• vjeko1701
    23.8k
    A imala je i ta Kekova Rijeka određeno pražnjenje pa su sezonu iza uz solidnu EL odigrali lošu HNL (za ondašnje standarde, 18 bodova manje).

Da su bili samo iznad 80% sezone prije, bili bi prvaci drugu godinu u nizu.
  • Zagi
    16.7k
    Ma gluposti. Umorni su od europe te će se im se forma nakon pauze podići kao i nama svake sezone nakon kaj europa završi.

Sobzirom na prolaz u euro skupinama, ništa neočekivano se ne događa ove sezone.
  • vjeko1701
    23.8k
    Ne vjerujem. Od Europe oko 10M, za barem tolko će još prodati igrača i to im je budžet za skoro dvije sezone, samo od europe i prodaje 2 igrača.

Bez problema mogu ozbiljnije uložiti i složiti dobru ekipu, samo izgleda da Raić Sudar i suradnici nije baš na razini onog kaj je nekad radila kombinacija Juričić (koji doduše i dalje ima neku rolu) i Mance.

Al oni su donekle preuzeli suradnju s određenom mrežom menadžera koja operira na ovim prostorima. Mislim da će složiti čisto ok ekipu, posebno s ovom infuzijom novca s kojim sad raspolažu.
  • Droljo
    26.3k

Uvijek slože ok ekipu. Ne brinem ja za njih.
  • vjeko1701
    23.8k
    A sad, ima ona famozna Budimir-Cosmi sezona pod kreativnom sportskom palicom Palikuće. Kad tad se u njihovom sustavu potkrade loša sezona, jednostavno mora. Al opet, mislim da sad imaju dovoljno friške love da napravo ok posao.
  • Pacho
    16k

Schrodingerov stadion
  • hardek
    9.5k
    Oni dovedu vagon igrača svake sezone i pogode uglavnom sa 2-3. U zadnjih godinu dana rekao bi da su to Dantas, Barišić i Adu, Vignato je zanimljiv ali očito ima problema sa ozljedama. E sad, ove sezone će morati nadomjestiti baš veliku individualnu kvalitetu.

Nebi se čudio da idu po Latkovića kao zamjenu za Fruka na ljeto
  • vjeko1701
    23.8k
    Ne bi mi bilo ni van pameti da odu po Duvnjaka, Pršira, Pozu ili Trontelja. Pikiram na barem 2 od ova 4.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet