• Krizy
    70.3k
    Zanimljivo da Stanišić na TM vrijedi više nego tri njemačka najskuplja desna beka skupa :strong:
  • Kruno
    1.4k
    Ja ne znam tko ce im gledati te prijateljske.
  • Droljo
    26.4k

Boris Mikšić i Ante Maglica.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.9k
    Ne znam zake nisu uspjeli dogovorit da krene u 22 po našem vremenu kad bi i Kolumbijcima to bilo nekih 15-16 i okej termin
  • criticus
    6.8k
    Ne znam zake nisu uspjeli dogovorit da krene u 22 po našem vremenu kad bi i Kolumbijcima to bilo nekih 15-16 i okej termiTvrdica McTvrdi

Jer ih boli neka stvar. Mislim da nikom u HNSu to uopće nije palo na pamet.
  • Mr Anderson
    18.4k
    Ne znam zake nisu uspjeli dogovorit da krene u 22 po našem vremenu kad bi i Kolumbijcima to bilo nekih 15-16 i okej terminTvrdica McTvrdi

Zašto bi to Kolumbijcima bilo OK? Ili još bolje, zašto bi organizatoru to bilo OK? Ne vrti se sve oko nas, cijela nam država ima duplo manje stanovnika od glavnog grada Kolumbije. Vjerojatno će biti više Hrvata i njihovih potomaka u Sjevernoj Americi koji će to gledati nego u Hrvatskoj.
  • KtcGoat
    3.3k
    Ja ne znam tko ce im gledati te prijateljske.Kruno

Stjepo Bartulica i Tim Oreskovic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.