• Svi na Sjever
    3.4k
    Nevezano na temu, nekad se na tekme masovno išlo pješke tj. javnim prijevozom.

I onda prvi veći vrhunac za ekipu sa zapadnog dijela na Črnkasu, koja bi to ludnica bila, prve baklje i dimne, i onda ludnica tramvajem do Maksimira ak se nebi prevrnuo... fale malo ti dani...
  • Liks90
    4.4k
    Upravo sam to pričao frendu danas, kak to vise nije to. Nekad se po tramvajima navijalo, skakalo i to su tak lijepa vremena bila Haha
  • The Undertaker
    9.7k
    Rješavanje infrastrukture i mijenjanje navika su dva usporedna procesa. S obzirom da sam vidio kako to izgleda u uređenim zemljama, samo naprijed.
  • Droljo
    26.4k
    Jesam ja peder?ElDorado

Nisi full amsterdamski al neki blaži oblik svakako.
  • ElDorado
    10.5k
    tog sam se i bojao
  • VaxMerstappen
    33

Nisam sigurno godinu dana išao tramvajem na utakmicu, ali kad god bi išao, nakon utakmice tramvaja nebi bilo minimalno sat do sat ipo(pogotovo ako je derbi/europa). Na kraju pješke prošetam do šubićeve i tamo me pokupi neki tramvaj koji naiđe i ako uopće naiđe. I uvijek nakon utakmice stanica maksimir bude krcata ljudima koji čekaju.

Ne znam u čemu je problem, umjesto da pojačaju tu liniju kad znaju da će hrpa ljudi ići kući.
  • SAS1987
    19.8k
    Biciklom se ide samo kući :lol:
  • Zoran
    543

Kod mene h selu pederi voziju bicikle, a muži motore … :-)
  • shameless86
    1.6k
    i murija je vec na kvatricu znala cekat,i ekipu tjerala da bace bambuse/pive..a koliko je tek puta do maxa bila stisnuta kocnica za opasnost u tramvaju..
  • Dr Hofmann
    5.3k
    Zato se veselim Kranjči, jer nama koji smo blizu Maksimira i idemo pješke ili par stanica tramvajem će sad bit suprotno. Lijepo vlakom do Glavnog i šetnja do Kranjče. Čak se i traperice obuku, ipak se ide u grad.

Nadam se da sad zbog traperica nisam peder, vidim da je zanimljiva rasprava bila proteklih par stranica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet