• Borovljanin
    563
    Uf, meni dobro dres izgleda. Pogotovo na fotografijama kada ga netko nosi, mislim da će i na terenu dobro izgledati.

Baš nešto prepoznatljivo za Svjetsko
  • KtcGoat
    3.4k
    Kaj mislite, jel ovo nasa najizjednacenija reprezentacija ikad sto se tice ranga i klubova u kojem igraju?
  • Dzoni
    4.7k
    Meni nisu loši dresovi, ali definitivno nisu vrijedni onoliko koliko koštaju, niti matchday verzija niti stadionska verzija
  • dragošlapa
    7
    Meni bezveze, općenito nisam fan malih kockica, još ovaj "fejk" gradijent nekako, ali generalno mi je dost treš spika... Najbolji mi je i dalje prvi dres iz Rusije.

Btw, ovo je zadnji dres koji nam dizajnira Nike, jel se zna već tko je novi sponzor?
  • hardek
    9.6k
    Jel postoji neki igrač sa boljim PR-om od Silića? Mislim dečko nije loš golman, ali koliko se njega gura u taj avion za Ameriku čovjek bi rekao da je Courtois. Ovdje pričamo o dečku koji je do prije koji mjesec bio 2. golman 2. najbolje ekipe u ligi a dojam je da je bliži odlasku na SP nego Beljo koji će zabiti preko 30 golova u sezoni. Čudo
  • Xpert1992
    515
    Budu ga prodali na ljeto za 2 milje.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Beljo ide na svjetsko a ovi nek se bore . Po meni Budimir mora , a Matanovića bi prije Muse poveo ako nastavi zabijati u Bundesligi
  • Jurki
    24.1k
    kaj je njima u glavi? Slama?
    Livi i Kotarski su prva dva golmana.. a Pandur mora biti treci jer igra stvarno u najtezoj ligi na svijetu i vrlo su blizu vrhu tablice.
    Po ocjenama na sofi, jer ne gledam njihove utakmice bi zakljucil da jako dobro brani.
    Mislim da bi to stvarno bilo nepravedno prema njemu.
  • MateG
    210
    Ni govora o Belju u Dalicevoj izjavi za Novu… :)
    Matanovic, Musa, Budimir, Krama ali nigdje Belje…
  • miro
    8.7k
    daj zamisli da uzme Silića, a Belju ne :grin:
  • Danko
    2.9k

Pa tak će vjerojatno i bit.
  • dzis
    1.4k
    Tesko da ce Beljo dobit sanse.
  • KtcGoat
    3.4k
    S 3 iza protiv Kolumbije
  • Jos-Optimus
    10k
    Neka me netko ispravi, ali ne postoji svemir u kojem Šutalo ne treba igrati u prvih 11, dapače, on je naš najbolji stoper i kad kad su svi zdravi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.