• The Undertaker
    9.7k
    Isti su radili i studiju za Maksimir i isti su (osim Šute) uključeni i u Maksimir. Onda ni mi ne bi trebali mirno spavati.
  • serbus
    5.9k
    Gutnut će Plenki još dve milje za "krov" rjesiti ratu kredita i mir .
  • Sajla
    19.3k
    Zagreb ima kreditni rejting (prema Standard&Poor's) A- što je najbolje što je ikad u svojoj povijesti imao. Mislim da to govori nešto o gradskoj sposobnosti financiranja stadiona (množina).

Gradu Splitu Ministarstvo financija (ministar TĆ je iz Metkovića, kad već nabrajamo tko je iz Splita i s Hvara, a i stranački je kolega splitskog gradonačelnika) šalje upozorenja zbog minusa u blagajni. oni će svi kukati, plakati, cmizdriti i u javnosti nastaviti pričati kako su zakinuti, a svi nabrojani će uskočiti u ulogu spasitelja jer to samo čekaju. moji starci, bake, djedovi su financirali Poljud iako nikad nisu ni bili u Splitu, a sve mi se čini da mene čeka isto. al' dobro, ja sam ga bar vidio :roll:
  • The Undertaker
    9.7k
    Po nekoj mojoj računici, Zagreb bi za dva stadiona trebao izdvojiti oko 170 mil. iz budžeta, Split 70 ili čak i manje. Neka me netko ispravi ako ima točnije brojke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet