmaster.com/road-to-26-colombia-v-croatia-orlando-florida-03-26-2026/event/22006427E45960D9

Tako da bi više rekao da se ova prijateljska utakmica igra konkretno radi obje reprezentacije, više nego radi navijača.
  • ZG plavi 01
    18
    s ovim cijenama dobro da su ista prodali
  • Mr Anderson
    18.4k
    Kaj nije jasno, ovako imamo nama katastrofa termin a njima solidan, onako bi imali da je jednima i drugima prihvatljivo. Za kog se igra prijateljska utakmica ako ne za gledatelje ekipa koje sudjelujuTvrdica McTvrdi

A kaj tebi nije jasno u mom mailu?
  • Mr Anderson
    18.4k
    Tako da bi više rekao da se ova prijateljska utakmica igra konkretno radi obje reprezentacije, više nego radi navijača.Mathiasovi Chageri

I to i radi TV navijača. Kolumbijaca preko 50 milijuna, nas niti 4. Nerealno je da će se organizator i nositelj TV prava prilagođavati nama. Uostalom, dobru lovu smo dobili za to. Koga zanima u Hrvatskoj, bude gledao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.