• Fatos Beqiraj
    1.5k
    Nije pomogla ni činjenica da se Hajdukov kadar ne može fizički nositi s ovim protivnicima te u tim utakmicama gubi sve ključne duele.Pacho

Kakvi debili, pa za ovo je kriv taj isti trener. Momcad koja igra samo hnl se ne moze nositi sa momcadima sto igraju na dva fronta :lol:
  • KtcGoat
    3.3k
    baca na school shooter-a
  • Danko
    2.9k
    Kaj nije je to onaj duje s ofenzive? Inače ok i realno priča.
  • GOAT
    5.3k
    njega znam sa twittera od prije, ako nas 1000 nema na blok listi zbog ruganja onda nema nikoga

cesto donosi "tko zabije vise golova taj je pobjednik" ass zaključak
  • crophantom
    3.6k
    Kaže Šuta da je proračunski minus Splita 73 milje eura, skoro 37% njihovih ukupnih prihoda. Pa jebo me pas ako dole ima iko normalan.
    Prije tjedan dana bulazni o Brodarici i novom Poljudu i 387 milijardi eura koje će uložiti u stadione, od čega majke ti mile molim te? Cirkus od grada, kluba i svega ostalog dole
  • criticus
    6.8k
    Kaže Šuta da je proračunski minus Splita 73 milje eura, skoro 37% njihovih ukupnih prihoda. Pa jebo me pas ako dole ima iko normalan.
    Prije tjedan dana bulazni o Brodarici i novom Poljudu i 387 milijardi eura koje će uložiti u stadione, od čega majke ti mile molim te? Cirkus od grada, kluba i svega ostalog dole
    crophantom

A kako Zagreb dobiva pare ha? A generator gospodarstva? A turizam? A Bandić? A HDZ? Kerum? Puljak? Srpsko društvo arhitekata Grada Sombora? A Livaja?
  • crophantom
    3.6k
    ma jasno je meni da bi mi također svi pocrkali od gladi da oni ne generiraju ekonomski rast iznajmljivanjem apartmana u štali od prababe, imaš pravo, pretjerao sam, centralizacija, mordor, cesta čistog obraza.
  • The Undertaker
    9.7k
    Zagrebački proačun je u minusu 130 mil. pa opet gradimo.
  • criticus
    6.8k
    Zagrebački proačun je u minusu 130 mil. pa opet gradimo.The Undertaker

To je u postotku koliko?
  • crophantom
    3.6k
    Zagrebački proračun je koliko znam preko 3 milijarde eura, znaci cirka 4% od prihoda je manjak ako je brojka koju navodiš točna.
    To nije ni u istom svemiru kao 37% manjka u njihovom proračunu. Uspoređivati financije i stabilnost istih Zagreba i Splita je smiješno.
  • The Undertaker
    9.7k
    Zato je model financiranja gradnje drugačiji.
  • criticus
    6.8k
    Zato je model financiranja drugačiji.The Undertaker

Da, al otkud inicijalnih 50 milijuna, još na ovo bi morali kredit vraćat. Ne kužim.
  • crophantom
    3.6k
    to su priče za malu djecu sve se više meni čini... ili će krenuti u nešto što će završiti ko Spaladium ili neće krenuti u ništa, ovo što su si oni zamislili košta kao 100 do 150% godišnjih proračuna grada Splita, za razliku od ZG gdje će sve skupa kad nabacaš i Kranjču i Boga i vraga biti 15-20% godišnjeg proračuna. Reko bi da je to ona, vidla žaba da se konj kuje pa i ona nogu digla. Osim ako ih Plenki žestoko ne počasti, u tom slučaju je moguće.
  • The Undertaker
    9.7k
    Ekupa koja je radila studiju je iz HDZa, gradonačelnik je iz HDZa, ministar je iz Splita, premijer je sa Hvara...
    Zar stvarno mislite da svi drukaju za opciju 3 a da ne znaju kako to isfinancirati?
    Koliko ja znam (ovo nisam siguran), Split je manje zadužen od Zagreba, kad se gleda % proračuna koji ide na vraćanje kredita i kamate.
  • criticus
    6.8k
    Ekupa koja je radila studiju je iz HDZa, gradonačelnik je iz HDZa, ministar je iz Splita, premijer je sa Hvara...
    Zar stvarno mislite da svi drukaju za opciju 3 a da ne znaju kako to isfinancirati?
    The Undertaker

S obzirom na pouzdanost, stručnost, sposobnost i nepokolebljivi duh sviju navedenih - nema greške. A tek njihove dosadašnje reference u gradnji stadiona u RH. Vembli spavaš li mirno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet